• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksız olan ben miyim

Toyumvar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2019
1.389
546
123
25
Arkadaşlar öncelikle biz eşimle mutluyuz ben onu seviyorum. Oda beni seviyor. Ancak dışarıda görünen kişiyle aile içindeki kişiliği çok farklı. Ben hep sakin kavga etmeyen bir istanbul beyfendisiyle olmak isterdim. Eşimde öyle (ailede öyle değil herkes ondna korkuyo ne manaysa) ama bu kadarıda fazla. Eşim güçlü kuvvetli biri hani dışarıd abiriyle kavga etmekten korkmamalı bence o kadar eğitimleri var ama sanki kavga etmekten çok korkuyor. Tamam bencede insan kavga etmemeli ama bazen hakkını aramalı. Ör: dün alışveriş sonrası bir mekanda oturduk çocuk evde kv bıraktık hava soğuk diye. Vaktimiz yok hızlıca yiyip çıkacagız. Garsonlar müşterinin yüzüne bakmıyo bagır çagır geldi biri. O sırada keşke buraya gelmeseydik dedim servisi çok yavaş. Siparişleri alan kızın yüzü felan düştü. Aldı sipairşi gitti.(tersler gibi konuşuyor felan) Tam 40 dk o boş masada bekliyoruz. Eşim en son dier garsona sordu on dk dolandı geldi dediki sizin sipairşiniz sisteme işlenmemiş. Eşim ceketini aldı kapıya yöneldi. Bende kalktım garsonların dedikodu yaptıgı yere gidip müdürünüzü çağırın dedim. Karşımda kocaman bir adam müdürümüz yok ben varım vs ben adama bagırmaya başladım. Benim vaktimi çaldınız vs adam bana hemen hazırlıyoruz diyo evd ebebeğim aglıyo diyorum eşimde kapıdan bana bagırıyo hadi hadi diye orda toplam 1 saat boş boş oturup evimize geldik ben eşime bagırdım. Ya dön bi deki şikayetçiyiz. O bile yok. Başka zaman aslan kesiliyor. Hala diyorki şikayetçi olsam ne olucak. Kafayı yedim. Yine benzer ve belki 50 kere yaşadığımız bir olay. Evlenirken bu ev eşya vs bir çok sorun çıkıyor bizim koltukların üretiminde bir sorun olmuş. Ve rengi attı eşime dedim ara gelip değiştirsinler. Aradı adam dediki müşteir hatası. Bej rengi koltuklar yem yeşil sünger rengi üste çıkarmış 5 aylık koltuk. Eşim telefonu kapattı. Aradım elli kişiyle belki o telefonda atıştım. En son biri işte müdürün cep numrasını verdi. Deidm böyle böyle beni mahkemelerle ugraştırmayın ne siz ne ben düzeltin. geldiler özür dilediler hatalarını gösterip değiştirdiler. Bir tek bu değil bunun gibi bir sürü olay. Bu adam hakkını aramadıkça biz tartışıyoruz dünde bu sefer döndü bana küstü ben iyice delirdim. Ters ters konuştum. Ben öyle diyince gidip adamı mı vurayım kızımı döveyim diyor iyice sinirleniyprum snaki kavgaya teşvik ediyorum. Şimdi bugün ben arayıp ora hakkınd aşikayette bulunucam benimkinin umrunda değil.

Ben şuan eşinizin dediği şeye katılıyorum. Saldım herkesi Allah'a havale ediyorum. Çünkü bagirsanda soylesende değişen bı şey olmuyor. Kimi insani da tepetaklak edecek kişi Allah. Belki benim gibi bikmistir ve çirkef insanlarla baş edilemeyecegini anlamıştır.
Onun gibi yapsaydık şuan yeşil koltuklara oturuyor olurduk. Mesela ben dolandırıldım ve dolandırıcılardan kendim kurtuldum ona kalsa o parayı ödeyip bırakacaktık. Niye benim hakkım yiyilsin. Ben gidip 10 20 tl ye ekmek aldımda ekmek kuru çıktıgı için fırıncıyla tartışmıyorum ki (ki bence bunun içinde hak aranmalı) ben binlerce lir averip aldığım eşyayı savunuyorum ya da oturmuşum bir saatimi vermişim yemek yiyecekken yiyemeden çıkmışım.

Siparişiniz geciktiyse kalkar başka yerde yersiniz, neden kavga edesiniz ki? Bazen yoğun zamanlarda sıkıntı çıkabiliyor. Orada hizmet edenler de insan, yorulabiliyorlar, moralleri bozulabiliyor.

Aldığınız üründe sorun varsa tüketici hakem heyetine şikayet edersiniz çözülür. Öyle elli kişiyle konuşup kavga etmenin bir anlamı yok yine.

Siz 2025 yılında babanızın seksenlerde sorunlarını çözdüğü yöntemi (kaba kuvvet) kullanıyorsunuz, eşiniz bunu yapmıyor diye kızıyorsunuz.

Mesela otele gittik saat 11 de burda olun girişiniz hazır vs deidler 11 de gititk bizi odaya 14.00 da aldılar saatlerce lobide oturduk. Sonraya odaya çıktıkki oda toplanmamış leş gibi geri indik yine oturduk. Böyle şeyler olabilir ama dalga geçer gibi iş yapıyorlar. O sıcakta benim başım felan dönmeye başladı saatlerce yol gelmişiz klimanın geldiği koltuk arayıp lobide öylece oturduk. Ama başka bir otelde aynı sorunu yaşayınca bize daha iyi hizmet sunulan deniz manzaralı bir oda verip telafi ettiler. Odaya şarap vs getirip tekrar özür dilediler. Sen nasıl tepki verirsen karşındaki de aynen öyle yapar. Çiçeklerime saksı almak için bir züccaciye magazına girdim. Adam bize gerizekalıalr sabah sabah gelmişler gibi laflar söylüyo ben içimden deidmki şimdi kavga çıkacak kesin elim felan titremeye başladı baktım eşim adama yol veriyo geçsin işini yapsın duymamazlıktan geliyo adamda sayıyo bende üzerimizde altın var diye dönüp adama anandır demedim. Çıktım. Bunun gibi bir sürü olay.

Siparişiniz geciktiyse kalkar başka yerde yersiniz, neden kavga edesiniz ki? Bazen yoğun zamanlarda sıkıntı çıkabiliyor. Orada hizmet edenler de insan, yorulabiliyorlar, moralleri bozulabiliyor.

Aldığınız üründe sorun varsa tüketici hakem heyetine şikayet edersiniz çözülür. Öyle elli kişiyle konuşup kavga etmenin bir anlamı yok yine.

Siz 2025 yılında babanızın seksenlerde sorunlarını çözdüğü yöntemi (kaba kuvvet) kullanıyorsunuz, eşiniz bunu yapmıyor diye kızıyorsunuz.
Aynen 100 bin tl verip almışım hakem heyeti bu konuyu çözsün diye iki ay ugraşcam oda diyecekli git mahkemeye ver birde gidip 10 yıl garantisi olan ürünü alcam misaifirmi agırlayacam yeşil yeşil. Mahkeme mahkeme dolaşagım oldu. Aynı şekilde gider kenar mahalle mekanlarınd apturum bomboş mekana giridmki siparişim hızlı gelsin. Yogunlardır deidm 30 40 dk bekleidm boş masa garsonalr ve şefleri dizilmiş deidkodu ypaıyo fiyatlar fahiş. Ben paramı veriyorum vaktimide verdim. Daha ne vereyim bir ehizmet alamdıysam bir saat sonr akalkıp başka mekan mı arayayım.

Kocası gerçekten bu tepkilerine ağzının payını vermediği için anlamıyor muhtemelen . Bazıları elindekinin kıymetini hıc anlamıyor .

Aynen 100 bin tl verip almışım hakem heyeti bu konuyu çözsün diye iki ay ugraşcam oda diyecekli git mahkemeye ver birde gidip 10 yıl garantisi olan ürünü alcam misaifirmi agırlayacam yeşil yeşil. Mahkeme mahkeme dolaşagım oldu. Aynı şekilde gider kenar mahalle mekanlarınd apturum bomboş mekana giridmki siparişim hızlı gelsin. Yogunlardır deidm 30 40 dk bekleidm boş masa garsonalr ve şefleri dizilmiş deidkodu ypaıyo fiyatlar fahiş. Ben paramı veriyorum vaktimide verdim. Daha ne vereyim bir ehizmet alamdıysam bir saat sonr akalkıp başka mekan mı arayayım.
Çok kavgacısınız benim gücüm yetmez size. Çekiliyorum konunuzdan. Eşiniz beyefendiye de sabırlar diliyorum.

Eşim kaba kuvvet değil hiç bir şey kullanmıyor anlamıyor musun? Hiç bir şey dmeiyor tamam diyor bırkaıyor şikayetçi olmuyor. Tekrar anlatıyorum eşim hakkı yiyildiğind eşikayetçi olmuyor. Yanıma gelip sinirli sinirli bir iki kelime edip konuyu kapatıyor. Ne ğarasını arar ne hakını arar anladın mı tekrar anlatayım mı işiniz egeldiği gibi anlayıp hakaret eder gibi konuşmak kolay.

Sizinde bagirmaniz çok normal değil bence.madem yemek gecikti kalkıp gidin niye yok müdürü çağırın falan diyosunuz müdür gelse ne değişecek.koltuk konusunda haklısınız ama aşırı tepkiler veriyosunuz.biz kadınlar bağırınca erkekler çok ses etmez bir erkek bağırdı mi sonu kavgayla biter.ben eşime hep soylerim artık manyaklar artmış bı laf edersin gelir öldürür.haberlerde görüyoruz boşu boşuna ölen bı sürü kişi var.

Arkadaşlar öncelikle biz eşimle mutluyuz ben onu seviyorum. Oda beni seviyor. Ancak dışarıda görünen kişiyle aile içindeki kişiliği çok farklı. Ben hep sakin kavga etmeyen bir istanbul beyfendisiyle olmak isterdim. Eşimde öyle (ailede öyle değil herkes ondna korkuyo ne manaysa) ama bu kadarıda fazla. Eşim güçlü kuvvetli biri hani dışarıd abiriyle kavga etmekten korkmamalı bence o kadar eğitimleri var ama sanki kavga etmekten çok korkuyor. Tamam bencede insan kavga etmemeli ama bazen hakkını aramalı. Ör: dün alışveriş sonrası bir mekanda oturduk çocuk evde kv bıraktık hava soğuk diye. Vaktimiz yok hızlıca yiyip çıkacagız. Garsonlar müşterinin yüzüne bakmıyo bagır çagır geldi biri. O sırada keşke buraya gelmeseydik dedim servisi çok yavaş. Siparişleri alan kızın yüzü felan düştü. Aldı sipairşi gitti.(tersler gibi konuşuyor felan) Tam 40 dk o boş masada bekliyoruz. Eşim en son dier garsona sordu on dk dolandı geldi dediki sizin sipairşiniz sisteme işlenmemiş. Eşim ceketini aldı kapıya yöneldi. Bende kalktım garsonların dedikodu yaptıgı yere gidip müdürünüzü çağırın dedim. Karşımda kocaman bir adam müdürümüz yok ben varım vs ben adama bagırmaya başladım. Benim vaktimi çaldınız vs adam bana hemen hazırlıyoruz diyo evd ebebeğim aglıyo diyorum eşimde kapıdan bana bagırıyo hadi hadi diye orda toplam 1 saat boş boş oturup evimize geldik ben eşime bagırdım. Ya dön bi deki şikayetçiyiz. O bile yok. Başka zaman aslan kesiliyor. Hala diyorki şikayetçi olsam ne olucak. Kafayı yedim. Yine benzer ve belki 50 kere yaşadığımız bir olay. Evlenirken bu ev eşya vs bir çok sorun çıkıyor bizim koltukların üretiminde bir sorun olmuş. Ve rengi attı eşime dedim ara gelip değiştirsinler. Aradı adam dediki müşteir hatası. Bej rengi koltuklar yem yeşil sünger rengi üste çıkarmış 5 aylık koltuk. Eşim telefonu kapattı. Aradım elli kişiyle belki o telefonda atıştım. En son biri işte müdürün cep numrasını verdi. Deidm böyle böyle beni mahkemelerle ugraştırmayın ne siz ne ben düzeltin. geldiler özür dilediler hatalarını gösterip değiştirdiler. Bir tek bu değil bunun gibi bir sürü olay. Bu adam hakkını aramadıkça biz tartışıyoruz dünde bu sefer döndü bana küstü ben iyice delirdim. Ters ters konuştum. Ben öyle diyince gidip adamı mı vurayım kızımı döveyim diyor iyice sinirleniyprum snaki kavgaya teşvik ediyorum. Şimdi bugün ben arayıp ora hakkınd aşikayette bulunucam benimkinin umrunda değil.
Aklını başına al biraz, hiç mi haber izlemiyorsun ortalık deli kaynıyor. Ergen gibi atarlanınca karşıdaki çekip vursa napıcaksın?

Hep başkalarının hataları yüzünden kocanız öfke kusan birisi olsun istiyorsunuz madem bu kadar haklıydınız buraya nie konu açtınız siz eleştiri değil kusura bakmayın ama pohpohlanmak istiyorsunuz 🤣madem bukadar mükemmelliyetçisiniz kocanızı değiştirin . Dışarda sizin aradıgınız maganda tiplerden çok var. Bağırıp çağıran insanlardan artık herkes korkuyor iğreti oluyorlar yanınızda böyle biri olması hiç hoş olmaz . İstediğiniz olmadı die bağırıp çağırıp toplumsal alanlarda kimseyı rahatsız etme hakkınız yok .

Hep başkalarının hataları yüzünden kocanız öfke kusan birisi olsun istiyorsunuz madem bu kadar haklıydınız buraya nie konu açtınız siz eleştiri değil kusura bakmayın ama pohpohlanmak istiyorsunuz 🤣madem bukadar mükemmelliyetçisiniz kocanızı değiştirin . Dışarda sizin aradıgınız maganda tiplerden çok var
Kadın bizimle bile kavga ediyor konusunda. 😂😂😂

Aynı eşim eşimde evde aslan dışarda sesını asla çıkarmıyor😊artık alıştım bu hallerine

Biz kadınlar yapımız gereği daha sakin olmalıyız erkekler sinirlenince onlar sakinlestirmeliyiz.siz tam yersiniz yapiyosunuz.20 li yaslarimda bende sizin gibi en ufak haksızlığa dayanamazdin.simdi amaann boşver olmazsa olmazsın diyip çekiliyorum köşeme.oyle bı zamandayiz herkes psikopat pisi pisine ya ölürsün ya hapse girersin.

Çok kavgacısınız benim gücüm yetmez size. Çekiliyorum konunuzdan. Eşiniz beyefendiye de sabırlar diliyorum.
Haklı olduğum içindir
Aklını başına al biraz, hiç mi haber izlemiyorsun ortalık deli kaynıyor. Ergen gibi atarlanınca karşıdaki çekip vursa napıcaksın?
ne vurması ya ne vurması benim eşim arayıp şikayetçi olmuyor diyorum ben git adamı vur demiyorum çıktık mekandan ara deidm şikayet edelim almış instagramda geziyor. Demek istediğimi anlamıyor musun? Gidip arayıp yad amüdürünüzü çagırın bu nedir niye sipairşimiz sisteme düşmedi demiyor. Sormuyor bile. Direkt küsüp çıkıyor. Ben tek başıma orda sorun ne ne oldu şurdaki hanımefendi aldı sipairşimizi diye gösteriyorum. Tek başıma. Bari yanımda dur. Deki biz daha önce bu mekana geldik yan masada aynı sorunu yaşamıştı. En kötü ord aşikayet kutusu var oraya bir yazı yazalım atalım. Umrunda değil. Mesela ben trafikte kavga edilmesindne çok korkarım. Ama adam bildiğin o. Ço. Dedi dudaklrı okunuyor hiç duymamış gibi yaptı. Bunu deidm aldıgı eğitimlerden ötürü bildiği için yaptı skain kalması gerektiği vs mesela o admala kavga etse başı belaya girer. Ama aldığın buz dolabını teşhirden gönderdiler diye arayıp bu nedir kardeşiö dersen başın belaya girmez yada oturur teşhir dolabı kullanırsın. Bizimki kullanmayı tercih ediyor. Mesela ben gidip şikayet siteleirne yazıyorum arıyorum şikayetçi oluyorum. Örneğin deterjan aldık içinden su çıktı eşim diyoki bunu dök kullanma aradım şikayet ettim. Hemen dediler magazamıza yakın tarihlerd egelecekseniz yeni ürününüz hazır. Ya da sen eğersin başını gelen vurur giden vurur

Kadın bizimle bile kavga ediyor konusunda. 😂😂😂
Aslında kendını geliştirememiş nerde ne konuşacağını bilmeyen insanlar sadece hakaret eder ve gereksiz özgüven içinde olur . Bagırmadan da koltuk değişirdi hemde kimseyle muhattap olmadan tek dilekçeyle mahkemeyle uğraşıcam zannediyor tüketici hakları ne demek onu bile bilmiyor(ay demeden cevap geliyor zaten hakim karşısına falan çıkılmıyor 🤣🤣)Kocası bagırsa da o lobide beklerdi , bağırınca da yemek gelmemiş sonuç aynı 🤣 kendı haklarından haberi olmayan birinin başkası onun haklarını savunsun die kavgaya tesvik etmesini anlamam imkansız o seviye beni çok zorlar

Back
X