Hakkari :/ ltfen yardimci olurmusunuz

Hanimeller41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
154
55
98
32
Merhaba arkadaslar,aranizda hakkari merkezde yasamis ya da hala yasayan uzman cavus veya polis esleri var mi ?

Hakkari merkezde hayat sartlari nasil ? Bilgi verirseniz cok sevinirim.cok muallaktayim icimi serinletecek bilgilerrinize ihtiyacim

Hakkari'ye bir giderken ağlarsınız bir de gelirken. Çok fazla önyargıyla gitmeyin. Olay zamanları çıkmazsınız sosyal hayat yok arkadaşlık ilişkiniz çok olur bir bakmışsınız bitmiş gitmiş. Lojman var zaten içinde kantini de vardı dışarıya ihtiyaç duymazsınız. Biz 2011 sonunda döndük uzun zaman oldu neler değişti bilmiyorum. Hayırlı olsun

Hakkari Yüksekova dayım şu an . Hakkari merkezi hiç görmedim . İlk yıl zor geçiyor , stres ve önyargıyla geldiğimiz için. Bir şekilde bitiyor . Eşiniz için gelecekseniz tereddüt etmeyin destek olun .

Hakkari Yüksekova dayım şu an . Hakkari merkezi hiç görmedim . İlk yıl zor geçiyor , stres ve önyargıyla geldiğimiz için. Bir şekilde bitiyor . Eşiniz için gelecekseniz tereddüt etmeyin destek olun .
Evet nisanlim uzman cavus onun icin dugun ardinda gelmeyi dusunuyorum.ama herkesten bi ses cikiyor.ben gidicem destek olucam ne olursa olsun diyorm.annem babam sn bizim tek kizimizsin nasl yasayacaksin orada oyle byle bilirsiniz birsuru sey soyluyorlar.haliyle etkileniyorum.

Lojman skntisi varmis sanirsam tamda bilemiyorum ama lojman disi olabilirmis tutacagimiz ev.bu birazcik beni dusunduruyor beni.sagolun Allah razi olsun.dusuncelerinize ihtiyacim vardi...

Tatlım bende ailemin tek kızıyım :) Tabii ki endişelenmeleri doğal. Ama hiçbir şey aşılmaz değil . Psikolojik olarak kendini hazırlarsan eğer daha kolay atlatırsın. Evet zorluklar var ama hepsi geçici . Hatta nasıl geçirdiğine inanamıyorsun :)

Cok soru sorucam ama hakkinizi helal edin :)
Ne kadar suredir oradasiniz.saglik hastane bu tarz seylerde sknti yasiyormusunuz.birde lojmandamsnz sizde.

Gitmeyi kafama koyduysan yaşayarak öğren bazı şeyleri. çok iyi şeyler duyup gidersen hayal kırıklığı da yasayabilirsin. Olumsuz şeyler duyup şimdiden huzursuz olmaya gerek yok. Sonuçta oradada yaşayanlar var.

Estagf.ben orada yasaynlara saygisizlik etmek icin sormadim bu soruyu tabiki dusunceniz cok dogru ama soyle bsy var on yargiliyiz.ben olmasamda cevrem boyle bunu ben istesemde degistiremiyorum.yasayip ogrenecegim cok sey olacak elbette sadece benim gibi olanlardan bilgi ediniyorum.bu yanlis birsey mi..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…