Derdi Kendi çıkarı evine çocuklarına Hizmet edilsin istiyor kendi Çıkarı Herşeyden önce Gelir Onların yüzünden Nişanlıyken Eşimle Kaçarak evlendim Ve Kendi yuvamızı kendimiz kurduk Kimseden Yardım Almadan..Ablanızın derdi ne? Yani sizi arayıp dert yanıp , sonra aileyi arayarak sizi mi kötülemiş? Ben öyle anladım da.
Derdi Kendi çıkarı evine çocuklarına Hizmet edilsin istiyor kendi Çıkarı Herşeyden önce Gelir Onların yüzünden Nişanlıyken Eşimle Kaçarak evlendim Ve Kendi yuvamızı kendimiz kurduk Kimseden Yardım Almadan..
Çok.Doğru dedin arkadaşım haklısın... Benim tek yanlışım hep doğruyu söylemek..ve laf taşımamam beni.aradığında hemen annemi.arayıp ettiği hakaretleri söyleseydim 1 numaralı evladları olurdumO zaman açık açık konuşayım, hatalısınız, derdi kendi çıkarı olan insana para değil, kesinlikle laf da verilmez. Onu bile aleyhinize kullanırlar. Param yok dediği zaman, bizim hiç yok. İhtiyacım var dediği zaman, asıl benim ihtiyacım var, bitti gitti.
Benim en büyük Sorunum babam her defasında evine gidince beni eşimi aşşağılıyor evinden kovuyor... Telefonda Yedirdiğini içirdiğini söyleyip haram ettiler.. Her dafasında ufacık yaptığı birşeyi kafama kakan babam var... Nasıl gidip bu adamın yanında kalayım? Kayınvalideme küfür eden babam var... Ve kayınvalidenler hiç birşeye karışmazlar babandır sabır et derler. Sen olsan kalırmıydın bu evde?Bilmiyorum da bu aile meselelerinde fedakarlık yapamamak yapmamak bana bencilce geliyor. Ben de hamileyim babam memur calısıyor ve annemi 3aylıgına yanıma istedim Allah razı olsun babam yolladı yurtdısına annemi. Yani dogum yapacak birine hele o kişi ablanızsa fedakarlık yapamamanız bana yanlis geldi. Yarın birgün aynı ihtiyacı siz de duyabilirsiniz
Çok.Doğru dedin arkadaşım haklısın... Benim tek yanlışım hep doğruyu söylemek..ve laf taşımamam beni.aradığında hemen annemi.arayıp ettiği hakaretleri söyleseydim 1 numaralı evladları olurdum
Telefondan yazıyorum klawyesi değişik yazarken zorlanıyorum Özür dilerimGözü kör olsun şu virgüllerin, noktaların..
Haklısın.. Ama babamdan para isteme kötüÖyle, insanı zaten yalana veya olanı söylememeye ittirdikleri için daha da fazla gıcık ediyorlar. Ablanızın ihtiyacı olabilir de siz kötü olunca daha mı iyi oldu şimdi? Ben de şu kenardaki altına rağmen edilen para muhabbetini hiç anlamam mesela, kara gün parası, ihtiyaç zamanı kullanılacak diye biriktirilir ama o gün bir türlü gelmez. Hep daha da kötüsü beklenir. Abla doğum yapacak, ihtiyaç var, harca, geri yerine koyarsın, koyamassan da torun için gitti dersin. Kötülediğimden söylemiyorum, sakın yanlış anlamayın. Çevremde de gördüğüm o.
Çok sağol arkadaşım iyi.dileklerin için...Ağırıma Gidiyor yaşananlar. Eşim bu güne kadar sabır etti ettikleri hakaretleri görmezden geldi. erkek kardeşim Onlara muhtaç kalmamı istiyor ellerine.düşmemi istiyor..Öncelikle eşinize üzüldüm. Yani durup dururken babanız bunu yapıyorsa eşinize adam iyi bi adam ki dayanıyor.. Ablanız tam bir sinsi, hakettiğini bulur.. Gerçekten ilginç bir tablo, en güzeli eşinizle yolunuza bakmanız. Muhattap olmayın. Bu vakte kadar kendiniz gelmişsiniz bundan sonra da aile demeye bin şahit gereken oluşumla görüşmenize gerek yok. Anladığım kadarıyla bebek istiyorsunuz umarım olur.
Haklısın.. Ama babamdan para isteme kötü
Olur.sun ve Evladı için para mevzusu.yapar kaos çıkar.. Ablamla babamın kavgaları bu yüzdendir.. Ben hiç minnet etmem gene kötü olurum..Dilimi mi kessem ney..
Bu güne kadar yardım istemedim.. Çok şükür eşim çalışkandır mesleği var ve ekstra işlere gider kendine hiç bakmaz ilk benim ihtiyaçlarımı alır.Susmak da bir yere kadar oluyor işte bir yerden patlayınca gerisi geliyor ama ablanızla dertleşmeyin. Yapabileceğiniz bir şey varsa yaparsınız zaten. Kendinizi üzmeye gerek yok.
Valla büyük konuşmak tabi olmaz ama erkek kardeşiniz çok bekler.. Muhtaç olmassınız kendi çabanızla yaptığınız için herşeyi çok ama çok darda kalmadıkça istemessiniz de bir şey, başka laf işiteceğime kuru ekmek yerim diyor insan.
Bu güne kadar yardım istemedim.. Çok şükür eşim çalışkandır mesleği var ve ekstra işlere gider kendine hiç bakmaz ilk benim ihtiyaçlarımı alır.
Ben evliyken kocamdan boşanmamı İstediler Ya o ya, bizdediler.. 24 yaşındayım o Evde bir gün huzur görmedim hep şiddet dayak ama eşimden hiç azar yemedim bugüne kadar... Annem de kocanı boşarsan araba alıcam dedi... Yandan yemeye hırpalanmaya mı gideyim. Offff
19 yaşındaki kardeşimin işi gücü yok ve yemek yapa biliyor yemek de mevzu değil bence..3 Günlük yemeğini yapardım ben hergün Gündüzleri giderdim .eşimde Her gün gider yapardı yemeklerini ben Dr gittiğim zaman anneme gittiğimizde eşimi mutfağa sokar yemek yaptırırlar zaten ... Başka menfaatlarda var.. Anneme dedem den büyük miras düştü yalakalık peşinde!!!Sorun yok o halde, mutluluğunuz daim olsun.
E şimdi anneniz siz baba evine gitmediniz diye ablaya da gidemeyecek o zaman. 19 yaşındaki kardeş boş boş konuşacağına iki kap yemek koyabilseydi masaya da anne de rahat rahat gidebilseydi kızının doğumuna. Tabi burdan ahkam kesmek kolay ama gerçekten burdan gözüken o. Hayatta tabi böyle yürümüyor işler
19 yaşındaki kardeşimin işi gücü yok ve yemek yapa biliyor yemek de mevzu değil bence..3 Günlük yemeğini yapardım ben .eşimde gider yapardı... Başka menfaatlarda var.. Anneme dedem den büyük miras düştü yalakalık peşinde!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?