haklıyken haksız duruma düştüm

siz her hata yaptığınızda işi istifaya mı getireceksiniz. orda patronun tamamkapı orda dese işinden olacaksın. bence bu da bi çeşit rest çekmek gibi, komik oluyor.

İleride iş değişikliği yaparsan bence ara içinden geleni saydır kapat. Ben olsam üstünden bayağı zaman geçtikten sonra, iş yerine 50 lahmacun sipariş verirdim onun adına. Kendi telefonumdan değil tabii başka bir telefondan sipariş ederdim. Ödesin parasını lahmacunlari da ister yesin ister dagitsin pis adam

siz her hata yaptığınızda işi istifaya mı getireceksiniz. orda patronun tamamkapı orda dese işinden olacaksın. bence bu da bi çeşit rest çekmek gibi, komik oluyor.
benim hayatta iki rengim var beyaz ve siyah orta renklerle hiç işim olmadı
iş için kimseye hele haklıyken asla susmam açıkçası ben kaybetmem evet iş bulma sıkıntısı çekerim
ama kaybeden onlar olur tabi herkesin yerine biri bulunur iş yürür ama hayatta dürüstlükle her yerde
durdum evimde işimde sokakta. çoğu kişiye ters gelebilir her yerde dürüstlük geçmez işi bilmek ona göre oynamak gerek diyenler düşününler olabilir ben hiç öle bir insan olmadım içimde ikinci insan var olmadı hiç o yüzden kaybederse onlar kaybeder dedim ki zaten şuan durmamın sebebi ben patronuma beğenmiyorsanız giderim dedim bana verdiği cevapla konu kapandı hayır ben senden memnunum bir sıkıntım yok dedi konu kapandı

aynen birgün yapacağım pislik herif

size komik de gelebilir karşınızdaki insan sen benm ekmeğime engel oldun derse ne düşünürsünüz
demez misiniz o zaman engel olmayayım gerçekten engel oluyorsanız yaptığınız her emek yok sayılıyorsa
herkes aynı tepkiyi verir haksız olsaydım özür diler k.bakmayın der çekilirdim köşeme kadınsın konuşmaya hakkın yok gibi
davranıldı hangisi en çok zorunuza giderdi kadın olduğunuz için susturulmak mı yoksa gerçkten yapmadığınız bşy için suçlanmak mı

M mlk3601 sen bi konu yazdın ben de fikrimi belirttim. snei tanımıyorum etmiyorum niye uzatıyosun anlamadım. fikirlere bu kadar karşı çıkacaksan soru sormanın manası ne. tamam sen doğrusun en iyisini yapmışsın aferin.
lütfen alıntılama cevap yazmıycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…