- 22 Nisan 2016
- 37
- -1
- 6
Arkadaşlar ilişkim biteli 2 hafta oldu kafam karma karışık. 2 yıllık bir ilişkiydi ciddi düşünüyorduk en başından beri. Geçen sene çok kötü şekilde ayrılıp, 5 ay sonra o barışmak istemişti. Kendi işini yapıyo ve çevresinden biri referandum çalışmaları için bir geceye davet etmiş. Gece bir gazinoda düzenlenmiş. Fakat ben onu resimde dayısıyla gitmiş gibi yakaladım ve haber vermediği için kızıp ayrıldım. Çünkü ordayken msjlaşırken hemde gayet aşk dolu msjlardı. Dükkandayım demişti, telefonumu da açmayıp sen uyu daha dükkandayım demişti. Herneyse ben ayrılınca iki gün aradı msj attı. Hiç açmadım msj lara ağır konuştum. Mecbur kaldım gittim eğlenmeye gitmedim yargısız infaz yapma filan dedi ama ben yalana takılmıştım. Şifrelerini biliyordum ve resimlerimiz vardı onun instagram ve facebook sayfasında. Bir hafta profilime baktı ilgiliydi yine arar sandım ama bir anda engelledi heryerden şifrelerini değişti. Bende panikle aradım açmadı. Dükkanının oraya gittim konuşalım dedim zaman ayırmadı bana. Telefonda konuştu ateş püskürdü. Engeli yiyince aradın, anlamadan dinlemeden ayrıldın, ben sadece sakladım ne var bunda sen kimsin git kendine kılıbık yapacağın birini bul, sanki sen erkeksin ben kadın gibisinden konuştu. Ben ilişkiyi kurtarmaya çalıştım ama sen aramadın bekledim dün ve kafamda bitirdim, aileme de söyledim daha barıştık diyemem hadi kardeşim hadi dedi tarzında konuştu. Şok oldum bir gün öncesine kadar aramamı bekleyip de bir anda nasıl kafasında bitirir insan aklım almıyor. Şimdi whatsapp engelini kaldırdımm bir tek ordan görüyorum. Haklıyken haksız duruma düştüm. Keşke ya zamanında arasaydım yada engelleyince hiç gitmeseydim ayağına diyorum. İyice ezik durumuna düştüm gözünde sanki Psikolojin bozulmuş git tedavi ettir dedi bana Hiç kendine toz kondurmadı, hatalı ben oldum. Araştırdım gerçekten bir art niyet yok doğru ama bana söylemedi gazinoda diye. Demeyi bile denemedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Siz olsanız ne yapardınız bu durumda?
Son düzenleme: