Hakkını helal etmeyen koca.

Başkanı e şu şekilde. Ben kurumsal bi firmadayim. Işi hiç bilmiyorum. Ona rağmen alındım. Burada öğreniyorum. Iyice öğrenelim yapacağımı biliyorum. Burada iş konusu paylaştım herkes disini sık. Ilerisi için dediler ve çok haklilar

Annesi 1 defa yaptı sadece. Başı boş bırakmak derken ? Su An ki sinirle başını yesin diyesim var ama anlamadım yine ne demek istediginizi

Bence çalışma. Evde otur. Cocuguna da evine de zaman ayir. Vazgeçilemeyecek bir isin yok 6 gun calisma asgari ucret yine bulursun.

Din iman düşünse evliyken başka kadınları aratmaz ayrıca madem öyle erkek karısına bakmak zorunda, temizlikçi de tutmalı.. siz oturun evde sadece o çalışsın hadi bakalım. Ama işine gelmez tabi.
Siz bu dediklerimiz söyleyip hiç helal etmeyin hakkınızı. Zehir zıkkım olsun deyin hatta.

Etmezse etmesin çok buyutmeyin. Kendi haline bırakın biraz. Çok büyük bir sorununuz varmış gibi gelmedi. Düzenli temizlikçi alın eve. Gündelik işleri de yaparsınız. Eşiniz de evisi yapıyor anlaşırım kadarıyla. Birbirinizi kirdiginiza değmez.

Akli selim bir insan bu adam icin aglamaz...seviyorsan devam et saygi duymuyorsan bosan

Arkanı ben topluyorum yemeğini ben yapıyorum, sen benim hakkımı nasıl ödeyeceksin onu düşün der s. ederdim.
Terbiyesiz adam.
Bırakın biraz siz de ev işlerini, azaltın üstünüzdeki sorumluluğu. Görsün o zaman evin halini.

AyNen. Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz sen allah'tan korksan hak hukuk dusunsen evli barklu halinle elin karısının peşin düşmezdin. Bana hakkını ister helal et ister etme canın cehenneme yazacağım şimdi mesaj atacagim

Him sık o zaman dişini.
Bende kurumsal bi firmada 5 yıla yakın calıştım. İlk 2 buçuk yılı çok zordu.
Orda kendime kattıklarımla ekmek yedim daha sonra açıkçası.
Hala iş başvurularımda o şirket sorulur, o şirketteki aldığım eğitim ve ödüllerin sertifikalari götürürüm.
Daha sonra da başka firmalarda uzun yıllar calistim ama hep kurumsal firma sebeptir işe gitmeme.
Okudugum okul dahi sorulmaz.
Ama su hakkını helal etmeme konusunda bi uzlasim. Soylemisin bir daha ne yap et hallet o konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…