Haklıyken haksız duruma düşmek

morciceklidal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2022
405
397
sevgiliniz yanınızda değilken ona haber vermeden onun telefonundan bi şeye bakarken şüphelendiniz ve gizlice o konuyu araştırdınız ve ailesinden biriyle şaka mahiyetinde sevgiliniz ve başka bir kız hakkında konuşmalar gördünüz kızın çok güzel olması vs ile ilgili ve sevgiliniz de buna çanak tutmuş çok saygısızca şeyler gördünüz.
Telefonu karıştırdığınız için 1 yıldır bana hiç güvenmemişsin hep arkamdan açık aramışsın vs gibi suçlanabilir misiniz? Karıştırmak beni suçlu yapar mı? Normal bir arkadaşla değil ailesiyle olan konuşmasına bakmış olmak henüz sevgiliyken (1 yıllık sözde ciddi bir ilişki ailesiyle falan da tanışmıştım) haddim olmayan bir şey mi? Fakat zaten kısıtlı bir zamandı tüm konuşmalarını baştan sona okuma imkanım zaten yoktu kızın adını arattım ve bütün sohbetlerde kız hakkında konuşulanlar çıktı bizzat ailesi ile olan sohbete girip orda aramadım ama buna inanıyor mu sanmam kafasında muhtemelen girdi ailemle olan konuşmaları öylesine okurken bunları gördü diye düşünüyor
Bu arada durduk yere hiç şüphelenmeden karıştırıp hiç bi şey bulamasam suçlu yapardı ama karşı taraf muhtemelen bir şüphe üzerine baktığıma inanmıyor rutin olarak karıştırdığımı düşünüyor bence
Böyle bir durumda kalsanız ne derdiniz kendinizi savunur muydunuz yoksa asıl olayı saptırmaması için ne yapardınız?

Sevgiliniz ailesiyle böyle bir diyaloğa giriyor ve siz bunu okuyorsanız ne yapmayı düşünüyordunuz sonrasında?
Şüphe üzerine bakmışsınız ve bulmuşsunuz.
Burada yapılacak şey ayrılmaktır. Onu yapmazsanız suçlu çıkarsınız böyle tabi. Sevgilinizin eline koz geçmiş. Madem sonrasında herhangi bir şey yapmayacaksınız telefonunu karıştırıp kendisine neden söylüyorsunuz?

Son düzenleme:
Kız kim ? Tanıdığınız biri mi ?
Şüphenizde haksız değilmişsiniz. Ben ayrılırdım, ondan sonra kendi kendine tekrar edip dursun ''güvenmemişsin''leri.

Sevgiliniz ailesiyle böyle bir diyaloğa giriyor ve siz bunu okuyorsanız ne yapmayı düşünüyordunuz sonrasında?
Şüphe üzerine bakmışsınız ve bulmuşsunuz.
Burada yapılacak şey ayrılmaktır. Onu yapmazsanız suçlu çıkarsınız böyle tabi. Sevgilinizin elime koz geçmiş. Madem sonrasında herhangi bir şey yapmayacaksınız telefonunu karıştırıp kendisine de söylüyorsunuz?
Sonrasında hiç bir şey yapmamış değilim zaten şu an görüşmüyoruz ama açıkçası 1 buçuk gün oldu düşünmek istiyorum dedim ve o gündür yazmıyor hatalı olan taraf olduğu için telafi etmeye çalışmasını beklerdim affedip affetmemek bana kalırdı fakat acaba kendi içinde kendini bu şekilde mi aklıyor ailemle şakalaşıyordum bakmaması gerekirdi vs diye düşünüyor da hiç bir telafi çabasına girmiyor.
Takdir edersiniz ki kalbim çok kırık çünkü hiç beklemiyordum her şey çok yolundaydı olayı anlamlandırmaya çalışıyorum

Kızı sevgiliniz mi övmüş ne olmuş orayı anlamadım ama eşim izinsiz telefonumu kurcalasa kızarım bir şey olmamasına rağmen

Güvenmiyorsanız hiç telefon karıştırmadan by by yapmalıydınız bence. Şimdi buldunuz şüphelerim doğru çıktı diyorsunuz, konuyu saptırmaması için ne yapmalıyım diyorsunuz. Bence siz bir şey yapmayacaksınız kusura bakma deyip böyle devam edin çok güzel giden ilişkinize

daha kimle ne konustuguna güven duyamadığıınız adamla naparsınız 1 senedir .. hayır bide ne amaçla konu açıp bunu soruyorsunuz adamın tanıştığınız ailesi sizi iplememiş başka kız koymaya çalışıyor aklına sen hala neyin suçluluğunu hissediyorsun neyi savunacan da neyi saptıracak vur tepiği yallah

Ayrılman gerekiyordu, hem bir şeyler yapıp sonuca vardığın halde yürütüyorsan tabi zeytinyağı gibi üste çıkar adam.
Ayrılmayacaksanız zeytinyağı gibi üste cıkar bi şekilde
Şu an kendisi henüz bu şekilde üste çıkmaya çalışmadı fakat ben düşünmek istiyorum dediğimde tamam dedi ve 1 buçuk gün oldu hiç yazmadı aramadı ben telafi etmeye çalışmasını beklerdim veya durumu açıklamaya çalışmasını vs sadece o gün olay olduğunu özürler diledi haklısın vs dedi o kadar o gündür hiç bir iletişim açıklama çabası falan olmadığı için kendi kafasında kendisini böyle akladığınj düşünüyorum ve bana bununla gelirse kendimi savunmaya mı geçeyim yoksa meselemiz bu değil diyerek hiç buralara girdiemeyeyim mi onu bilmiyorum

Şu an kendisi henüz bu şekilde üste çıkmaya çalışmadı fakat ben düşünmek istiyorum dediğimde tamam dedi ve 1 buçuk gün oldu hiç yazmadı aramadı ben telafi etmeye çalışmasını beklerdim veya durumu açıklamaya çalışmasını vs sadece o gün olay olduğunu özürler diledi haklısın vs dedi o kadar o gündür hiç bir iletişim açıklama çabası falan olmadığı için kendi kafasında kendisini böyle akladığınj düşünüyorum ve bana bununla gelirse kendimi savunmaya mı geçeyim yoksa meselemiz bu değil diyerek hiç buralara girdiemeyeyim mi onu bilmiyorum
Madem affedip hiçbir şey olmamış gibi yapacaksın ve aramasını sormasını bekliyorsun neden böyle şeylerin peşine düşüyorsun ki

Kız kim ? Tanıdığınız biri mi ?
Şüphenizde haksız değilmişsiniz. Ben ayrılırdım, ondan sonra kendi kendine tekrar edip dursun ''güvenmemişsin''leri.
Kız iş arkadaşı benim kızla ilgili hiç hir şüphem yoktu erkek arkadaşım da hiç şüphelenecek bi şey yapmamıştı gözü dışarda biri de değildi aslında zaten bu kızla da bir iletişimleri yok kardeşinin bu kızın güzel olduğunu söylemesi bunun da saçma salak espriler yapması vs olay (cinsel espri değil) öyle yani galeriden bir şey bakarken kızın fotosunu gördüm son silinende ordan zaten şüphelenip hemen bakıp buldum yoksa süregelen bir şüphem yoktu

Sonrasında hiç bir şey yapmamış değilim zaten şu an görüşmüyoruz ama açıkçası 1 buçuk gün oldu düşünmek istiyorum dedim ve o gündür yazmıyor hatalı olan taraf olduğu için telafi etmeye çalışmasını beklerdim affedip affetmemek bana kalırdı fakat acaba kendi içinde kendini bu şekilde mi aklıyor ailemle şakalaşıyordum bakmaması gerekirdi vs diye düşünüyor da hiç bir telafi çabasına girmiyor.
Takdir edersiniz ki kalbim çok kırık çünkü hiç beklemiyordum her şey çok yolundaydı olayı anlamlandırmaya çalışıyorum
Böyle şakalaşmama mı olur?
Ne kendisine, ne size saygısı var sevgilinizin.
Siz bu kişiyi neden aratma gereği duydunuz en basta, varmış bir şey demek ki.
Belki sevgilinizin istediği fırsat eline geçmiştir de o yüzden yazmıyordur. Siz kafanızda bitirseniz neden aramıyor diye düşünmezdiniz. Çaba gösterse devam edeceksiniz belli ki. O çabaya görmemek üzüyor sizi.

Kızı sevgiliniz mi övmüş ne olmuş orayı anlamadım ama eşim izinsiz telefonumu kurcalasa kızarım bir şey olmamasına rağmen
Bir şey olmasaydı zaten haksız olurdum evet ve ben de kızardım kendimden de utanırdım ama ben galeriden bi şeye bakarken gördüm kızın fotosunu sonra ordan konuşmalara baktım direkt yani her şey bi anda oldu ve asla beklemiyordum karşı taraf da muhtemelen galeriden gördüğüme inanmıyor ve sürekli ailesiyle konuşmalarını okuduğumu düşünüyor sanırım ailesi dediğimde kardeşi bu arada sadece diğerleriyle öyle bişey yok

Böyle şakalaşmama mı olur?
Ne kendisine, ne size saygısı var sevgilinizin.
Siz bu kişiyi neden aratma gereği duydunuz en basta, varmış bir şey demek ki.
Belki sevgilinizin istediği fırsat eline geçmiştir de o yüzden yazmıyordur. Siz kafanızda bitirseniz neden aramıyor diye düşünmezdiniz. Çaba gösterse devam edeceksiniz belli ki. O çabaya görmemek üzüyor sizi.
Evet maalesef ben bir çaba görseydim devam etmeyi düşünüyordum her ne kadar kırıcı da olsa ilna edilmeyi bekliyordum açıkçası
Kızı aratma gereği şöyle duydum galeriye bakarken kızın tek kendi fotosunu gördüm ne alaka diye arattım her şey bi anda oldu süregelen bi şüphem yoktu kızı biliyodum ama herhangi biriydi yani

Oyyy cok kotu bir sey o adamin adini anma sakin pisman olsa ne olur abovvv
İkna edilmek istiyormuş
IMG_6802.jpeg

X