HAKKA MI GİRMİS OLDUM ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İade kabul etmiyorlardır belki, anlamadım. Açılmadığı için değiştirmeleri lazımdı. Aradan ne kadar geçti? Bazen üzerinden belli bir gün geçince kabul etmiyorlar.

Belki bulaşıcı bir hastalığın var ve bunu iade edince diğeri alıp kullanacak . Sence hijyenik bir durum mu ?

Paketi açılmamış her ürünü 15 gün içinde iade edebilirsiniz.

Şu an konuya bakıyor
Okursanız cvp yazdım arada kaldığım için sordum . O an dusunemedigim noktalara değinmiş bazı arkadaşlar teşekkür ediyorum onlara. Bazıları alay etmiş . Eminim sizde öyle bir usluple karsilassaydiniz aynı tepkiyi verirdiniz. Kibarca iade almıyoruz dese sorun yok laflar çok irrite ediciydi. Kibarca sordum bilmiyorum daha önce ip almadım. Esnaflik yapıyor sonuçta üslup bilmeli diye düşünüyorum. O ipleri gidip Alacam geri bir daha önünden bile geçmem

İade kabul etmiyorlardır belki, anlamadım. Açılmadığı için değiştirmeleri lazımdı. Aradan ne kadar geçti? Bazen üzerinden belli bir gün geçince kabul etmiyorlar.
15 gün iade süresi var, ben 2 gün sonra gidip işte diğer 4 tane açılmamışı 1 beden küçüğü ile değiştirmek istedim.
Paketi açılmamış her ürünü 15 gün içinde iade edebilirsiniz.
İç çamaşırında kesinlikle iade veya değişim kabul etmiyoruz dediler.

Kullanılmış eksik ürünün iadesi olmaz. Doğru bir tutum değil bu. Adam yine iyi söylenmiş ama geri almış.

İşte biraz haklarını bilmek gerekiyor orda. Buradan çıkıp belediyeye gidiyorum tüketici hakem heyetine şikayet edecem sizi deseydiniz paşa paşa alacaklardı.

Bende gidip hiç olmayacak ipi almışım satan satıcı da olur olur dedi aldım.
Eve geldim sadece 2 sıra ördüm ve olmayacağını anladım ama götürüp vermedim sonuçta açıldı diye.
İnanın bide az param vardı 50 lira verdim boşu boşuna duruyor öyle ip.
Almam diye ısrar edince vermeseydiniz keşke o iple başka bişey orerdiniz.

İç çamaşırlarında iade alinmiyor paketi açılmamış olsa bile. Sanırım bununla ilgili yönetmelik var . Çünkü alırken uyariyorlar .
İç Çamaşırı, tek seferlik şifre vs gibi bir yolla tüketiciye verilen hizmetler, kişisel bakım için kozmetik krem, vs gibi ürünlerin iadesi ancak kullanılmamış olmak şartı ile mümkündür. Giyilmiş bir çamaşırının ya da ambalajı açılmış ve kullanılmış bir parfümün cayma hakkı kapsamında iadesi alınmamaktadır.

Kandırıyorlar sizi. Öyle bir uyarı da yapamaz, paketli ürüne iade ya da değişim yapmıyorum da diyemez.

Çorap ve çamaşırda kasiyer uyarır genelde iadesi yok haberiniz olsun diye. Bazı paketler var açılıp kapanan bilemeyiz ki denenip denenmediğini.

İşte biraz haklarını bilmek gerekiyor orda. Buradan çıkıp belediyeye gidiyorum tüketici hakem heyetine şikayet edecem sizi deseydiniz paşa paşa alacaklardı.
Ürünü mağazadan aldığımız takdirde üründe herhangi bir kusur yoksa ürün iadesi artık mağazanın takdirine kalmış oluyor, iade almama gibi hakları varmış.

Beni çok kolay kandirirlar zaten:) Çok net söyleyince bende kesin yönetmelikte bu şekildedir diye düşünmüştüm . Gerçi benim hiç değişime gereksinimim olmamıştı . Açıklama için tşkler .

Bende parfüm almıştım. Çok övdüler kokusu şöyle böyle her tene uyar bilmem ne birde açıkcası merak ediyordum kokuyu üstün körü koklayıp aldım. Ama sonra sevmedim kokuyu. Aman aman asla kullandığınız kokudan şaşmayın. Duruyor öyle birine uysada hediye etsem diye bekliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…