- 24 Mayıs 2019
- 1.389
- 546
- 123
- 25
Arkadaşlar öncelikle biz eşimle mutluyuz ben onu seviyorum. Oda beni seviyor. Ancak dışarıda görünen kişiyle aile içindeki kişiliği çok farklı. Ben hep sakin kavga etmeyen bir istanbul beyfendisiyle olmak isterdim. Eşimde öyle (ailede öyle değil herkes ondna korkuyo ne manaysa) ama bu kadarıda fazla. Eşim güçlü kuvvetli biri hani dışarıd abiriyle kavga etmekten korkmamalı bence o kadar eğitimleri var ama sanki kavga etmekten çok korkuyor. Tamam bencede insan kavga etmemeli ama bazen hakkını aramalı. Ör: dün alışveriş sonrası bir mekanda oturduk çocuk evde kv bıraktık hava soğuk diye. Vaktimiz yok hızlıca yiyip çıkacagız. Garsonlar müşterinin yüzüne bakmıyo bagır çagır geldi biri. O sırada keşke buraya gelmeseydik dedim servisi çok yavaş. Siparişleri alan kızın yüzü felan düştü. Aldı sipairşi gitti.(tersler gibi konuşuyor felan) Tam 40 dk o boş masada bekliyoruz. Eşim en son dier garsona sordu on dk dolandı geldi dediki sizin sipairşiniz sisteme işlenmemiş. Eşim ceketini aldı kapıya yöneldi. Bende kalktım garsonların dedikodu yaptıgı yere gidip müdürünüzü çağırın dedim. Karşımda kocaman bir adam müdürümüz yok ben varım vs ben adama bagırmaya başladım. Benim vaktimi çaldınız vs adam bana hemen hazırlıyoruz diyo evd ebebeğim aglıyo diyorum eşimde kapıdan bana bagırıyo hadi hadi diye orda toplam 1 saat boş boş oturup evimize geldik ben eşime bagırdım. Ya dön bi deki şikayetçiyiz. O bile yok. Başka zaman aslan kesiliyor. Hala diyorki şikayetçi olsam ne olucak. Kafayı yedim. Yine benzer ve belki 50 kere yaşadığımız bir olay. Evlenirken bu ev eşya vs bir çok sorun çıkıyor bizim koltukların üretiminde bir sorun olmuş. Ve rengi attı eşime dedim ara gelip değiştirsinler. Aradı adam dediki müşteir hatası. Bej rengi koltuklar yem yeşil sünger rengi üste çıkarmış 5 aylık koltuk. Eşim telefonu kapattı. Aradım elli kişiyle belki o telefonda atıştım. En son biri işte müdürün cep numrasını verdi. Deidm böyle böyle beni mahkemelerle ugraştırmayın ne siz ne ben düzeltin. geldiler özür dilediler hatalarını gösterip değiştirdiler. Bir tek bu değil bunun gibi bir sürü olay. Bu adam hakkını aramadıkça biz tartışıyoruz dünde bu sefer döndü bana küstü ben iyice delirdim. Ters ters konuştum. Ben öyle diyince gidip adamı mı vurayım kızımı döveyim diyor iyice sinirleniyprum snaki kavgaya teşvik ediyorum. Şimdi bugün ben arayıp ora hakkınd aşikayette bulunucam benimkinin umrunda değil.