• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksız mıyım ben...

DeviLeqNa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
181
0
46
Konya
Kızlar merhaba.. Dün öğlenden beri kafama takılan bir nokta var ve sizden akıl almak istedim..
Yaklaşık 5 aydır devam eden çok güzel bir ilişkim var. Beni sürekli mutlu eden üzmemek için gayret eden dünyalar iyisi bir erkek arkadaşım var. Ama bunun eski sevgilisi damla mutluluğumuzun üstünde kara bir bulut gibi dolaşıyor sanki. Ne yaptıysa kurtulamadık bu damladan ayrıca okulda da aynı sınıftalar malesef:( allahtan bu sene son yılları damla hanım memleketine dönecek bizde kurtulacaz inşallah ondan.. Sıkıntıma gelince. Dün bir kız arkadaşımla kafede oturuyorduk öyle muhabbet falan ediyorduk. bu kız da hem benım hem sevgilimin en yakın arkadaşı genelde üçümüz takılırız zaten.. neyse erkek arkadaşım msj atmiş kız arkadaşıma Devileqnaya geleceğimi söyleme sürpriz yapalım falan diye. kız arkadaşımda bak senin ki msj attı diye hemen yetiştirdi bana güya sürpriz olcaktı :) Ben erkek arkadaşmın attığı diğer msjlarada baktım o an şeytan dürttü resmen devileqna diğer msjlara bak diye normalde olsa asla yapmam ama o an yaptım ve şok oldum desem yeridir :S Kız arkadaşım sevgilime demiş ki Damlanın sizin evin önünde ne işi var gecenin 12sinde nie gelmiş falan erkek arkadaşımda benim haberm yoktu kendisi çıkmış gelmiş memleketinden dönüşte saat geç oldu beni arkadaşıma götürür müsün diye gelmiş yazmış kız arkadaşım baya laf söylemiş buna Devilegna duyarsa nolacak yüzüne bakmaz bliyorsun diye falan erkek arkadaşımda demiş ben kimseyi aldatmadım hele ki devilegnayı hiç aldatmam nefesim o bnm varlığı güç veriyor bana onu kaybetmeyi göze alamam falan yazmış.. ben bunları kız arkadaşıma otururken sordum ne işi varmış damlanın orda gecenin 12sinde diye oda aynı şekilde anlattı.. benim sinirlerim bozuldu tabi ki söylendim durdum kendi kendime kız arkadaşımda dedi ki devileqna günahını alma çocugun o hiç yüz vermiyor damlaya sende biliyorsun senin için neler yaptı seni çok seviyor diye kim olsa onun yaptığını yapardı gecenin 12sinde kapısına dayanmış bir kızı götürürdü diye bu insanlık görevi falan dedi ama benim kafamda tilkiler dolaşmaya başladı.. Acaba erkek arkadaşm kızın bu ilgisine aldanıp gider mi ona.. çok güveniorum ona çokta seviyrum ama şeytan aklıma giriyor içinden çıkamadm sizden yardım isteyim dedm.. Şüphe etmekte haklı mıyım yoksa gerçekten insanlık görevi olduğu için mi böyle yapmış olabilir..??

valla gecenin 12sinde erkek arkadaşının evine gidicene kadar kendi evine gitseydi veya arkadaşına telefon açsaydıda o götürseydi..
erkek arkadaşın çok yüz vermiş sanırım buna..
bence konuş sevgilinle bu konu hakkında..
gecenin 12sinde birlikteymişsiniz ben ordan burdan duymak zorundamıyım de? sanki kız herkeze anltıyo gibi olsun!! nerden duydun dersede söyleme..
çook haklısın şüphelenmekte..

valla gecenin 12sinde erkek arkadaşının evine gidicene kadar kendi evine gitseydi veya arkadaşına telefon açsaydıda o götürseydi..
erkek arkadaşın çok yüz vermiş sanırım buna..
bence konuş sevgilinle bu konu hakkında..
gecenin 12sinde birlikteymişsiniz ben ordan burdan duymak zorundamıyım de? sanki kız herkeze anltıyo gibi olsun!! nerden duydun dersede söyleme..
çook haklısın şüphelenmekte..
[/QUOT
cnm şunu belirtmeyi unutmuşum erkek arkadaşımın evi otogarın yanında hemen o yuzden direk buna gitmiştir.. ama bende senin gibi düşünüyorum niye gideceği arkadaşını aramıyorda bnm sevgilimin kapısına gidiyor Demek ki güvendiği birşeyer var ona dayanarak gidiyor.. off kafam cok karıştı yaa :(

bir ilişkide 3.şahıslar varsa malasefki güven ister istemez sarsılıo ve işkiyi yaralıo.erkek suçsuz olsun olmasın ilşki yara almaya ve güven sarsmaya görsün....malasefki sevgilsiniz ve fazla yüz vermiş..buda onun yumuşaklığını kullanıo...dilerim çok mutlu olursunuz.anlamıorum bu 3.şahısları !!! başkasıyla beraber olan başkasını seven bir erkekği hala nasıl isterler!!!

Son düzenleme:
bir ilişkide 3.şahıslar varsa malasefki güven ister istemez sarsılıo ve işkiyi yaralıo.erkek suçsuz olsun olmasın ilşki yara almaya ve güven sarsmaya görsün....malasefki sevgilsiniz ve fazla yüz vermiş..buda onun yumuşaklığını kullanıo...dilerim çok mutlu olursunuz.anlamıorum bu 3.şahısları !!! başkasıyla beraber olan başkasını seven bir erkekği hala nasıl isterler!!!

gurur denen birşeye sahip değil bu arkadaş eminim buna.. çünkü erkek arkadaşım neler söyldi ona bnm yanımda ama bi gram değişme olmadı davranışlarında.. nasıl bu kadar basit ve aciz oluyorlar anlamıyorum.. kız dediğin biraz ağır başlı olmalı ya..

Şüphelenmekte tereddüt etmekte haklı değilsiniz ama Erkek arkadaşın yüz vermesin belki şimdi vermiyordur içinde kötü niyet yoktur ama önemli olan sizin mutluluğunuzsa insalık için dahi yardım etmesin gecenin bir vaktinde memleketinden gelen birkız eve nasıl gideceğini kendisi düşünemiyorsa ve sevgilinizin yani onun eski sevigilisinin kapısını çalıyorsa hoş olmayan durumlar ortaya çıkar.Siz sevgilinizle açık açık konuşun ve durumu anlatın zaten anlayışlı biri olduğu ve sizi sevdiği için sizi üzmeyecek ve dediklerinizi yapacaktır.

Güzel giden bi ilişkinin içine mutlaka biri eder tatlım. Sevgilin zaten o arkadaşına açıklamayı yapmış. Senden saklamasının amacı da büyük ihtimalle huzursuzluk yaratmak istememesidir. Sen en doğru olanı yapıosun. Sevgilin anlattığına göre hakikatten güvenilir birisiymiş. Hiç soğumana kızmana gerek yok bence. Sevgilin sonuçta seviyor seni o kızla da bi geçmişi olmş olabilr ama artık sen varsın onun hyatında :) Hiç kafana takma. Eğer hala rahatsız ediyosa git kendin beden dilini devreye sok ;) :41:

Erkek arkadaşının bir suçu yok ama erkekler de bazen centilmenliği abartıyorlar araya mesafe koymayı bilmeliler. Bence bunun için birbirinizi yıpratmayın gerekirse kızla sen konuş. Derdi neymiş öğrenirsin. Damla erkek arkadaşını kafaya taktıysa memleketine gitse bile yine rahatsız edebilir.

böyle bir durumda bir erkek tabi ki kızı bi başına bırakmamalı kim olursa olsun.ama erkeğin davranışları kıza o rahatlığı verebilir,ve kız tekrarlayabilir.erkekler bunları dengede tutma konusunda beceriksiz.korktuğun şeyi engellemeye çalışma,sevgilinin ona ilgisi varsa,bırak böyle bi vesileyle öğrenmiş olursun.üstüne gitme ki damla aklına girmesin onun.

ben erkek olsam,başka güvendiğim erkek arkadaşımı arar,ona şutlardım kızı.

böyle bir durumda bir erkek tabi ki kızı bi başına bırakmamalı kim olursa olsun.ama erkeğin davranışları kıza o rahatlığı verebilir,ve kız tekrarlayabilir.erkekler bunları dengede tutma konusunda beceriksiz.korktuğun şeyi engellemeye çalışma,sevgilinin ona ilgisi varsa,bırak böyle bi vesileyle öğrenmiş olursun.üstüne gitme ki damla aklına girmesin onun.

ben erkek olsam,başka güvendiğim erkek arkadaşımı arar,ona şutlardım kızı.

kesinlikle katılıyorum ama maalesef erkekler bizim kadar ince düşünmüyor

Ben bir kizin bir erkegin sürekli pesinden kosmasina inanmiyorum yada onu rahat birakmamasina... Bence senin erkek arkadasin hala bu kizla görüsüyorki kizda hep etrafinda dolasiyor.. Belkide onu seninle kiskandiriyordur ne malum. Ben erkeklerin yok efendim onu cok seviyorum o benim nefesim onu hic aldatmam gibi sözlerine asla ve katta inanmam.. Bence senin erkek arkadasin yalan söylüyor. Hele senin su samimi kiz arkadasin neden onunla mesajlasiyor, benim kiz arkadasim benim erkek arkadasimla mesajlasamaz mesela sacma buluyorum ben bunu.

hadi kız dayandı kapıya o da götürmek zorunda kaldı diyelim. bunu sana niye söylemiyo ??? demek ki korktuğu bi şeyler var. şimdi sen gidip bunu ona sorsan sen üzülme diye, kızma diye, benden ayrılırsın diye söylemedim diyecek. e o zaman neden senden ayrılacağım şeyler yapıyosun? sorusuna geliyo soru buna da cevap veremeyecek. hiçte korkusu yok maşallah adamın sen duyarsın diye. bence gözünü iyice bir korkut derim bu kadar rahat davranmamalı hayatında sen varken

valla benim erkek arkadaşımda da gereksiz bi kibarlık var
kız-erkek farketmez herkese acayip iyi davranıyor öyle yetiştirmiş ailesi
tabi bu benim çok hoşuma gitse de aynı böyle olmasa da benzer şeylere sebep olabiliyor
ben de 3 sene de kafasına vura vura kaba olmayı öğrettim özellikle kızlara karşı
bağırdım çağırdım trip attım küstüm kavga ettim artık böyle bişey olduğu zaman az da olsa tepkisini veriyor ve bana haber veriyor olanları.
bu hale gelmek kolay olmadı kabul ediyorum:)) ama sevgilinin de böyle bir eğitimden geçmesi gerektiğini düşünüyorum. bence öğrendiğini belli et, sevgiline güvenmiyor gibi değil de neden tepki vermiyorsun terslemiyorsun gibisinden yaklaş ayrıca gecenin köründe evine gelen kızdan senin niye haberin yok diye hesap sor bence.
eğer abartıyorsuna vurursa da empati yaptırt benim eski sevgilim gece 12de kapıma dayansa ben onu eve bıraksam senden habersiz nası olurdu de bak yüzünün haline sonra :))

Empatiyi şu şekilde yapmak lazım aslında:
Sen sana mesafeli ve soğuk davranan,artık başka sevgilisi olan eski erkek arkadaşının kapısına gider misin ?
Gidersen neden gidersin ? Tersleneceğini bilsen cesaret eder misin ?

konuşmalısın bencede hadi kız yaptı bi sacmalık gitti erkek arkasında kibarlık yaptı bıraktı
senden neden gizledi bunu ona sorabilirsin ama kızı bıraktıgına takılarak yanı kıskanıyormus süpheleniyormus havasında değilde bunu neden gizlediğine takıl diyorumya bu durum yasandıysa
bile neden gizlendi evet belkide erkek arkadaının hiç yüzü yok kız gece vakti dayandı kapısına oda yardımcı oldu ama sana sölemeliydi bence
bide suna takıldım ben senin kız arkadasının bu durumdan nasıl haberi olmus

Ben bir kizin bir erkegin sürekli pesinden kosmasina inanmiyorum yada onu rahat birakmamasina... Bence senin erkek arkadasin hala bu kizla görüsüyorki kizda hep etrafinda dolasiyor.. Belkide onu seninle kiskandiriyordur ne malum. Ben erkeklerin yok efendim onu cok seviyorum o benim nefesim onu hic aldatmam gibi sözlerine asla ve katta inanmam.. Bence senin erkek arkadasin yalan söylüyor. Hele senin su samimi kiz arkadasin neden onunla mesajlasiyor, benim kiz arkadasim benim erkek arkadasimla mesajlasamaz mesela sacma buluyorum ben bunu.

bizim tanışmamıza vesile olan benım o kız arkadaşım yani ikimizin ortak arkadası 10 senedir arkadaşız biz sevgilimlede 2 senedir arkadaşlar kesinlikle kıskanmam kız arkadaşımdan..
Erkek arkadaşımın Damla'yla görüşmediğine adım gibi eminim eğer görüşseydi mutlaka haberim olurdu çevresinde ki herkesle görüşüyorum çünkü biri olmasa diğeri ağzından bir şekilde kaçırırdı. Erkek arkadaşım bana hiç yalan söylemedi bu zamana kadar o güveni verdi bana yalan söylemeyeceğinden eminim ve dil yalan söylese bile gözleri zaten ele verir onu..

konuşmalısın bencede hadi kız yaptı bi sacmalık gitti erkek arkasında kibarlık yaptı bıraktı
senden neden gizledi bunu ona sorabilirsin ama kızı bıraktıgına takılarak yanı kıskanıyormus süpheleniyormus havasında değilde bunu neden gizlediğine takıl diyorumya bu durum yasandıysa
bile neden gizlendi evet belkide erkek arkadaının hiç yüzü yok kız gece vakti dayandı kapısına oda yardımcı oldu ama sana sölemeliydi bence
bide suna takıldım ben senin kız arkadasının bu durumdan nasıl haberi olmus

erkek arkadasının hiç sucu yok kızdada yüz yok olucaktı kusura bakma :26:
:30:

hadi kız dayandı kapıya o da götürmek zorunda kaldı diyelim. bunu sana niye söylemiyo ??? demek ki korktuğu bi şeyler var. şimdi sen gidip bunu ona sorsan sen üzülme diye, kızma diye, benden ayrılırsın diye söylemedim diyecek. e o zaman neden senden ayrılacağım şeyler yapıyosun? sorusuna geliyo soru buna da cevap veremeyecek. hiçte korkusu yok maşallah adamın sen duyarsın diye. bence gözünü iyice bir korkut derim bu kadar rahat davranmamalı hayatında sen varken

Benım de kızdığım nokta bu zaten cnm neden ben başkalarından öğreniyorum.. Bana kendisi söylemiş olsaydı kızmazdm ben gayet anlayışla karşılardım ama başkasından duyunca cinlerim tepeme çıktı.. :25::25:

bu bazı insanlar mikrop gibi ne yaparsın ne edersin arınamasın ya onun gibi insan biraz gururlu olur biri seni istemese sende isteme:37: erkek arkadaşınızında kabahati var tamam insanlık yapmış ama başkasına yapsın eski sevgilisine değil:27: hangi cesaretle saat gecenin 12 de eski sevgilisinin kapısına gider bu cesareti kim ona veriyo buda merek konusu:26:

Back