• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksız miyim?

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
103
Istanbul
Bundan 20 gün önce kv ile büyük bir kavga ettik aileme kardeşlerime varana kadar beddua etti ( tabi ogluna yok oğlum yanlış anladin ben beddua eder miyim onlara diye kivirdi) bende konuşmuyorum gitmiyorum oda gelmiyor.

arka sokağımda oturuyor kp yok tek yaşıyor. eşim kendisi gidiyor oğlumu götürüyor torununu sevsin diye cts günü temizlik yaptım üstüne habersiz misafir geldi onlar gitti gece 10 da anneme bakmaya gidicem dedi. tamam dedim bebeğimi yıkayacaktım çok durur musun dedim çünkü çok yorgundum en azindan yardim etmesini bekledim yarım saat durur gelirim dedi neyse yine ben yıkadım oğlumu uyuttum. düşündüm yarın pazar o gun de misafirim var gidemem diye bugünden göreyim diyo heralde dedim.

pazar günü kalktık avm gitmemiz gerekiyodu aksama da yemek lazım erken kalktık bende çorbamı felan yapayım diye erken kalktim düşüncem bi an önce çıkıp gelelim de ben de hazırlık yapayım ne kadar isin var dedi yarım saate hazırım dedim o zaman ben çocuğu anneme götüreyim hazırla da dedi bende tamam yarım saate hazırım o zaman dedim eşim yarim saat için mi gidiyorum gidince mesaj atıp durma annem yanlış anlıyo dedi cevap vermedim bi pazarımız var dışarı cikicaz aksama arkadaşlarımız gelecek keyfimiz kaçmasın dedim 1 saati geçti saat 1 bucuk oldu hala yok yazdım gelmiyo musun diye gelicez yazmış 15 dk sonra yine yazdım montumu giydim bekliyorum hadi ama masus mu yapiyosun dedim ben anneme musadenlemi gidicem 20 25 dk ligna mi geliyorum karışma yazmış cevap vermedim
eve geldi gitmiyo muyuz dedi gitmiyorum dedim gitmezsen gitme dedi misafirlerin yanında belli etmedik yani ama bugün oldu hala konuşmuyoruz bende mi suç normalde haftada iki kere annesini gorurdu şimdi sabah akşam uğramak istiyo gitsin gorsun tabi ben dedim ben dargın olurum ama anneni ihmal etme dedim ama gel de beni ihmal et demedim ki eşim benden bi adım bekliyo ben ondan :KK43:

Ikinizde haksiz gibisiniz.Esin abartmis her gun gitmekle.
Seninde gittikten sonra mesaj atman dogru degil .Zaten evden cikarken soyluyorsun ne zaman gelcegini.Gittikten sonra mesaj atma bu sefer de inadina biner gelcegi varsa da gelmez.

Avm ye gitmeden olabiliyorsa eşin de cocukla annesınde sen rahatsız etmeden durabilirmiş demek ki.

eve geldi gitmiyo muyuz dedi gitmiyorum dedim gitmezsen gitme dedi

Niye kendinizi cezalandırdınız ki?
Eşinize nasıl hava hoş baksanıza? Yemekleri önüne hazır, çocuğun tüm bakımı sizde, yıkamasına yardım etmek sizle zaman geçirmek yerine annesine gitmiş cumartesi akşamı koşa koşa yarım saat bile olsa.

Pazar günü sabahtan mesaiye başlamışsınız siz, o oğluşunu alıp anneciğine ooh gezmelere. "Yarım saate hazırım" demişsiniz, bir de oradan azarı kaymış bey efendi "Karışma bana!" diye, 2 saat bekletmiş. Evde bekle bekle... Sonra da gelince tavır yapacağım diye yine eve kapat kendini, kimin günü ziyan oldu?

İnadına çıkın dışarı, bırakın ya, gezdirsin, avmde alın da alın oh. 100 liralık hesapla çıksın atıyorum 400 liralık çarşıya uyduramasın gününüz de sizin olsun, evde niye yemek yapıyorsunuz, gezin yemek ısmarlatın sefanız olsun. Böyle olmaz bu. Bakın elinize hiçbir şey kalmamış, adam bi de trip atıyor üstüne.

Erkekler böyle malesef canım onlara saat verirsin inadına o saate gelmezler birazdan ordayim derler o birazdanlari bir saati geçer
Sana tavsiyem annesi ile ilişkisine karışma bırak nezman giderse gitsin gittigindede arama otura kalmışlardır veya başka bişey olmuştur fazla takılma bence nekadar ustune gidersen okadar inat yaparlar çünkü annesi o onun canım nekadar zman geçireceğini tabiki sormucak sen kendinden pay bic bide esin sana böyle saat verse sen ne yaparsın bence takılma bosver
Neden gitmedinki sen kendini cezalandirmisin dışarı cikmamakla boşver takma kafana sen eglenmene bak nekadar ustune gidersen okadar ustune gelir esin

Zaten çalıştığı için hafta sonları götürüyordur çocuğu haftaiçi geç saatte uyuduğu için falan zaten götüremez cumartesi kendisi gitmiş çocuğu götürmemiş pazar günü götüreyim demiş haftada bir kere sonuçta arka sokakta oturuyor ve tek başına kadın. Ayrıca misafir gelecek madem avm ye neden gidiyorsunuz hem de işim var diyorsunuz. Avm ye gideceğiniz zaman vaktiniz var ama çocuk kaynanaya gitti diye yok akşam geleceklermiş sonuçta misafiriniz neden panik yaptınız? kendisi gitsin görsün size gel demiyor ya 1 saat oturdu diye mi yardım etmiyor oluyor

Kendisi demiş 30 dakika gelirim diye ama bekletmiş sizi sözünde durmamış. Ne kadar beklediniz onu orayı anlamadım. Bırakın gitsin anasına. Siz de çıkın çıkın gezin. Ama bir gün de siz onu evde bekletin. Anlasın bekletilmek nasıl bir şey olduğunu.

Ben alışverişe giderdim.
Gitmeden önce demiş zaten durmadan mesaj atma diye, gelene kadar evin başka işiyle meşgul olsaydınız keşke.
Yani karısı istemiyor çağırıyor gibi düşünmesini istememiş annesinin.
Eşiniz de madem öyle alışverişten gelince de götürebilirdi çocuğu, acelesi neydi? İki tarafta aceleci davranmış.. Alışveriş kaçmıyor, cocuk ta kaçmıyor yani..

Tabiki olmuyor akşam bana sabah erken kalkalım dedi ogluma ve kendisine ayakkabı alacakti benim kızdığım madem pazar gideceksin cts ge e niye gidiyosun zaten her gün arar sorar ben zaten karışmıyorum gitmesine gelmesine benim htiyacim varken yanında olmalı diyorum

eşle anne yüzünden kavga edip sonra abartmaya bayılırlar,
ne kadar üzerine düşersen o kadar çok gidecek annesıne haberın olsun ,
ona göre davran

Ben alışverişe giderdim.
Gitmeden önce demiş zaten durmadan mesaj atma diye, gelene kadar evin başka işiyle meşgul olsaydınız keşke.
Yani karısı istemiyor çağırıyor gibi düşünmesini istememiş annesinin.
Eşiniz de madem öyle alışverişten gelince de götürebilirdi çocuğu, acelesi neydi? İki tarafta aceleci davranmış.. Alışveriş kaçmıyor, cocuk ta kaçmıyor yani..
Evet madem gidecekti biz eve geldikten sonra gitseydi ben mutfaktaykenotururdu annesiyle bekletilmekten hoşlanmam bunu da biliyordu

Ufak tefek meseleleri büyütüp yatağa küs girmek çok saçma.
Yarına çıkmaya garantimiz yok, her anı özel ve güzel yaşamamız gerekiyor.
Annesiyle görüşsün bırakın birşey demeyin. Sabırlı davranın, yerine göre mesafe koyun ama aranızı açacak şeylerden kaçının. Eşiniz için de geçerli..

Tabiki olmuyor akşam bana sabah erken kalkalım dedi ogluma ve kendisine ayakkabı alacakti benim kızdığım madem pazar gideceksin cts ge e niye gidiyosun zaten her gün arar sorar ben zaten karışmıyorum gitmesine gelmesine benim htiyacim varken yanında olmalı diyorum

Bekleme, "Ver parayı canım sen annene geçebilirsin" de bas git.
Onla dışarı çıktığında da emrivaki yap "Ay yemek de azdı, dışarıda yiyelim hadi" de yedirsin işi ne?
Erken kalkmadı mı, oğluşu hazırlayın, bi not bırakın "Çok güzel uyuyordun bitanem uyandırmaya kıyamadım. O kadar çalışıyorsun dinlen istedim. Biraz para aldım, oğlanın ihtiyaçları vardı biliyosun. Biz kahvaltıyı dışarıda yaparız dedim, istersen annende yiyebilirsin sen de; uyandığında ararsın beni öptüm aşkım" gibisinden, analı oğullu kahvaltınızı da dışarıda yapın, kendisi yetişsin size, beklemeyin onu öyle. Rahat da ettirmeyin, öyle kahvaltısını hazırlamakla uğraşmayın bile. Gitsin annesinde yesin. Cefası size, sefası anasına gibi bu ne yav?

Kayinvalide acindiriyor kendine siz karismayin kendiniz gezin gelin zitlasmayin.İs inada binmesin.

Kayinvalide acindiriyor kendine siz karismayin kendiniz gezin gelin zitlasmayin.İs inada binmesin.
Sana katılıyorum sizin eşinize msj yazdiginizin farkına varmıştır onu evde tutmak için muhabbete tutuyordur bence eşinize yuklenmeyin is inada biner siz ne derseniz okadar tersini yapar hatta öyle bir hal alirki kv ile aranızdaki gitme gelmeden sizi sorumlu tutabilir esiniz

Bundan 20 gün önce kv ile büyük bir kavga ettik aileme kardeşlerime varana kadar beddua etti ( tabi ogluna yok oğlum yanlış anladin ben beddua eder miyim onlara diye kivirdi) bende konuşmuyorum gitmiyorum oda gelmiyor.

arka sokağımda oturuyor kp yok tek yaşıyor. eşim kendisi gidiyor oğlumu götürüyor torununu sevsin diye cts günü temizlik yaptım üstüne habersiz misafir geldi onlar gitti gece 10 da anneme bakmaya gidicem dedi. tamam dedim bebeğimi yıkayacaktım çok durur musun dedim çünkü çok yorgundum en azindan yardim etmesini bekledim yarım saat durur gelirim dedi neyse yine ben yıkadım oğlumu uyuttum. düşündüm yarın pazar o gun de misafirim var gidemem diye bugünden göreyim diyo heralde dedim.

pazar günü kalktık avm gitmemiz gerekiyodu aksama da yemek lazım erken kalktık bende çorbamı felan yapayım diye erken kalktim düşüncem bi an önce çıkıp gelelim de ben de hazırlık yapayım ne kadar isin var dedi yarım saate hazırım dedim o zaman ben çocuğu anneme götüreyim hazırla da dedi bende tamam yarım saate hazırım o zaman dedim eşim yarim saat için mi gidiyorum gidince mesaj atıp durma annem yanlış anlıyo dedi cevap vermedim bi pazarımız var dışarı cikicaz aksama arkadaşlarımız gelecek keyfimiz kaçmasın dedim 1 saati geçti saat 1 bucuk oldu hala yok yazdım gelmiyo musun diye gelicez yazmış 15 dk sonra yine yazdım montumu giydim bekliyorum hadi ama masus mu yapiyosun dedim ben anneme musadenlemi gidicem 20 25 dk ligna mi geliyorum karışma yazmış cevap vermedim
eve geldi gitmiyo muyuz dedi gitmiyorum dedim gitmezsen gitme dedi misafirlerin yanında belli etmedik yani ama bugün oldu hala konuşmuyoruz bende mi suç normalde haftada iki kere annesini gorurdu şimdi sabah akşam uğramak istiyo gitsin gorsun tabi ben dedim ben dargın olurum ama anneni ihmal etme dedim ama gel de beni ihmal et demedim ki eşim benden bi adım bekliyo ben ondan :KK43:

Hep böyle olyr zaten kıymete biner anacıkları hemen. Ne dersen de be yyaparsan yap sen ssuçlu olursun.

Umursama boşver naparsan yapsın anasıyla danasıyla sen de aarkadaşlarınla geçir haftasonunu ya da ailenle

Bekleme, "Ver parayı canım sen annene geçebilirsin" de bas git.
Onla dışarı çıktığında da emrivaki yap "Ay yemek de azdı, dışarıda yiyelim hadi" de yedirsin işi ne?
Erken kalkmadı mı, oğluşu hazırlayın, bi not bırakın "Çok güzel uyuyordun bitanem uyandırmaya kıyamadım. O kadar çalışıyorsun dinlen istedim. Biraz para aldım, oğlanın ihtiyaçları vardı biliyosun. Biz kahvaltıyı dışarıda yaparız dedim, istersen annende yiyebilirsin sen de; uyandığında ararsın beni öptüm aşkım" gibisinden, analı oğullu kahvaltınızı da dışarıda yapın, kendisi yetişsin size, beklemeyin onu öyle. Rahat da ettirmeyin, öyle kahvaltısını hazırlamakla uğraşmayın bile. Gitsin annesinde yesin. Cefası size, sefası anasına gibi bu ne yav?
Heheh çok iyi fikir akıllı kadinsiniz vesselam:super:

Back