• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakkım değil mi?

Evcil hayvan mı eş mi belli değil....
Kusura bakmayın ama kendini doyurmaktan aciz herhalde...
Eşim kendi yemeğini yapıp yer ondan şüphem yok da işte kendisini bahane ediyor babası ve kardeşi için.
Kayınvaliden ,gorumcen dusunmuyorsa sen hiç düşünüpte canını sıkma , nereye gitmek istiyorsan git.Kimsenin beklentiye girmesine izin verme.Esin güzel yemek yapıyormuş madem şöyle karınlarını o doyursun.Beklentiye girenlere ,emri veli yapanlara sinir oluyorum.
Eğer gidemezsem kıyameti koparıcam garanti. Bende sinir oluyorum bende :sopa:
Sigortanızı da yaptırıyorlar mı bari?

Koskoca adam kendi haşlasın yumurtasını. 2 tane fazla haşlasın babasıyla kardeşi de yesin. Sevaptır.
Maaş istiycem yeminlen... yedirsin ya babasını kardeşini niye ben düşünüyorum ki....

Yalanci insandan hic hazzetmiyorum. Simdi boyle soyleyelim nasil olsa kiz cekinir nisani atamaz pasa pasa bizimle oturur zihniyetinde o kadar insan var ki... Kendileri ister mi acaba kari koca birinin evinde bir odaya sıkışıp kari koca hayati yasamayi.... Bir de kayin gorumce var degil mi o evde... Hic mahremiyet diye bir sey yok.. Son derece ilkel.... Ev de almasinlar. Basina kakar dururlar.
Bende ondan korkuyorum zaten. Kendileri söz verdi 1 sene kirada oturacaksın ev alacagız diye ben boğazlarına yapışmadım ev alın diye öyle dedişer kabul ettim. Bi de uzağa gitmek istediğimi öğrenince çıldırırlar artık

canımcım git lütfen. Alıştırma . Kendi kararlarını verebildiğini öğrensinler. Valla misyon yüklemişler sana, erkeklerin bakıcısı... Bak ben başka bir sebeple kuzenimin düğününe gidememiştim. Şimdi ne kadar görüşsende o kırgınlık geçmiyo biliyo musun.. 10 yıldır geçmedi , bunlar kocanın vereceği kararlar değil hayatım
Ya gidicem ya gidicem kız bana hala sözüme gelmedin de vs diyiyo. Bide kardeş gibiyiz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi hiç kavgamız olmadı... çok kıskanç çok belli etmemeye çalışıyo ama belli ediyo...

Şimdik tepki göstermezsen...her zaman üstüne gelirler...tepki gösterki üzerine gelemesinler...iş sende biter...

Kp ve kaynınızı neden doyurmak zorundasınız ki? Bence gidin eşiniz bahane üretiyor.
Eğer evinizde kalırsanız burnundan getirip elinizi bir şeye sürmeyin. Hastayım diyin yatın vs.
Elleri kolları yokmuymuş bi yumurta kırıp bile yiyebilirler insanlardaki keyfe gel (kp ve kayin)

Haklısınız. İğneliyicem eşimi

Ay çok pis fitne saldım.
kendimi insan şeytan gibi hissettim kız.
İğneleme ay dur.
Şöyle yapabilirsin "aşkooowm gidiyim noooğğlooorr, sen elinden her iş gelen becerikli kocişimsin, yemek neyim elinin kiri.değilmi bitağğneeemm " de. Belki o gazla kabul eder.
Benimki gazla çalışıyo da.
Belki seninkinde de işe yarar :)

Ay çok pis fitne saldım.
kendimi insan şeytan gibi hissettim kız.
İğneleme ay dur.
Şöyle yapabilirsin "aşkooowm gidiyim noooğğlooorr, sen elinden her iş gelen becerikli kocişimsin, yemek neyim elinin kiri.değilmi bitağğneeemm " de. Belki o gazla kabul eder.
Benimki gazla çalışıyo da.
Belki seninkinde de işe yarar :)
Haha çok güldüm yaaaa çok tatlısınız :D ay öyle mi yapsam iğnelersem oda beni iğneler sonra ben en iyisi kocaların kocasııııı koca gibi koca diyerekten başlıyım cümleye :D

Kp ve kaynınızı neden doyurmak zorundasınız ki? Bence gidin eşiniz bahane üretiyor.
Eğer evinizde kalırsanız burnundan getirip elinizi bir şeye sürmeyin. Hastayım diyin yatın vs.
Elleri kolları yokmuymuş bi yumurta kırıp bile yiyebilirler insanlardaki keyfe gel (kp ve kayin)
Sanırım yakın oldugumuz için kahretsin :/ eşimin banannesi de burada değilki ona bırakıp kaçıyım diyicem ama yok oda yazlıkta. En azından o yemek yapıyo kocasıyla yiyiyo bide torunuyla oglunu çağırı verirdi.
kazık kadar adam ben ne yiyeceğim mi diyor ?
Onun derdi babasıyla kardeşiii :KK11:
Size ne onlardan kendi baslarinin caresine baksinlar..
Bana kalsa baksınlar da işte. Benim yedirecğimi biliyolar ya tabi rahatlar.. ah o kaynanam yok mu :KK70: kocanı da al git dimi yani adamı niye bırakıp şey yapıyon.

Kv kp iyi insanlar ama çok yakın değilim mesafeliyim aramızda bi olay geçti ve ondan sonra soğudum mesafe koydum. 30 unda kuzeminin nişanı var ve ben eşime 1 hafta kala gidip kalmak istediğimi söyledim. Eşimde olmaz ben spora gidiyorum evde ne yer ne içerim dedi. (Eşim evde pek yemek yemez iş yerinde yer gelir.) Spora gittiği içinde ayrıyeten yumurta haşlatır, salata yaptırır akşam gelince. Bende ısrarla gitmek istiyorum dedim. Ayda 1 bazen 3 haftada bir hafta sonu anneme geliyorum sadece. Bu sebepten ısrar ettim o da ısrarla hayır dedi. Meğer kv le görümcem kv nin kardesinin yazlıgına gidecekmişler, şehir dışından da eşimin teyzesi ,kızları gelecekmiş hep beraber orada 2 haftalık tatil yapacaklarmış. İyi ne var bunda diyeceksiniz. Kv gittiği için kaynım ve kp evde tek kalıyo yani benim bundan anladıgım annene gitme evde otur babamı kardeşimi doyur. Daha öncede kv görümcem şehir dışındaki kardeşine gitmişlerdi kp kaynım yine bana kalmıştı. Kızın sözüne bile gidemedim uzak oldugum için... bari buna gidip 1 hafta kalsam ne olur yani hakkım değil mi :KK43:
Eşiniz 5 yaşında mi siz gidince aç kalıyor? Büyümemiş erkeklerle evlenip şikayet etmek yasak olsa bdvde yılda 3 konu ancak açılır

banane kaynimla kayinpederden diyiveririm elleri yokmu oturup yapsinlar arada bir yaptigim bisey olur gider veririm ama mecbur degilsiniz onlara yemek yapmaya

Gidemezseniz ,tansiyonum dustu sinirden numarasi yapin,ac kalsinlar ,hic bisi yapmayin,
Boyle sinsi ailelerden nefret ediyorum

Kv kp iyi insanlar ama çok yakın değilim mesafeliyim aramızda bi olay geçti ve ondan sonra soğudum mesafe koydum. 30 unda kuzeminin nişanı var ve ben eşime 1 hafta kala gidip kalmak istediğimi söyledim. Eşimde olmaz ben spora gidiyorum evde ne yer ne içerim dedi. (Eşim evde pek yemek yemez iş yerinde yer gelir.) Spora gittiği içinde ayrıyeten yumurta haşlatır, salata yaptırır akşam gelince. Bende ısrarla gitmek istiyorum dedim. Ayda 1 bazen 3 haftada bir hafta sonu anneme geliyorum sadece. Bu sebepten ısrar ettim o da ısrarla hayır dedi. Meğer kv le görümcem kv nin kardesinin yazlıgına gidecekmişler, şehir dışından da eşimin teyzesi ,kızları gelecekmiş hep beraber orada 2 haftalık tatil yapacaklarmış. İyi ne var bunda diyeceksiniz. Kv gittiği için kaynım ve kp evde tek kalıyo yani benim bundan anladıgım annene gitme evde otur babamı kardeşimi doyur. Daha öncede kv görümcem şehir dışındaki kardeşine gitmişlerdi kp kaynım yine bana kalmıştı. Kızın sözüne bile gidemedim uzak oldugum için... bari buna gidip 1 hafta kalsam ne olur yani hakkım değil mi :KK43:
Eşinizin bahanesi şaka gibi resmen, sağlık durumuyla alakalı yeme içme problemi olsa anlarım da spora gidiyorum evden ayrılamazsın bana kim salata yapacak kim yumurta haşlayacak kafası nedir yaaa bunları kendisi yapamıyorsa nasıl nefes alıyor canlılığını devam ettiriyor merak ettim açıkçası

Back
X