- 29 Ocak 2016
- 636
- 724
- 53
- Konu Sahibi busenebenimsenem
-
Bunu en iyi öğrenebileceğiniz kişi sevgilinizin annesi sanırımSevgilim Hakkarili, bu senenin sonuna doğru evlenmeye karar verdik. Ancak beni nasıl bir gelenekli görenekli düğün bekliyor, bilemiyorum. Çok heyecanlıyım aslında. Bol kültürlü, bol gelenekli düğün yapmayı hayal etmiştim hep. Hakkarili birine gelin giden var mı aramızda kızlar?? Çok heyecanlıyım!
Ben de çok gencim :) sevgiliniz Hakkarili imiş siz nerelisiniz?Haklısınız ama ben daha çok genç veya gelin olmuş arkadaşlardan duymak isterim. Zaten bir iki şey konusunda bilgim var. Ancak yine de bir genç gözüyle görmek de faydalı olacak benim için. :)
Haklısınız ama ben daha çok genç veya gelin olmuş arkadaşlardan duymak isterim. Zaten bir iki şey konusunda bilgim var. Ancak yine de bir genç gözüyle görmek de faydalı olacak benim için. :)
Ben İstanbulluyum arkadaşlar.
Birbirimizi çok seviyoruz, farklı olduğumuz konular üzerine pek gitmemeye çalışıyoruz.
bskrc_18, perikanadi, sizde durumlar nasıl?
Çocuğunuzu Allah bağışlasın bu arada, Allah analı babalı, sevgi ortamında büyütsün.
Ayy ne güzel, okuyunca içim açıldı :)
Zaten ilk başlarda kavga olması veya çatışmalar yaşanması, ilişki devam ediyorsa ilişkinin oturduğu anlamına geliyor bence. Biz de bazen çok sık tartışıyoruz ama en sonunda "seni kaybetmekten korkuyorum" deyip birbirimize sarılıyor ve bağlanıyoruz. Eksiyi artıya çevirme olayı.
İlk zamanlar benim için de çok zordu, "acaba olacak mı? beni arayacak mı? onu neden şimdi böyle dedi, bunu neden böyle yaptı" dediğim anlar oluyordu, hala olur ara ara ama çok şükür ki sevgi kazanıyor.
Zaten sevgi için şöyle derler: sevgi; benzerliklerinize odaklanıp, farklılıklarınıza saygı duymaktır.
bizler için söylenmiş olmalı bu söz.
Ben İstanbulluyum arkadaşlar.
Birbirimizi çok seviyoruz, farklı olduğumuz konular üzerine pek gitmemeye çalışıyoruz.
Biz aynı memletteniz canım. Hatta aynı mahallede oturuyoruz. Ben öylesine sordum senin memleketini :)Ben İstanbulluyum arkadaşlar.
Mutluluk içimizde. Bizim göremediğimiz ufak şeylerde :)Sevginin yaşı olmaz :)
Amin, allah herkese mutluluk nasip etsin, ediyor da zaten aslında. Görebilmek önemli. Kıymet bilmek bir de.
Bu sen misin diye bir soru sorsam saçma mı olur?
Takılar on numara :) dikkatimi direk o gerdanlık çekti açıkçasıay yok :)
ben henüz evlenmedim, bu sene sonuna doğru kısmetse.
O ben değilim, netten hakkari düğünleri diye aratınca bakıp paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?