valla gecenin 12sinde erkek arkadaşının evine gidicene kadar kendi evine gitseydi veya arkadaşına telefon açsaydıda o götürseydi..
erkek arkadaşın çok yüz vermiş sanırım buna..
bence konuş sevgilinle bu konu hakkında..
gecenin 12sinde birlikteymişsiniz ben ordan burdan duymak zorundamıyım de? sanki kız herkeze anltıyo gibi olsun!! nerden duydun dersede söyleme..
çook haklısın şüphelenmekte..[/QUOT
cnm şunu belirtmeyi unutmuşum erkek arkadaşımın evi otogarın yanında hemen o yuzden direk buna gitmiştir.. ama bende senin gibi düşünüyorum niye gideceği arkadaşını aramıyorda bnm sevgilimin kapısına gidiyor Demek ki güvendiği birşeyer var ona dayanarak gidiyor.. off kafam cok karıştı yaa
bir ilişkide 3.şahıslar varsa malasefki güven ister istemez sarsılıo ve işkiyi yaralıo.erkek suçsuz olsun olmasın ilşki yara almaya ve güven sarsmaya görsün....malasefki sevgilsiniz ve fazla yüz vermiş..buda onun yumuşaklığını kullanıo...dilerim çok mutlu olursunuz.anlamıorum bu 3.şahısları !!! başkasıyla beraber olan başkasını seven bir erkekği hala nasıl isterler!!!
böyle bir durumda bir erkek tabi ki kızı bi başına bırakmamalı kim olursa olsun.ama erkeğin davranışları kıza o rahatlığı verebilir,ve kız tekrarlayabilir.erkekler bunları dengede tutma konusunda beceriksiz.korktuğun şeyi engellemeye çalışma,sevgilinin ona ilgisi varsa,bırak böyle bi vesileyle öğrenmiş olursun.üstüne gitme ki damla aklına girmesin onun.
ben erkek olsam,başka güvendiğim erkek arkadaşımı arar,ona şutlardım kızı.
Ben bir kizin bir erkegin sürekli pesinden kosmasina inanmiyorum yada onu rahat birakmamasina... Bence senin erkek arkadasin hala bu kizla görüsüyorki kizda hep etrafinda dolasiyor.. Belkide onu seninle kiskandiriyordur ne malum. Ben erkeklerin yok efendim onu cok seviyorum o benim nefesim onu hic aldatmam gibi sözlerine asla ve katta inanmam.. Bence senin erkek arkadasin yalan söylüyor. Hele senin su samimi kiz arkadasin neden onunla mesajlasiyor, benim kiz arkadasim benim erkek arkadasimla mesajlasamaz mesela sacma buluyorum ben bunu.
konuşmalısın bencede hadi kız yaptı bi sacmalık gitti erkek arkasında kibarlık yaptı bıraktı
senden neden gizledi bunu ona sorabilirsin ama kızı bıraktıgına takılarak yanı kıskanıyormus süpheleniyormus havasında değilde bunu neden gizlediğine takıl diyorumya bu durum yasandıysa
bile neden gizlendi evet belkide erkek arkadaının hiç yüzü yok kız gece vakti dayandı kapısına oda yardımcı oldu ama sana sölemeliydi bence
bide suna takıldım ben senin kız arkadasının bu durumdan nasıl haberi olmus
hadi kız dayandı kapıya o da götürmek zorunda kaldı diyelim. bunu sana niye söylemiyo ??? demek ki korktuğu bi şeyler var. şimdi sen gidip bunu ona sorsan sen üzülme diye, kızma diye, benden ayrılırsın diye söylemedim diyecek. e o zaman neden senden ayrılacağım şeyler yapıyosun? sorusuna geliyo soru buna da cevap veremeyecek. hiçte korkusu yok maşallah adamın sen duyarsın diye. bence gözünü iyice bir korkut derim bu kadar rahat davranmamalı hayatında sen varken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?