- 20 Ekim 2009
- 7.428
- 11.071
- Konu Sahibi fashiondesigner
tipik "yavuz hırsız ev sahibini bastırır" olayı.
yüzsüz yahu...
yüzsüz yahu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok basit bir kişilikmiş boşver cnmBeni sevdiğini, değerli olduğumu hissettiren sevgilim vardı. Sevgi probleminde şüphem olmadı hiçbir zaman. Çok güzel anılarımız oldu, birlikteyken hiç ayrılmak istemezdik ve her konuda ona son derecede güvenmemi isterdi, güvenirdim de.
Fakat birgün kuzenim sevgilimi instagramdan takip etmiş. Ve bana söyledi "kuzen enişteyi instagramdan takip ettim söylersin yabancı olmadığımı" dedi. Bende o günkü telaştan haber veremedim söylerim bi ara dedim kendi kendime. Daha söyleyemeden kuzenimi kabul edip snapchatten eklemiş ve bunu duyduğumda şok oldum. Çünkü sima olarak tanımıyordu kuzenimi. Ve kuzenime işletmesini söyledim. Ne amaçla eklediğini merak ettim doğrusu. Sonucunda soğuk terler döktüren konuşmalarla karşılaştık. Kuzenim benden küçüktü. "Sen daha küçükmüşsün, yaşın kaç, büyük olsaydın çok şey değişebilirdi" gibi muhabbetler... Ve sildi daha sonradan her yerden.
Benim içim rahat durmadı tabii ki. Kim olsa aynısı olurdu öyle umuyorum. Ve gerçeği belli ettim. Kuzenimin snapinden kendi resmimi yolladım "naber sevgilim" yazdım ucundan azıcık dalgayla. Bana demediğini bırakmadı mesajlarında.
"Beni aptal yerine koyup utanmadan naber yazıyosun, sen beni hiç tanımamışsın, güvenmemişsin. Seni farklı bilirdim sende aynı çıktın beni işlettin. Değerinin farkında değilsin. Sen benim için tektin artık sende herkes gibisin yoluna bensiz devam et. Sana güvenim olmaz bundan sonra, her konuşmaya çalışanı sen sanarak yaşayamam hoşçakal" diyerek kendini şu konuda haklı çıkararak ayrıldı ve numaram dahil her şeyden sildi komple yok etti.
Anlattığım çoğu kişi "yaşı gereği bunları yapması normal (21) hayatında şu an sen ne kadar büyük yer kaplasan da eğlenmek rahatlık ona bi tık önde gelecektir, sizin tek sorununuz çok erken tanışmış olmanız, o bazı şeylere doymadan senin kıymetini anlamayacak, ilerde yaşayacak pişmanlığını" dedi. Kafam allak bullak şu an arkadaşlar. Yaşı böyle şeylere revaçta diye de ben bu yaptığına nasıl göz yumabilirdim ki? Söyleyenler de haklılar ama seven insan için ne olursa olsun eğlence aktiviteden önce kaybetme korkusu gelmez mi? Böyle bişeyde özür dileyip gönül almak yerine terkeden kişi o oldu resmen. Pişmanlık yaşayacak belki çok ileride ama ben aynı kalacak mıyım bir de o var...
evet yaşı küçük biraz ama bazı etik değerleri vardır ki küçük yaştan oturur.Beni sevdiğini, değerli olduğumu hissettiren sevgilim vardı. Sevgi probleminde şüphem olmadı hiçbir zaman. Çok güzel anılarımız oldu, birlikteyken hiç ayrılmak istemezdik ve her konuda ona son derecede güvenmemi isterdi, güvenirdim de.
Fakat birgün kuzenim sevgilimi instagramdan takip etmiş. Ve bana söyledi "kuzen enişteyi instagramdan takip ettim söylersin yabancı olmadığımı" dedi. Bende o günkü telaştan haber veremedim söylerim bi ara dedim kendi kendime. Daha söyleyemeden kuzenimi kabul edip snapchatten eklemiş ve bunu duyduğumda şok oldum. Çünkü sima olarak tanımıyordu kuzenimi. Ve kuzenime işletmesini söyledim. Ne amaçla eklediğini merak ettim doğrusu. Sonucunda soğuk terler döktüren konuşmalarla karşılaştık. Kuzenim benden küçüktü. "Sen daha küçükmüşsün, yaşın kaç, büyük olsaydın çok şey değişebilirdi" gibi muhabbetler... Ve sildi daha sonradan her yerden.
Benim içim rahat durmadı tabii ki. Kim olsa aynısı olurdu öyle umuyorum. Ve gerçeği belli ettim. Kuzenimin snapinden kendi resmimi yolladım "naber sevgilim" yazdım ucundan azıcık dalgayla. Bana demediğini bırakmadı mesajlarında.
"Beni aptal yerine koyup utanmadan naber yazıyosun, sen beni hiç tanımamışsın, güvenmemişsin. Seni farklı bilirdim sende aynı çıktın beni işlettin. Değerinin farkında değilsin. Sen benim için tektin artık sende herkes gibisin yoluna bensiz devam et. Sana güvenim olmaz bundan sonra, her konuşmaya çalışanı sen sanarak yaşayamam hoşçakal" diyerek kendini şu konuda haklı çıkararak ayrıldı ve numaram dahil her şeyden sildi komple yok etti.
Anlattığım çoğu kişi "yaşı gereği bunları yapması normal (21) hayatında şu an sen ne kadar büyük yer kaplasan da eğlenmek rahatlık ona bi tık önde gelecektir, sizin tek sorununuz çok erken tanışmış olmanız, o bazı şeylere doymadan senin kıymetini anlamayacak, ilerde yaşayacak pişmanlığını" dedi. Kafam allak bullak şu an arkadaşlar. Yaşı böyle şeylere revaçta diye de ben bu yaptığına nasıl göz yumabilirdim ki? Söyleyenler de haklılar ama seven insan için ne olursa olsun eğlence aktiviteden önce kaybetme korkusu gelmez mi? Böyle bişeyde özür dileyip gönül almak yerine terkeden kişi o oldu resmen. Pişmanlık yaşayacak belki çok ileride ama ben aynı kalacak mıyım bir de o var...
Beni işten atacaksan istifa ederim hukukuna dönmüş sevgilinizin izlediği rotaBeni sevdiğini, değerli olduğumu hissettiren sevgilim vardı. Sevgi probleminde şüphem olmadı hiçbir zaman. Çok güzel anılarımız oldu, birlikteyken hiç ayrılmak istemezdik ve her konuda ona son derecede güvenmemi isterdi, güvenirdim de.
Yahu ne insanlar var demi
Hem suçlu hem güçlü... Hahaha gülerim böyle ezik adamlara ...Beni sevdiğini, değerli olduğumu hissettiren sevgilim vardı. Sevgi probleminde şüphem olmadı hiçbir zaman. Çok güzel anılarımız oldu, birlikteyken hiç ayrılmak istemezdik ve her konuda ona son derecede güvenmemi isterdi, güvenirdim de.
Öyle egolu biri ki geri döneceğini de hiç sanmıyorum. Egosundan dolayı da "ben terkettim o değil" psikolojisini uygulamak istedi işte:)cocuk "o terk etmeden ben terk edeyim" havasini yasamis. Bosver, isabet olmus. Geri dönmeye kalkarsada kicina tekmeyi basip arkasindan el salla :)
Evet bana da çok meraklısın dedi:) sevdiğimiz için kaygı duyuyoruz aslında ama onlar her şeyi yapabilir biz görmezden gelmeliyiz onlara göre.Tipik zeytinyağı gibi üste çıkma politikaları benim ki bana paranoyak diyordu.
Pek aktaramamışım sanırım demek istediğimi. O benim arkamdan tanımadığı kızlarla rahatça konuşarak aptal yerine koyuyosa bende bunu yaparken bi sevgilisi olduğunu hatırlatan dalga içerikli bi mesaj vermek istedim. Ama doğru bişey mi değil tabii ki de. Direk kuzenim seni takip etmişte sen neden onu snapten eklemişsin onu anlayamadık diyerek daha doğru bişey yapabilirdim. O anlık sinir psikolojisiyle bunu düşünemiyosun malesef..Sen kendine düşeni yapıp ağzının payını zamanında vermezsen, o da gelir bunları der ve seni üzer. Keşke o fotografı atıp hiçbirşey olmamış gibi sevgilim falan demeseydin. Gerçekleri yüzüne vursaydın, bence sen hazırlamışsın bu ortamı.
siz benı kovamazsınız ben ıftıfa ederimin ilişki bazındaki versiyonu
Yok beklemiyorum zaten dönse de eskiler sürekli su üstüne çıkar ve sarpasarar. Evet haklısın ordaki hatamı gayet iyi biliyorum bi nevi haklıyken haksız duruma onu yaparak düştüm. He bu onu hatasından fazla mı kesinlikle değil onunkinin yanında fos bile kalır açıkçası.Yasin farkli olsa cok sey degisebilirdi.. sevgiliniz ayan beyan yürümüş resmen. Sizin hataniz direk hesap sormamakla olmus. Resminizi gonderip naber sevgilim diyerek ona firsat vermeseydiniz keske. Neyse olan olmus, döner mi eder mi diye beklemeyin. Daha iyileri cikacak karsiniza
Evet işte kendi yaptığı olay zaten benim doğru yapmam gereken şeyi yanlışa sürükledi. Konunun ana nedeni kendisi aslında. Ben neden bunu yaptım diye düşünüp kendini yargılamak yerine bu olaya verdiğim tepkiye tepki gösterir oldu:)evet yaşı küçük biraz ama bazı etik değerleri vardır ki küçük yaştan oturur.
21 yaşındaki insan için de ki 21 yaşında üniden mezun olunan yaştır. Pek de bunları ayırt edemeyeceği bir yaş değil yani. bence de yoluna tek devam et artık.
Senin yaptığın da güzel değil ama onun da sazanlığı buna karşılık normal karşılanamaz.
Ben bunu denemezdim bile ki hiç bi zaman yapmadım böyle bişey. Kuzenim eniştesi olarak masumca takip etmek isteyip kendi tanımayınca düştüğü tuzak beni buna sürükledi. Ki şu duruma ben düşseydim eminim aynı denemeyi kendi de herkeste yapardı.Yaptığı yanlışın farkına varıp , üste çıkayımda ben terkedeyim havalarına girmiş. hiç üzülme bunu denemek en doğal hakkındı ve direk elendi
Onu yapan iradesiz insandır bana göre:) resimleri karşıma çıktıkça pişmanlığım daha da artar ararım yazarım korkusu bi nevi.. Göz görmeyince gönül katlanır veya gözden ırak olan gönülden de ırak olur da diyebiliriz:)Tartışan sevgililer en sonunda her yerden komple engelliyorlar. Burda ki konuların hepsi böyle. Enteresan :)
Yok kuzenim olduğunu bilmiyordu canım. Ondan bak kuzenim seni eklemiş diye haber verecektim zaten çok güveniyorum kabul etmez sanıyorum ya hani:) snapten ekleyince şok geçirdim ve ne amaçla eklediğini öğrenmek hakkımdı. Beni buna o sürükledi yani.Kuzenine bu gözle bakan insan herseyi yapar aile içine rahat sokamazsınız...hep şüphe hep şüphe..
Zaten bir resimden etkilenip krolaşan adam tipik sapıktır.ötesi yok