- 10 Mayıs 2024
- 710
- -114
- 13
- 29
- Konu Sahibi askolottammm
Üzdüğüm kırdığm kim varsa özür dilerim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabiliyor bazen insanızÇok agresifsiniz de birden aydınlanma mı geldi, ne oldu?
PekiÇok pat pat ve düşünmeden konuştuğunuz laflarınızla önce kendinize çeki düzen vermelisiniz
Burda da özel hayatinizda da sosyal yaşamınızda da çevrenizdeki insanlara hayatı dar eden, sağlıklı iletişim kurulamayacak kadar sıkıntılı bir kadın olduğunuzu ve mutlaka tedavi olmanız gerektiğini defalarca söyledik. Yine söylüyorum, ortaya özür dileyerek hiçbir şeyi duzeltemezsiniz, lütfen tedavi olun...Üzdüğüm kırdığm kim varsa özür dilerim.
Senden özür dilediğimi hatırlamıyorum başlıkta ne diyo iyi oku haksz yere demişim zira senin hak ettiğini düşünüyorum kapa çeneni insanları tanımadan etmeden safsataları döşüyorsn ondan sonra vay efendim psikolog şu bu sen git psikoloğa insanları delirtip sonra bıdı bıdı yapmaaynurda da özel hayatinizda da sosyal yaşamınızda da çevrenizdeki insanlara hayatı dar eden, sağlıklı iletişim kurulamayacak kadar sıkıntılı bir kadın olduğunuzu ve mutlaka tedavi olmanız gerektiğini defalarca söyledik. Yine söylüyorum, ortaya özür dileyerek hiçbir şeyi duzeltemezsiniz, lütfen tedavi olun...
Başladın yine…Senden özür dilediğimi hatırlamıyorum başlıkta ne diyo iyi oku haksz yere demişim zira senin hak ettiğini düşünüyorum kapa çeneni insanları tanımadan etmeden safsataları döşüyorsn ondan sonra vay efendim psikolog şu bu sen git psikoloğa insanları delirtip sonra bıdı bıdı yapmaayn
HahahhahahahSenden özür dilediğimi hatırlamıyorum başlıkta ne diyo iyi oku haksz yere demişim zira senin hak ettiğini düşünüyorum kapa çeneni insanları tanımadan etmeden safsataları döşüyorsn ondan sonra vay efendim psikolog şu bu sen git psikoloğa insanları delirtip sonra bıdı bıdı yapmaayn
Adam olana çok bile diyormuşÖzrünüz kaç dk sürecek diye konuya girdim, 3.5 dk sürmüş
HaK eDeNe hAk eTTiqi kAdrAdam olana çok bile diyormuş
Bence özürünüzüde alın gidin ya gerçekten iyi değilsiniz siz ayrıca kimseye kapa çeneni diyemezsiniz kendinize gelin lütfen hadler ve yerler bilinsin saygısızlık yapmanın bi anlamı yokSenden özür dilediğimi hatırlamıyorum başlıkta ne diyo iyi oku haksz yere demişim zira senin hak ettiğini düşünüyorum kapa çeneni insanları tanımadan etmeden safsataları döşüyorsn ondan sonra vay efendim psikolog şu bu sen git psikoloğa insanları delirtip sonra bıdı bıdı yapmaayn
Tam da aydınlatamamış demek kiSenden özür dilediğimi hatırlamıyorum başlıkta ne diyo iyi oku haksz yere demişim zira senin hak ettiğini düşünüyorum kapa çeneni insanları tanımadan etmeden safsataları döşüyorsn ondan sonra vay efendim psikolog şu bu sen git psikoloğa insanları delirtip sonra bıdı bıdı yapmaayn