• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksız mıyım ben...

valla benim erkek arkadaşımda da gereksiz bi kibarlık var
kız-erkek farketmez herkese acayip iyi davranıyor öyle yetiştirmiş ailesi
tabi bu benim çok hoşuma gitse de aynı böyle olmasa da benzer şeylere sebep olabiliyor
ben de 3 sene de kafasına vura vura kaba olmayı öğrettim özellikle kızlara karşı
bağırdım çağırdım trip attım küstüm kavga ettim artık böyle bişey olduğu zaman az da olsa tepkisini veriyor ve bana haber veriyor olanları.
bu hale gelmek kolay olmadı kabul ediyorum:)) ama sevgilinin de böyle bir eğitimden geçmesi gerektiğini düşünüyorum. bence öğrendiğini belli et, sevgiline güvenmiyor gibi değil de neden tepki vermiyorsun terslemiyorsun gibisinden yaklaş ayrıca gecenin köründe evine gelen kızdan senin niye haberin yok diye hesap sor bence.
eğer abartıyorsuna vurursa da empati yaptırt benim eski sevgilim gece 12de kapıma dayansa ben onu eve bıraksam senden habersiz nası olurdu de bak yüzünün haline sonra :))
az kaldı yontacam ben zaten onu :)) son dakikalarını oynuyor :)

konuşmalısın bencede hadi kız yaptı bi sacmalık gitti erkek arkasında kibarlık yaptı bıraktı
senden neden gizledi bunu ona sorabilirsin ama kızı bıraktıgına takılarak yanı kıskanıyormus süpheleniyormus havasında değilde bunu neden gizlediğine takıl diyorumya bu durum yasandıysa
bile neden gizlendi evet belkide erkek arkadaının hiç yüzü yok kız gece vakti dayandı kapısına oda yardımcı oldu ama sana sölemeliydi bence
bide suna takıldım ben senin kız arkadasının bu durumdan nasıl haberi olmus

Damla hanım söylemiş.. Bunların 3ü de aynı sınıftalar canım.. Damla'da kızın bnmle arkadaş olduğunu bildiği için kendince duyurmuş gelip bana söylesnde araları bozulsun diye.. şeytan diyo git döv şu kızı :)) sabır çekiyorum artık yaa

bu bazı insanlar mikrop gibi ne yaparsın ne edersin arınamasın ya onun gibi insan biraz gururlu olur biri seni istemese sende isteme:37: erkek arkadaşınızında kabahati var tamam insanlık yapmış ama başkasına yapsın eski sevgilisine değil:27: hangi cesaretle saat gecenin 12 de eski sevgilisinin kapısına gider bu cesareti kim ona veriyo buda merek konusu:26:

damla hanım kendisini dünyanın hakimi sanıyor :) ordan geliyor sanırım bu kendine güven.. ya düşünüyorum bu kızın amacı ne diye..? bizim aramızı bozsa bile (yapamaz bunu) Erkek arkadaşım ona gitmez ki tekrar nefret ediyor çünkü ondan tiksiniyor bile :S ama bu kızdan nası kurtulcam hiç bilmiyorum sabır taşım çatlamak üzere

Damla hanım söylemiş.. Bunların 3ü de aynı sınıftalar canım.. Damla'da kızın bnmle arkadaş olduğunu bildiği için kendince duyurmuş gelip bana söylesnde araları bozulsun diye.. şeytan diyo git döv şu kızı :)) sabır çekiyorum artık yaa

hımm ozaman kız problemli sevgilinden gercekten eminsen hiç bu konu için canınızı
sıkma ama birdaha senden bisey gizlememsi konusundada uyar onu özelliklede bu kız konusunda ben sana güveniyorum ama herseyden haberim olsun ki sacma seyler için canımız sıkılmasın de ona güvendiğini oda bilsin kızda baksın bunlar kaya gibi sağlam :21: sıfıra sıfır elde var sıfır olsun

damla hanım kendisini dünyanın hakimi sanıyor :) ordan geliyor sanırım bu kendine güven.. ya düşünüyorum bu kızın amacı ne diye..? bizim aramızı bozsa bile (yapamaz bunu) Erkek arkadaşım ona gitmez ki tekrar nefret ediyor çünkü ondan tiksiniyor bile :S ama bu kızdan nası kurtulcam hiç bilmiyorum sabır taşım çatlamak üzere

senin erke arkadaşın güzellikle hayatımda başka biri var diycek anlamıyorsa sert bir şekiilde seni istemiyorum seninle artık aramızda hiç birşey olmaz olamaz diycek yinede anlamıyorsa gururunu kırıcak şeyler söyliycek :68::68:

hımm ozaman kız problemli sevgilinden gercekten eminsen hiç bu konu için canınızı
sıkma ama birdaha senden bisey gizlememsi konusundada uyar onu özelliklede bu kız konusunda ben sana güveniyorum ama herseyden haberim olsun ki sacma seyler için canımız sıkılmasın de ona güvendiğini oda bilsin kızda baksın bunlar kaya gibi sağlam :21: sıfıra sıfır elde var sıfır olsun

Dün akşam msjla söyledim zaten.. Seni çok seviyorum sana çok güveniyorum nolur benden hiç bişey saklama herşeyi senden öğreniyim ben başkasından duymayım 2 kuruşluk insanlar için aramız bozulmasın umarım ne demek istediğimi anlamışsındır bu konu hakkında da sakın bişe sorma dedm.. tamam söz veriyorum senden hiç bişey saklaymıyacam bundan sonra falan dedi :))

senin erke arkadaşın güzellikle hayatımda başka biri var diycek anlamıyorsa sert bir şekiilde seni istemiyorum seninle artık aramızda hiç birşey olmaz olamaz diycek yinede anlamıyorsa gururunu kırıcak şeyler söyliycek :68::68:

yaptı cnm onu da yaptı.. S*ktr gıt bile dedi (çok afedersinzi ) ama kız özürlü ya anlamıyor delirtiyor benı.. Ben yakıştıramıyorum bir kıza bunları ağır başlı olması gerekirken neden bu hoppalık.. Seni istemeyni sen hiç istemem ya

yaptı cnm onu da yaptı.. S*ktr gıt bile dedi (çok afedersinzi ) ama kız özürlü ya anlamıyor delirtiyor benı.. Ben yakıştıramıyorum bir kıza bunları ağır başlı olması gerekirken neden bu hoppalık.. Seni istemeyni sen hiç istemem ya

ne yapmayı dşünüyorsun peki belliki yapşimış size:4: ailesine söyleyin biz evlenmeyi düşnüyoruz ama kızınız bizi rahatsız ediyo diyin ne biliyim bunun gibi şeyler:68:

ne yapmayı dşünüyorsun peki belliki yapşimış size:4: ailesine söyleyin biz evlenmeyi düşnüyoruz ama kızınız bizi rahatsız ediyo diyin ne biliyim bunun gibi şeyler:68:

kız ankaralı ailesi de orda yani ulaşamayız onlara zaten öle bişey yapıpta kendimi küçültmem.. şu anda kenarı çekildik erkek arkadaşımla izleme modundayız ne yaparsa yapsın takmıcaz umursamıcaz biz üstüne düştükçe kendini bişey sanmaya başladı :))

canım kzıın niyeti belli bahane uydurmuş işte.. erkek arkadAşının huyunu biliyor iyi niyeti suistimal yani bi nevi onunki. hiç kafanı kurcalama sen sevgilinin tavırlarına göre hareket et kimseyede haksızlık etme. sen mutlu oldukça o kudursun :)

canım kzıın niyeti belli bahane uydurmuş işte.. erkek arkadAşının huyunu biliyor iyi niyeti suistimal yani bi nevi onunki. hiç kafanı kurcalama sen sevgilinin tavırlarına göre hareket et kimseyede haksızlık etme. sen mutlu oldukça o kudursun :)

Öyle oluyor zaten canım çatlıyor sanki bizi el ele gördükçe mutlu gördükçe :) ohh canıma değsin :66: tşk edrm çok saol :))

cnm yazdıklarını okudum.bende olsam kızardım tabı ama sen sevgılının msj larınıda görmüşsün onun bır suçu yok ve senı sevıyor.ona güvenmelisin.tamam normal bi durum değil ama ona güvenmekten başka yapacağın birşey yok ..çokta sıkma tamammı cnm..

cnm yazdıklarını okudum.bende olsam kızardım tabı ama sen sevgılının msj larınıda görmüşsün onun bır suçu yok ve senı sevıyor.ona güvenmelisin.tamam normal bi durum değil ama ona güvenmekten başka yapacağın birşey yok ..çokta sıkma tamammı cnm..

dünden beri sıkmıyorum zaten canımı sizlerin sayesınde moral verdiniz bana :)) pazar gününden beri çok soğuk davranıyordum erkek arkadaşımı ama bugün hiç olmadığım kadar iyi davrandm ona çünkü o mutlulugu hakediodu.. 2 kuruşluk bir insan için üzmeye üzülmeye değmiyeceğini düşündüm hem aramızı bozupta fırsat mı vercem o yılanaa :66::66::66:
:nazar::nazar:

sevgilin onu sevseydi onun yanında olurdu ki zaten arkadaşınada yazmış sende güveniyosun hiç kafana bile takma ve insanlıkk görevi en başta gecenin 12 sinde gitmiş kız ne yapabilir ki?

Back