- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.260
-
- Konu Sahibi sellaturcica
Bir gün bu sömürgeci,kendini çakal sanan erkekler eylem yapacak kk kapatılsın diye@gunces @Katibin Ruhu gelin, gözü açılacak kınali kuzu var...
İkinizde çalışıyorsanız niye eşinin eline veriyorsun maaşını
Ben olsam faturaları öderim, oda evin ihtiyaclarını karşılar
Kalan para hesabımda kalır yatırım yaparım . Niye gidip onun eline vereyimki
Hatta ondakini bile alırım
Mesela bizdede paralar bende toplanır. Ben öderim ne ödenecekse. Ona sadece harçlık kalır ..
yuvayı dişi kuş yapar . Erkekler tutamıyor. Fazla para kaşındırıyor onları
Sizde kendi anne babanıza hediye alın.. dolabı eskidi makinesi bozuldu diye. Birsey yapılıyor ise konuşulur.. eğer eşler birbirine danismiyor ise aile birliği hiç olmamıştır.. acikca yüzleşin.. yoksa daha çok üzülürsünüz..maaşımızı birleştiriyoruz çünkü ev düğün eşya vs harcamalarımız sürüyor yani bunu sadece erkeğe bırakmak adil olmaz diye düşünüyorum.basit hediyeler vs her ikimiz de ailelerimize alırız sorun da olmaz ama gitsin mobilya almış tahminim 30-40 bin tl den başlıyordur.açıkcası para idaresi nasıl olmalı ne yapmalıyım o konuda sanırım sorun var. eşin de olsa kimseye güven olmuyor maalesef.
Maaşımız onun 50 bin benimki 75 bin. Telefonunu karıştırdım o yüzden söyleyemem.şifresini bildiğini bilmiyor.bu kez işlillenir şifresini değiştirir hiç bir şeyden haberim olmaz.giden para sanırım 30-40 bin civarı.aileme ben mesela anneme 2 bin tl harclık verdim vs büyük bişey aileme ben hiç almadımMaaşlariniz ayri ayrı ne kadar
Siz nereden duydunuz bu olayı
Bir de ne kadar gitmiş toplam para?
Söylemeden bunu nasıl halledeceksiniz?O kadar iyi geldi ki içimi dökmek…
Benim maasimla benden habersiz anasına eşya alan ve beni insan yerine koymayan adam beni sevmiyor dur.Benimle param için evlenmiştir.Kopruyu geçene kadar gönlümü etmis sonradan rengini belli etmiştir.Sevse fikir sorar anasına iyilik yapacaksa kendi parasıyla yapar Aşktan gözünüz kör onu anladikta takriben ne zaman , kaç çocuktan sonra gözünüz açılır?????merhabakime danışacağımı bilmediğim için size danışmak istedim. 3 yıllık evliyiz eşim de ben de çalışıyoruz benim maaşım eşiminkinden fazla. ama ne evlenirken ne sonrasında eşim de ben de bunu sorun etmedik.kendi eşyalarımızı aldık kendi düğünümüzü yaptık vs. geçen hafta öğrendim ki eşim kayınvalidemin evine bazı eşyalar almış .herşeyin en iyisini en pahalısını seçmiş ve kendi kartı ile ödemiş.kayınvalidem çok cimridir parası olmasına rağmen evlenirken bize hiç destek olmadı. kötü biri değil ama maddi olarak sıfır destekle evlendik.ben zaten bu konuda biraz kırgındım.şimdi eşimin benden habersiz ve aslında benim paramla kayınvalideme eşya aldığını öğreniyorum.kayınvalidem böyle bişeyi istemez yani bundan eminim çünkü benim paramı kabul edecek biri değildir . eşimin annesini mutlu etmek için bunu yaptığını düşünüyorum.bakınca kendimi çok haksızlığa uğramış hissediyorum.eşimi çok seviyorum beni sevdiğini de biliyorum.maddi konularda onu ezmek veya üzmeyi hiç istemiyorum fakat kazanmış olduğum paranın başkalarına gitmesine de tahammül edemem.eşimin bunu bildiğimden haberi yok çünkü tesadüfen öğrendim ve eşime bunu söyleyemem. sizce ne yapmalıyım?eşime maaşımı vermekten vaz mı geçmeliyim? çok sinirliyim ve açıkcası eşimden sogudum.
tavsiyeleriniz için teşekkürler
Yok yok şimdilik sakın çaktırma telefon olayını...Bı şekilde KV yi boşa düşürüp ağzından laf çekemez misin eşyalarla ilgili? KV soylemis gibi olsun?Maaşımız onun 50 bin benimki 75 bin. Telefonunu karıştırdım o yüzden söyleyemem.şifresini bildiğini bilmiyor.bu kez işlillenir şifresini değiştirir hiç bir şeyden haberim olmaz.giden para sanırım 30-40 bin civarı.aileme ben mesela anneme 2 bin tl harclık verdim vs büyük bişey aileme ben hiç almadım
Cnm maaşının eşinden fazla olan kısmını kendine ayır, keyfi ihtiyaçlarına( hafta sonu turlari , ipek kirpik , lazer vs yada spor salonu gibi ) veya ailene ver sende .merhabakime danışacağımı bilmediğim için size danışmak istedim. 3 yıllık evliyiz eşim de ben de çalışıyoruz benim maaşım eşiminkinden fazla. ama ne evlenirken ne sonrasında eşim de ben de bunu sorun etmedik.kendi eşyalarımızı aldık kendi düğünümüzü yaptık vs. geçen hafta öğrendim ki eşim kayınvalidemin evine bazı eşyalar almış .herşeyin en iyisini en pahalısını seçmiş ve kendi kartı ile ödemiş.kayınvalidem çok cimridir parası olmasına rağmen evlenirken bize hiç destek olmadı. kötü biri değil ama maddi olarak sıfır destekle evlendik.ben zaten bu konuda biraz kırgındım.şimdi eşimin benden habersiz ve aslında benim paramla kayınvalideme eşya aldığını öğreniyorum.kayınvalidem böyle bişeyi istemez yani bundan eminim çünkü benim paramı kabul edecek biri değildir . eşimin annesini mutlu etmek için bunu yaptığını düşünüyorum.bakınca kendimi çok haksızlığa uğramış hissediyorum.eşimi çok seviyorum beni sevdiğini de biliyorum.maddi konularda onu ezmek veya üzmeyi hiç istemiyorum fakat kazanmış olduğum paranın başkalarına gitmesine de tahammül edemem.eşimin bunu bildiğimden haberi yok çünkü tesadüfen öğrendim ve eşime bunu söyleyemem. sizce ne yapmalıyım?eşime maaşımı vermekten vaz mı geçmeliyim? çok sinirliyim ve açıkcası eşimden sogudum.
tavsiyeleriniz için teşekkürler
Bi şekilde öğrendiğimi söyleyip maaşları ayıracağım.kafam yeni dank etti.böyle şeyler sorun olmasın erkek olarak ezilmesin parayı o idare etsin istedim kendime küçük birikşmler yapıyorum tabi ama gerisini tamamen eşime gönderiyordum.sanırım bu dünya böyle iyi niyetler için yeterince iyi değilSöylemeden bunu nasıl halledeceksiniz?
Büyük meblağlar kesinlikle soylenmeli.Bi şekilde öğrendiğimi söyleyip maaşları ayıracağım.kafam yeni dank etti.böyle şeyler sorun olmasın erkek olarak ezilmesin parayı o idare etsin istedim kendime küçük birikşmler yapıyorum tabi ama gerisini tamamen eşime gönderiyordum.sanırım bu dünya böyle iyi niyetler için yeterince iyi değil
Yüz göz olmak istemiyorum şimdilik ama maaşımı kesin ayıracağım ne olursa olsun .Yok yok şimdilik sakın çaktırma telefon olayını...Bı şekilde KV yi boşa düşürüp ağzından laf çekemez misin eşyalarla ilgili? KV soylemis gibi olsun?
Bu arada maaşın iyiymiş, o paraya iki koca daha alınır üzülmeMaaşımız onun 50 bin benimki 75 bin. Telefonunu karıştırdım o yüzden söyleyemem.şifresini bildiğini bilmiyor.bu kez işlillenir şifresini değiştirir hiç bir şeyden haberim olmaz.giden para sanırım 30-40 bin civarı.aileme ben mesela anneme 2 bin tl harclık verdim vs büyük bişey aileme ben hiç almadım
Aynen canım telefonu belli etme ama hesapları ayır bi sekilde yada seninde gorebilecegin şekilde seffaf olsunYüz göz olmak istemiyorum şimdilik ama maaşımı kesin ayıracağım ne olursa olsun .
Telefon kozunu kaybetme sakın... Şifreyi değiştirirse hiç bişey ogrenemezsinYüz göz olmak istemiyorum şimdilik ama maaşımı kesin ayıracağım ne olursa olsun .