Haklı olduğun halde terkedilmek..

fashiondesigner

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
38
5
Beni sevdiğini, değerli olduğumu hissettiren sevgilim vardı. Sevgi probleminde şüphem olmadı hiçbir zaman. Çok güzel anılarımız oldu, birlikteyken hiç ayrılmak istemezdik ve her konuda ona son derecede güvenmemi isterdi, güvenirdim de.

Fakat birgün kuzenim sevgilimi instagramdan takip etmiş. Ve bana söyledi "kuzen enişteyi instagramdan takip ettim söylersin yabancı olmadığımı" dedi. Bende o günkü telaştan haber veremedim söylerim bi ara dedim kendi kendime. Daha söyleyemeden kuzenimi kabul edip snapchatten eklemiş ve bunu duyduğumda şok oldum. Çünkü sima olarak tanımıyordu kuzenimi. Ve kuzenime işletmesini söyledim. Ne amaçla eklediğini merak ettim doğrusu. Sonucunda soğuk terler döktüren konuşmalarla karşılaştık. Kuzenim benden küçüktü. "Sen daha küçükmüşsün, yaşın kaç, büyük olsaydın çok şey değişebilirdi" gibi muhabbetler... Ve sildi daha sonradan her yerden.
Benim içim rahat durmadı tabii ki. Kim olsa aynısı olurdu öyle umuyorum. Ve gerçeği belli ettim. Kuzenimin snapinden kendi resmimi yolladım "naber sevgilim" yazdım ucundan azıcık dalgayla. Bana demediğini bırakmadı mesajlarında.
"Beni aptal yerine koyup utanmadan naber yazıyosun, sen beni hiç tanımamışsın, güvenmemişsin. Seni farklı bilirdim sende aynı çıktın beni işlettin. Değerinin farkında değilsin. Sen benim için tektin artık sende herkes gibisin yoluna bensiz devam et. Sana güvenim olmaz bundan sonra, her konuşmaya çalışanı sen sanarak yaşayamam hoşçakal" diyerek kendini şu konuda haklı çıkararak ayrıldı ve numaram dahil her şeyden sildi komple yok etti.
Anlattığım çoğu kişi "yaşı gereği bunları yapması normal (21) hayatında şu an sen ne kadar büyük yer kaplasan da eğlenmek rahatlık ona bi tık önde gelecektir, sizin tek sorununuz çok erken tanışmış olmanız, o bazı şeylere doymadan senin kıymetini anlamayacak, ilerde yaşayacak pişmanlığını" dedi. Kafam allak bullak şu an arkadaşlar. Yaşı böyle şeylere revaçta diye de ben bu yaptığına nasıl göz yumabilirdim ki? Söyleyenler de haklılar ama seven insan için ne olursa olsun eğlence aktiviteden önce kaybetme korkusu gelmez mi? Böyle bişeyde özür dileyip gönül almak yerine terkeden kişi o oldu resmen. Pişmanlık yaşayacak belki çok ileride ama ben aynı kalacak mıyım bir de o var...

Sen kendine düşeni yapıp ağzının payını zamanında vermezsen, o da gelir bunları der ve seni üzer. Keşke o fotografı atıp hiçbirşey olmamış gibi sevgilim falan demeseydin. Gerçekleri yüzüne vursaydın, bence sen hazırlamışsın bu ortamı.

Verdigi tepki gayrt normal , suclunya baska nasil davranmasini bekliyosunki ..

Ozur dileyip hata yaptim dicek hali yoktu..
Keske sen ondan once davranip fotograf yolamadan , terk etseydin..

""sen beni hiç tanımamışsın, güvenmemişsin. Seni farklı bilirdim sende aynı çıktın beni işlettin. Değerinin farkında değilsin. Sen benim için tektin artık sende herkes gibisin yoluna bensiz devam et. Sana güvenim olmaz bundan sonra""

Bu kadr olur varya.
Bu cumleler sana ait olmaliydi...
Sen demeden o sana yapistirmis aklinca.
Terkedilmeden terkediyim bi havam olsun hesabinda.

Güldürdünüz gece gece beni.
:))))

Yasin farkli olsa cok sey degisebilirdi.. sevgiliniz ayan beyan yürümüş resmen. Sizin hataniz direk hesap sormamakla olmus. Resminizi gonderip naber sevgilim diyerek ona firsat vermeseydiniz keske. Neyse olan olmus, döner mi eder mi diye beklemeyin. Daha iyileri cikacak karsiniza

Arkadaşım da eşime yapmıştı Sevgiliyken Benimkinin cevabı benim sevgilim var olmuştu. Yani yapmayan yapmıyor arkadaşım. Seninkinin aklı başka türlü çalışıyomuş. Zaten sonrasında haklı gibi bi de üste çıkmış

Yavuz hirsiz ev sahibini bastirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…