- 20 Haziran 2015
- 796
- 448
- 31
Eşim kor olmuş şekilde şuansende laf söylerken gülerek şakayla karışık laf söyle, sende onun gibi yap, ya da sus eşinin görmesini sağla bazı şeyleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim kor olmuş şekilde şuansende laf söylerken gülerek şakayla karışık laf söyle, sende onun gibi yap, ya da sus eşinin görmesini sağla bazı şeyleri
Eşim kor olmuş şekilde şuan
Bak bi mesaj daha yazdım orada gayet yumuşaktımama sen laf söylerken sert bir şekilde söylüyorsun yani haklıyken haksız oluyorsun
Mesela ramazanın başından beri beraber yemek yiyoruz geçen dedimki yemeği yaparmısın tamam dedi benim işim vardı eve geldim oda dışardan boncuk işi almış yapıyor ve bende dedim ki anne bak yaptıklarımdan komisyon alırım oda ne komisyonu baptın ki dedi bende o kadar yardım ettim dedim maksat şaka yani ondan gelecek 1 liraya muhtaç değilim oda yemeğide ben yaptım dedi bende tamamda niye hemen başıma kalkıyorsun dedim oda gülerek söylediği için eşim sen haksızsın diyor ama ben ramazandan beri hem sahur hem iftar hazırlayıp sahuru kaynımla iftarı da kv kaynım eşimle yaptım yani sahuruda iftarı da ben hallettim hiç dile getirmedim ama yani oruç bile değil neden hemen soyluyor yaptıysan Allah rızası için yaptın yani
Mesela bir gun kv annesi ve kardeşleri iftara gelecekler kv beli ağrıyo dedimki ben salatayı çorbayı yapıyım zaten servisi ben yapıcam eşimde anne pilav yapın mangal yakcam dedim kv belim ağrıyo yapamam ben dedi bende tamam ben yapıyım dedim ama bakkl anne yine bana kitledin yemekleri dedim gayet güler yüzle ki ben asla misafirden kaçmam oda tabi sen yapıcaksın sen gelinsin fır fır donmen lazım bende dedim ki sen de kv senin kalkıp on ayak olman lazım dedim ayrıca sana geliyolar bana değil dedim yani ayda yokda bir misafir geliyo oruç halimle yemeğin yarısın yapmışım serviside ben yapıcam daha ne istiyorsun yok bende dolma börek yaptım filan diyo iyide sana kim dedi ki mangalın yanına dolma börek mi yenir yok ama sora yine ben suçlu oldum olmuyor yani napsam olay bana kalıyo
Ben gayet pozitif yaklaşıyorum ona kv benim huyumu çok iyi öğrenmiş olaylar sırasında bana laf çarpdığında sinirleneceğimi biliyo zaten ben art niyetli olsam eşimin yanında bu olaylar yaşamamİyi de, bu verdiğiniz örneklerde atışmayı siz başlatmışsınız. Ben mi yanlış anlıyorum?