haklıyken haksız duruma düştüm

Ben güleryüzlü değilim. Canımı sıkan olursa azarlar gönderirim. İşimi düzgün yaptığım sürece kimseyi takmam, hatam varsa kuzu gibi olurum :) bu yüzden mükemmeliyetçi oldum sırf kuzu gibi olmamak için. Bana kalsa herkesi kovacağım aç kalacağım sonra.

aklıma gelen tüm lafları saysam heralde 1 saniyede banlarınırım
patronuma da dedim egosu olan biri hangi saatine denk geldiysem
ya da orda kime neyi göstermeye çalıştıysa yani ben bir isim versem
orda milleti ekmeğinden edecek
eskiden calistigim bir sirkette bir musterim de boyleydi. ama benim mudur anlayisliydi. geyigini yapardik. sallama isini dogru yaptigina inaniyorsan havlar havlar susar mudir ne de olsa o.

Karsinizda kiro ama para onda olan biri varmis. Belki de zaten baglantiyi kopartacakti bahane olmus.

Karsinizda kiro ama para onda olan biri varmis. Belki de zaten baglantiyi kopartacakti bahane olmus.
Aynen zaten aradığımda tepkiliydi aynısını patronuma da dedim adam zaten tepkiliydi ilk ses tonu yüksekti hayır müdür oldun adam karakter sıfır farkında msn ee beyinsiz

Aslında şu da olabilir, adam sizin firmayla çalışmak istemiyor veya faturayı ödemek istemiyorsa ve zaten bahane arıyorsa ondan yapmıştır. Siz arada kaynamış oldunuz. Patrona bir de bu taraftan baktırtın derim :KK66:

Aslında şu da olabilir, adam sizin firmayla çalışmak istemiyor veya faturayı ödemek istemiyorsa ve zaten bahane arıyorsa ondan yapmıştır. Siz arada kaynamış oldunuz. Patrona bir de bu taraftan baktırtın derim :KK66:
Aynen bnde onu farkettim çünkü yeni tüm işlerini almıştık anlaştığımız kişi o değildi ilk aradığımda tepkiliydi olan bna oldu bnm yüzümden iş bitmiş oldu offffffff nasıl böyle insana denk geldim bilmiyorum normalde hep bu tiplere dikkatli olurdum

çok kötüyüm o adamı aradım diye asla yapmazdım asla böyle bir durumda kimseden özür dilemezdim
ama sabahın sekizinde gözyaşları içinde kalınca kötü oldum aradığıma değil sadece haklıyken nasıl aradım
uzun süre bu aşağılanmamı unutamam
emin olun sizi çok iyi anlıyorum :KK43: birde hayır sizin hatanız değildi kusura bakmayın deseler canları çıkar egoist pisliklerin... üste çıkmaları daha da acı çünkü karşında gerizekalı bir odun var ve kendisini gerçekten haklı sanıyor... üzülmeyin daha fazla üç kuruşluk bir adam için inanın değmezz..

Takılma canım, ne yaparsan yap yaranamazsın nankör insanlara. Aslında hiçbirşey olmayan başkalarının parasıyla bir yerleri kalkan insanlar için canını sıkmaya değmez.

Takılma canım, ne yaparsan yap yaranamazsın nankör insanlara. Aslında hiçbirşey olmayan başkalarının parasıyla bir yerleri kalkan insanlar için canını sıkmaya değmez.
Aynen
emin olun sizi çok iyi anlıyorum :KK43: birde hayır sizin hatanız değildi kusura bakmayın deseler canları çıkar egoist pisliklerin... üste çıkmaları daha da acı çünkü karşında gerizekalı bir odun var ve kendisini gerçekten haklı sanıyor... üzülmeyin daha fazla üç kuruşluk bir adam için inanın değmezz..
Ahh iş yeri olmayacaktı da ona aslında ne yapmaya çalıştığını tek tek azarlayarak anlatirdim iyiki firmanın sahibi degilmissin müdürlük egosuyla neyi ispatlamaya çalışıyorsun müdür olmuşsun adam olamamışsın sen mudursen bn burda neyim eleman mi bnde olduğum birimde sorumlu müdürüm eleman da olabilirim illa insan gbi davranmak için bir vasıf almak gerekmez derdim koptuğu yere kadar kopsun derdim ama işte sadece ben diye çıkmıyorum yola başta ailemi devamında patronumu düşünüp kimse üzülmesin diye sustum ve aklıma geldikçe o lafı deli oluyorum bn müdürüm kimse bni azarlayamaz keşke gerçekten azarlasaydim en azından içimde kalmazdi

birincisi ortada siz haklı olun veya olmayın bi iş kaybı var. patronunuzun sizi uyarması normal. orda olayı enden istifaya getirdiniz ki?

ikincisi adamı nedne tekrar aradınız? gerek yok.

duygularıızı işe karştırmayın bu kadar.

birincisi ortada siz haklı olun veya olmayın bi iş kaybı var. patronunuzun sizi uyarması normal. orda olayı enden istifaya getirdiniz ki?

ikincisi adamı nedne tekrar aradınız? gerek yok.

duygularıızı işe karştırmayın bu kadar.
Bu konuyu okurken hangi cümlede duygular işe karıştı sonucunda vardınız anlamadım

Valla bizim memlekette bi laf vardır "cahile selayet vermişler önce babasını kesmiş". Cahil insanlara yetki verilirse daha çok ali kıran baş koparanlar üreyecektir.Müdür olmayı çok iyi bişey sanan, ne oldum delisi, aşağılık kompleksli biri malesef.

Valla bizim memlekette bi laf vardır "cahile selayet vermişler önce babasını kesmiş". Cahil insanlara yetki verilirse daha çok ali kıran baş koparanlar üreyecektir.Müdür olmayı çok iyi bişey sanan, ne oldum delisi, aşağılık kompleksli biri malesef.
aynen keşke bu insanlar kendilerinin farkında olsalar
adam 20 kelimesinin 15 i ben müdürüm 18 şantiyeden sorumluyum
birikmiş bir ego saplantısı mevcutmuş sanırım iki kelimeden
konu nerelere geldi ağzımdan çıkmayan kelimenin arkasını doldurdu
işi bitirdi adam inş böyleleri temizlenir her yerden diyorum ama
bu pek mümkün değil

Ne kadar kötü kalpliymis o adam ya. İnanamıyorum böyle insanların varlığına, insan mudur oldum diye nasıl başkasına böyle ego kasar. Sabancı falan değildir zaten,neyin egosu bu .Üzüldüm gerçekten, en azından işinizden olmamissiniz , biraz zaman geçince bu da geçer. Böyle böyle insanları tanıyoruz maalesef

Ne kadar kötü kalpliymis o adam ya. İnanamıyorum böyle insanların varlığına, insan mudur oldum diye nasıl başkasına böyle ego kasar. Sabancı falan değildir zaten,neyin egosu bu .Üzüldüm gerçekten, en azından işinizden olmamissiniz , biraz zaman geçince bu da geçer. Böyle böyle insanları tanıyoruz maalesef
hayatımda ilk defa böyle aşağılandım adam resmen bana hava attı
hayır gerçekten ortada bşy olsa derimki beni yanlış anladı parladı derim
hiç bşy demedim onu geçtim adam demediğim kelimeyi defalarca tekrar etti
demek bn size yanlış bilgi verdim zaten yanlış bilgide değil sn bana nasıl dersin bn sizi
üç kere aradım sn kimsin onu dyrsn dedi. ikinci konuşmada bn müdürüm kimse beni azarlayamaz
dedi iş olmayacaktı ben ona aslında nasıl biri olduğunu söyleyecektim

aynen keşke bu insanlar kendilerinin farkında olsalar
adam 20 kelimesinin 15 i ben müdürüm 18 şantiyeden sorumluyum
birikmiş bir ego saplantısı mevcutmuş sanırım iki kelimeden
konu nerelere geldi ağzımdan çıkmayan kelimenin arkasını doldurdu
işi bitirdi adam inş böyleleri temizlenir her yerden diyorum ama
bu pek mümkün değil
Hiç mümkün değil.Sadece egolu olanlar değil işin ne oldugunu bilmeyen anlamayan insanlarıda artık bir masanın başına oturtuyorlar.Adama soru soruyorsun alık alık suratına bakıyor, yaptığı işi bilmiyorki.Sonra bilgisizliği ortaya çıkmasın diye başlıyor bağırmaya.Nedense bir insan sürekli müdürlüğünden dem vurunca aklıma organların müdür olma telaşına düştükleri fıkra geliyor.
İşini hakkıyla yapan,geldiği yeri hem tecrübesi hemde bilgisiyle kazanan tüm arkadaşlarımı tenzih ederim.

konuyu hemen istifaya getirip adamı ikinci kez aramanızdan.
bu duyguyla hareket edilmiş bir adım değildir patronum bana snin yüzünden müşteri kaybettim dedi
ve eğer siz gerçekten böyle düşünüyorsanız o zaman müşteri kaybetmeyin yerime birini alabilirsiniz dedim
benim bir hatam olduğunu düşünmüyorum dedim evet ikinci kez aradım çünkü snin yüzünden deyice benm yüzümdense özür dilerim müşteriniz egosu tavan yapar işe devam edersiniz diye aradım duygularımla hareket etmiş olsaydım ilk dakikada bana müdürüm diyen birine pabucumun müdürü der terslerdim iş gereği alttan alıp kendimi ifade etmeye çalıştıkça adam üste çıkmak için aynı kelimeleri tekrar etmeye devam etti duygu bu işin neresinde anlamadım

Hiç mümkün değil.Sadece egolu olanlar değil işin ne oldugunu bilmeyen anlamayan insanlarıda artık bir masanın başına oturtuyorlar.Adama soru soruyorsun alık alık suratına bakıyor, yaptığı işi bilmiyorki.Sonra bilgisizliği ortaya çıkmasın diye başlıyor bağırmaya.Nedense bir insan sürekli müdürlüğünden dem vurunca aklıma organların müdür olma telaşına düştükleri fıkra geliyor.
İşini hakkıyla yapan,geldiği yeri hem tecrübesi hemde bilgisiyle kazanan tüm arkadaşlarımı tenzih ederim.
allahtan firmanın sahibi değilmiş içimde kaldı bu cümleyi ona diyemedim yediremedim diye
ne kibar temiz insanlar var etiket önemli mi insan olmak egolardan sıyrılmak tüm mesele bu
demek ki bu tür insanlar görmemiş zaten konuşma tarzı kıronun önde gideniyim diyorudu
pislik herif inş o güvendiği müdürlükten baş aşağı olur

allahtan firmanın sahibi değilmiş içimde kaldı bu cümleyi ona diyemedim yediremedim diye
ne kibar temiz insanlar var etiket önemli mi insan olmak egolardan sıyrılmak tüm mesele bu
demek ki bu tür insanlar görmemiş zaten konuşma tarzı kıronun önde gideniyim diyorudu
pislik herif inş o güvendiği müdürlükten baş aşağı olur
Allah büyük.Birgün kendisi öyle bir hata yaparkiiii

X