• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksızlığa uğradığımı düşünüyorum çok üzgünüm

Canım daha çok toysun...
İş hayatı kurtlar sofrası gibidir.O ablanın sana öyle diyip o adama veya patrona seni nası yansıttığını, senin arkandan da neler dendiğini bilemezsin.Kimse göründüğü gibi değildir.Sana her söylenene inanma hatasına asla düşme.Zaten o kadın düzgün biri olsaydı yanında çalışan insanın dedikodusunu altında çalışan birine yapmazdı.

O abla bana hiç düzgün gelmedi, kimbilir senin de arkandan neler demiştir.Her yüzüne gülene kanma iş hayatında.
+100000000

İş hayatından ziyade ben gerçekten çok seviyorum ve değer veriyorum o ablaya zaten o yüzden üzülüyorum o yüzden bu sitemim... Onunda bana değer verdiğini biliyorum ne zorluklarla bu işe girdiğimi biliyor bunlara rağmen susup beni gözden çıkartması zoruma gitti
Onunla o kadar samimi olduk ki sanki yıllardır tanısıyormuşuz gibi...
O abiden de dedikodusunu yapmak amacıyla bahsetmiyo daha çok sitem ediyo
Canim sen neden üç günlük tanidigin ablana o kadar güvenip anlam yukledinki gerçekten iş dünyası bambaşka bende iki yıl boyunca iş yerinde bi ablayi çok sevdim çok güvendim bana süpersin zekisin harikasın derdi hep yardımcı oluyor gibi görünürdü meğerse amire benim yaptığım işleri kendi yapiomus gibi göstermiş ve arkamdan kuyumu kazıp arklarimla aramı bozuyomus o kadar safim ki bunu iki yıl sonra gorebildim şuan birbirimizin yüzüne bile bakmıyoruz sende çok güvenme bence tetikte ol o abla hayallerindeki gibi olmayabilir belki de seni kiskaniyodur bile oyuzden yaptığı davranışa sasirma

Bu kararı dolaylı yoldan o bayana yüklemek çok büyük bir vebal bence. Arkadaşların dediği gibi iş hayatında kimseye güvenme. işten çıkarılırsan da hayırlısı de geç. Hiç olmazsa cvde bir tecrübe olacak ve yeni iş mülakatında piyasanın şartları için çıkarıldım diyebileceksin, yüz kizartan birşey değil. sukret güzel kardeşim

Back