Haklıyken haksız durumuna düştüm... Sizce de öyle mi?

Nura86

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
37
-1
6
Arkadaşlar ilişkim biteli 2 hafta oldu kafam karma karışık. 2 yıllık bir ilişkiydi ciddi düşünüyorduk en başından beri. Geçen sene çok kötü şekilde ayrılıp, 5 ay sonra o barışmak istemişti. Kendi işini yapıyo ve çevresinden biri referandum çalışmaları için bir geceye davet etmiş. Gece bir gazinoda düzenlenmiş. Fakat ben onu resimde dayısıyla gitmiş gibi yakaladım ve haber vermediği için kızıp ayrıldım. Çünkü ordayken msjlaşırken hemde gayet aşk dolu msjlardı. Dükkandayım demişti, telefonumu da açmayıp sen uyu daha dükkandayım demişti. Herneyse ben ayrılınca iki gün aradı msj attı. Hiç açmadım msj lara ağır konuştum. Mecbur kaldım gittim eğlenmeye gitmedim yargısız infaz yapma filan dedi ama ben yalana takılmıştım. Şifrelerini biliyordum ve resimlerimiz vardı onun instagram ve facebook sayfasında. Bir hafta profilime baktı ilgiliydi yine arar sandım ama bir anda engelledi heryerden şifrelerini değişti. Bende panikle aradım açmadı. Dükkanının oraya gittim konuşalım dedim zaman ayırmadı bana. Telefonda konuştu ateş püskürdü. Engeli yiyince aradın, anlamadan dinlemeden ayrıldın, ben sadece sakladım ne var bunda sen kimsin git kendine kılıbık yapacağın birini bul, sanki sen erkeksin ben kadın gibisinden konuştu. Ben ilişkiyi kurtarmaya çalıştım ama sen aramadın bekledim dün ve kafamda bitirdim, aileme de söyledim daha barıştık diyemem hadi kardeşim hadi dedi tarzında konuştu. Şok oldum bir gün öncesine kadar aramamı bekleyip de bir anda nasıl kafasında bitirir insan aklım almıyor. Şimdi whatsapp engelini kaldırdımm bir tek ordan görüyorum. Haklıyken haksız duruma düştüm. Keşke ya zamanında arasaydım yada engelleyince hiç gitmeseydim ayağına diyorum. İyice ezik durumuna düştüm gözünde sanki Psikolojin bozulmuş git tedavi ettir dedi bana Hiç kendine toz kondurmadı, hatalı ben oldum. Araştırdım gerçekten bir art niyet yok doğru ama bana söylemedi gazinoda diye. Demeyi bile denemedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Siz olsanız ne yapardınız bu durumda?

Son düzenleme:
Eeee "dükkandayım" deyip yalan söylemiş zaten.
Nasıl güveneceksin ki bu saatten sonra?

Eeee "dükkandayım" deyip yalan söylemiş zaten.
Nasıl güveneceksin ki bu saatten sonra?

İki yıldır ilk defa böyle bişeyini gördüm çok kırıldım cvp vermedim. Ama ona göre hatalı olan benim. Benim kıskanç olduğumu ve sorun çıkaracağımı düşünmüş kendince. Herşey güzelken yok yere bitti. Aslında orta yolu bulup konuşsaydık ikimize de ders olurdu bu. O benim böyle seylerde sorun çıkarmayacağıma bende onun benden saklamayacağına emin olurdum. Yalan söylücek bi durum gerçekten yok araştırdım resimler bile var. Bi sürü adamın katıldığı bi gece olmuş dsp'nin. Keşke sormasaydım da yalana itmeseydim bile diyorum.

Aaaaa çok ilginç!
Sen bile sormasaydım da yalana itmeseydim diyerek kendinde hata buluyorsun!
Bu bazı erkekler bulunmaz Hint kumaşı mı acaba da ne yaparlarsa eyvallah deniyor anlamadım ki?
Ara özür dile arkadaşım,"bir daha sormam,istediğini yapabilirsin" de bari.

önceki açtığınız konulara göz gezdirdim. bu size borcu olan nişanlanmaya yakın ayrıldığınız erkek arkadaşınız değilmi ?

o yüzden demedim saklasaydı bu kadar kızmazdım. cünkü bende bazen gittiğim her yeri söylemeyebiliyorum sonuçta sevgiliyiz. en azından aniden olmuş gitmiş derdim en kötü haber vermedin diye trip yapardım. yani çok kurcalayınca da bişeyler çıkmaza giriyo. ben çok şüpheciyim. tabi işin içine yalan girince öyle olmuyor.

Ben gerçekten anlamadım.
Sen zaten o gece her sevgili gibi normal olarak konuşmuşsun,nasılsın,ne yapıyorsun diye di mi?
O da dükkandayım demiş,sen uyu demiş di mi?
Yalan söylemiş işte.
Kurcalayacak nesi var,bende mi bir tuhaflık var bugün?

Bugünün en popüler deyimi de "engel yemek"...

Ve sanırım çok doyurucu bi yemek. Yiyen kızlarımız hemen akıllanıp, erkeklerinin peşine düşüyorlar

Normal konuşuyorduk hatta ne kadar özlediğini yazdı. napıyosun dediğinde bende ona sordum dükkandayım dedi. bazen de geç çıktığından iyi geceler diyip yatıyorum. en yogun günü diye beklemem sandı heralde. kendince gider gelirim sorunda yaşamam söylesem bi sürü tantana gerek yok demiştir. normalde hiç öyle gezen tozan bi tip değildir biliyormusun en çok da o zoruma gidiyor. be adam kırk yılda bi gidiyrosun onu da beceremedin.

Bugünün en popüler deyimi de "engel yemek"...

Ve sanırım çok doyurucu bi yemek. Yiyen kızlarımız hemen akıllanıp, erkeklerinin peşine düşüyorlar

çok kızdım kendime sonra çookkk. kii ben ramaktaydım aramak için zaten o engel de tuzu biberi oldu. öyle diyelim

aynen kendisi. düşün nelere rağmen barışmışız. bu arada teşekkür ederim ilgin için..:*

senin ters bir tepki vermenden korkarak bu yalanı söylemiş olabilir, aldatma değil ama yalan yalandır neticesinde. Tabi onunda kendine göre haklı sebepleri vardır, size anlayı dinlemeden yargıladığınız bitirdiğiniz için içerlemiş olabilir.
zamana bırakın bakalım. ya da içinizdekileri ona yazın açık bir dille. bakalım bu sefer tepkisi ne olacak

Bir yanım yalan söylememeliydi diyor diğer yanım bu adam bunca zaman her adımını bana söyledi hergün eve gidince aradı bunu da senle kavga etmemek için dedi diyor. çok karışığım anlayacağın. çok özlüyorum. herşeye rağmen konuşmak isterdim ama kestirip attı. görmek istedim ne kadar mücadele edeceğini. iki gün aradı sürekli msjlar attı. aşkım ben senin yüzünü kızartıcak bişey yapmadım lütfen yapma etme diye. git kendi pisliğinde boğul bundan sonra dedim. evli olsaydık iki çocukla ortada kalmıştım yazdı. bende evliyken yapsaydım boşamıştım yazdım en son. yinede 1 hafta bekledi sonra h sonu geçince engelledi beni.

Bence ona en net şekilde duygularını yaz. Sen beni anlarsın ya da anlamazsın ama ben böyle hissediyorum...... şeklinde.
Ne kaybedeceksin böyle arkasından üzülerek ömür geçmez. En azından aklında kalacagına arkanda kalmış olur canım

Şuan hala sinirli olduğunu düşünüyorum. Cesaretimi öyle kırdı ki elim kolum bağlı sanki.

Şuan hala sinirli olduğunu düşünüyorum. Cesaretimi öyle kırdı ki elim kolum bağlı sanki.

vakit geçtikçe o da senin senin ondan uzaklaştığını düşünür. bence veda konusması tarzında duygularını açıkça ortaya dökersen o da senin samimiyetine inanacaktır. yani ''ben seni çok özledim, elbette benimde kendimce haklı sebeplerim vardı;bende öfkeyle kalktım zararla oturdum ama bitirme sebebin bu ilişkiye yazık edecek türden. Sinirinle hareket ediyorsun şuan ama kendini hazır hissettiğinde ben seni beklerim vs. '' bu şekilde sözlerle yani.

Simdi yanlis anladiysam duzeltin ama 2 senelik iliskinim 5 ayinda ayriydiniz degil mi. Hayir 2 senenin 5 ayi ayri gectiyse nasil hersey guzel gidiyor olur ki. Ayni suda 2kere yikanilmaz derler. Zaten iliskiniz sallantidaymis. Ustune adam zeytinyağı gibi uste çıkmış. Yalan yalandir. Gayet gazinoya gitmis eglenmis size yalan soylemis yakalanincada uste cikmis. Piskinlik diz boyu. Biraz kendinize sayginiz olsun boyle bir adamın pesinden kosmayin daha fazla.

konu sahibi erkek arkadaşını seviyor hala aşık ve geri dönmesini istiyor benim anladığım kadarıyla. Yani yeniden birleşmek istiyor.Bu yüzden bende olumsuz tavsiye vermedim

Canım zaten konuşmaya gittiğimde o gün whatsapptan yazdım bu tarz şeyler. Ben senden hiçbişeyi gizlemedim herşeyimi paylaştım dürüst oldum sende dürüst olsaydın bi yere gidicem deseydin ne diyebilirdim ki. değer verdim yanlışlarımda da yanımda olmanı bekledim. yazık oldu bize son şansımızıda kaybettik gibisinden yazmıştım. üzerinden 10 gün geçti şimdi. çok kafam karışık ya

O 5 ay ayrı kaldığımızda iki tarafında hataları vardı ciddi anlamda ders oldu bize ve barıştıktan sonra herşey daha emin ve güzeldi. tahminimce oda kavga etmemek için böyle bi yanlışa düştü ama dediğin gibi yapmamalıydı. ne olursa olsun dürüst davranmalıydı. ben konuşmak istedim hatta ayağına gittim üste çıktı ben suçlu oldum gözünde. öncesinde açmış olsaydım telini o ezik ezik hatasını bilecekti. ne yazık ki o zamanı ben ayarlayamadım. üzerinden de 10 gün geçti hiçbir şekilde iletişim kurmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…