Kv kp iyi insanlar ama çok yakın değilim mesafeliyim aramızda bi olay geçti ve ondan sonra soğudum mesafe koydum. 30 unda kuzeminin nişanı var ve ben eşime 1 hafta kala gidip kalmak istediğimi söyledim. Eşimde olmaz ben spora gidiyorum evde ne yer ne içerim dedi. (Eşim evde pek yemek yemez iş yerinde yer gelir.) Spora gittiği içinde ayrıyeten yumurta haşlatır, salata yaptırır akşam gelince. Bende ısrarla gitmek istiyorum dedim. Ayda 1 bazen 3 haftada bir hafta sonu anneme geliyorum sadece. Bu sebepten ısrar ettim o da ısrarla hayır dedi. Meğer kv le görümcem kv nin kardesinin yazlıgına gidecekmişler, şehir dışından da eşimin teyzesi ,kızları gelecekmiş hep beraber orada 2 haftalık tatil yapacaklarmış. İyi ne var bunda diyeceksiniz. Kv gittiği için kaynım ve kp evde tek kalıyo yani benim bundan anladıgım annene gitme evde otur babamı kardeşimi doyur. Daha öncede kv görümcem şehir dışındaki kardeşine gitmişlerdi kp kaynım yine bana kalmıştı. Kızın sözüne bile gidemedim uzak oldugum için... bari buna gidip 1 hafta kalsam ne olur yani hakkım değil mi