Haklı olduğun halde terkedilmek..

çok basit bir kişilikmiş boşver cnm

evet yaşı küçük biraz ama bazı etik değerleri vardır ki küçük yaştan oturur.
21 yaşındaki insan için de ki 21 yaşında üniden mezun olunan yaştır. Pek de bunları ayırt edemeyeceği bir yaş değil yani. bence de yoluna tek devam et artık.
Senin yaptığın da güzel değil ama onun da sazanlığı buna karşılık normal karşılanamaz.

Beni işten atacaksan istifa ederim hukukuna dönmüş sevgilinizin izlediği rota
Hiç takılma bu duruma yolver geçsin kırmızı ışıkta

Hem suçlu hem güçlü... Hahaha gülerim böyle ezik adamlara ...

Kuzenine bu gözle bakan insan herseyi yapar aile içine rahat sokamazsınız...hep şüphe hep şüphe..

Zaten bir resimden etkilenip krolaşan adam tipik sapıktır.ötesi yok

Pek aktaramamışım sanırım demek istediğimi. O benim arkamdan tanımadığı kızlarla rahatça konuşarak aptal yerine koyuyosa bende bunu yaparken bi sevgilisi olduğunu hatırlatan dalga içerikli bi mesaj vermek istedim. Ama doğru bişey mi değil tabii ki de. Direk kuzenim seni takip etmişte sen neden onu snapten eklemişsin onu anlayamadık diyerek daha doğru bişey yapabilirdim. O anlık sinir psikolojisiyle bunu düşünemiyosun malesef..

siz benı kovamazsınız ben ıftıfa ederimin ilişki bazındaki versiyonu
Yok beklemiyorum zaten dönse de eskiler sürekli su üstüne çıkar ve sarpasarar. Evet haklısın ordaki hatamı gayet iyi biliyorum bi nevi haklıyken haksız duruma onu yaparak düştüm. He bu onu hatasından fazla mı kesinlikle değil onunkinin yanında fos bile kalır açıkçası.

Evet işte kendi yaptığı olay zaten benim doğru yapmam gereken şeyi yanlışa sürükledi. Konunun ana nedeni kendisi aslında. Ben neden bunu yaptım diye düşünüp kendini yargılamak yerine bu olaya verdiğim tepkiye tepki gösterir oldu:)

Yaptığı yanlışın farkına varıp , üste çıkayımda ben terkedeyim havalarına girmiş. hiç üzülme bunu denemek en doğal hakkındı ve direk elendi
Ben bunu denemezdim bile ki hiç bi zaman yapmadım böyle bişey. Kuzenim eniştesi olarak masumca takip etmek isteyip kendi tanımayınca düştüğü tuzak beni buna sürükledi. Ki şu duruma ben düşseydim eminim aynı denemeyi kendi de herkeste yapardı.

Tartışan sevgililer en sonunda her yerden komple engelliyorlar. Burda ki konuların hepsi böyle. Enteresan :)
Onu yapan iradesiz insandır bana göre:) resimleri karşıma çıktıkça pişmanlığım daha da artar ararım yazarım korkusu bi nevi.. Göz görmeyince gönül katlanır veya gözden ırak olan gönülden de ırak olur da diyebiliriz:)

Kuzenine bu gözle bakan insan herseyi yapar aile içine rahat sokamazsınız...hep şüphe hep şüphe..

Zaten bir resimden etkilenip krolaşan adam tipik sapıktır.ötesi yok
Yok kuzenim olduğunu bilmiyordu canım. Ondan bak kuzenim seni eklemiş diye haber verecektim zaten çok güveniyorum kabul etmez sanıyorum ya hani:) snapten ekleyince şok geçirdim ve ne amaçla eklediğini öğrenmek hakkımdı. Beni buna o sürükledi yani.

Yaşa başa bakmaz o sana söylenenlere inanma sen. Benim kuzenim lise bir de tanıştı eşiyle, üniversite okurken şehirleri bile değişti biz ayrılırlar dedik. Döndü işe girdiler ve evlendiler. Şimdi de çocukları var. Yani lise yaşında bile sadık olan, kaşı gözü oynamayan adamlar da var. Erkeklerin iradesini hayvandan hallice gösterenlere kulak tıka, erkektir yapar falan yalan dolan onlar.
Bu adam ömrü boyunca böyle devam eder kolay da akıllanmaz. Senin erken fark etmen iyi olmuş. O da ben terk ettim demek için çakallık yapmış. Ucuz hesapların insanlarından bir yol olmaz. Sen önüne bak. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…