- 23 Ağustos 2020
- 6.698
- 12.650
-
- Konu Sahibi strawberry111
İade kabul etmiyorlardır belki, anlamadım. Açılmadığı için değiştirmeleri lazımdı. Aradan ne kadar geçti? Bazen üzerinden belli bir gün geçince kabul etmiyorlar.1 + da benden.
Ben açılmamış iç çamaşırının neden iade edilemediğini anlamıyorum. Eşime iç çamaşırı almıştım ( 5 tane hepsi ayrı ambalajda), tek birini açtım diğer açılmamışları bir beden küçüğü ile değiştirmek istedim kabul etmediler. İç çamasarı için neden böyle bir kural var ?
Belki bulaşıcı bir hastalığın var ve bunu iade edince diğeri alıp kullanacak . Sence hijyenik bir durum mu ?1 + da benden.
Ben açılmamış iç çamaşırının neden iade edilemediğini anlamıyorum. Eşime iç çamaşırı almıştım ( 5 tane hepsi ayrı ambalajda), tek birini açtım diğer açılmamışları bir beden küçüğü ile değiştirmek istedim kabul etmediler. İç çamasarı için neden böyle bir kural var ?
Paketi açılmamış her ürünü 15 gün içinde iade edebilirsiniz.1 + da benden.
Açılmamış paketli ürün diyor.Belki bulaşıcı bir hastalığın var ve bunu iade edince diğeri alıp kullanacak . Sence hijyenik bir durum mu ?
Pardon yanlış anladımAçılmamış paketli ürün diyor.
Okursanız cvp yazdım arada kaldığım için sordum . O an dusunemedigim noktalara değinmiş bazı arkadaşlar teşekkür ediyorum onlara. Bazıları alay etmiş . Eminim sizde öyle bir usluple karsilassaydiniz aynı tepkiyi verirdiniz. Kibarca iade almıyoruz dese sorun yok laflar çok irrite ediciydi. Kibarca sordum bilmiyorum daha önce ip almadım. Esnaflik yapıyor sonuçta üslup bilmeli diye düşünüyorum. O ipleri gidip Alacam geri bir daha önünden bile geçmemŞu an konuya bakıyor
15 gün iade süresi var, ben 2 gün sonra gidip işte diğer 4 tane açılmamışı 1 beden küçüğü ile değiştirmek istedim.İade kabul etmiyorlardır belki, anlamadım. Açılmadığı için değiştirmeleri lazımdı. Aradan ne kadar geçti? Bazen üzerinden belli bir gün geçince kabul etmiyorlar.
İç çamaşırında kesinlikle iade veya değişim kabul etmiyoruz dediler.Paketi açılmamış her ürünü 15 gün içinde iade edebilirsiniz.
İyi de zaten açtığımı değiştirmiyorum ki, diğer açılmamış 4 ürünü 1 beden küçüğü ile değiştirmek istiyorum.Belki bulaşıcı bir hastalığın var ve bunu iade edince diğeri alıp kullanacak . Sence hijyenik bir durum mu ?
İşte biraz haklarını bilmek gerekiyor orda. Buradan çıkıp belediyeye gidiyorum tüketici hakem heyetine şikayet edecem sizi deseydiniz paşa paşa alacaklardı.15 gün iade süresi var, ben 2 gün sonra gidip işte diğer 4 tane açılmamışı 1 beden küçüğü ile değiştirmek istedim.
İç çamaşırında kesinlikle iade veya değişim kabul etmiyoruz dediler.
İç çamaşırlarında iade alinmiyor paketi açılmamış olsa bile. Sanırım bununla ilgili yönetmelik var . Çünkü alırken uyariyorlar .Paketi açılmamış her ürünü 15 gün içinde iade edebilirsiniz.
İç Çamaşırı, tek seferlik şifre vs gibi bir yolla tüketiciye verilen hizmetler, kişisel bakım için kozmetik krem, vs gibi ürünlerin iadesi ancak kullanılmamış olmak şartı ile mümkündür. Giyilmiş bir iç çamaşırının ya da ambalajı açılmış ve kullanılmış bir parfümün cayma hakkı kapsamında iadesi alınmamaktadır.İç çamaşırlarında iade alinmiyor paketi açılmamış olsa bile. Sanırım bununla ilgili yönetmelik var . Çünkü alırken uyariyorlar .
Çorap ve çamaşırda kasiyer uyarır genelde iadesi yok haberiniz olsun diye. Bazı paketler var açılıp kapanan bilemeyiz ki denenip denenmediğini.1 + da benden.
Ürünü mağazadan aldığımız takdirde üründe herhangi bir kusur yoksa ürün iadesi artık mağazanın takdirine kalmış oluyor, iade almama gibi hakları varmış.İşte biraz haklarını bilmek gerekiyor orda. Buradan çıkıp belediyeye gidiyorum tüketici hakem heyetine şikayet edecem sizi deseydiniz paşa paşa alacaklardı.
Kim demiş onu?Ürünü mağazadan aldığımız takdirde üründe herhangi bir kusur yoksa ürün iadesi artık mağazanın takdirine kalmış oluyor, iade almama gibi hakları varmış.
Beni çok kolay kandirirlar zaten:) Çok net söyleyince bende kesin yönetmelikte bu şekildedir diye düşünmüştüm . Gerçi benim hiç değişime gereksinimim olmamıştı . Açıklama için tşkler .İç Çamaşırı, tek seferli kşifre vs gibi bir yolla tüketiciye verilen hizmetler, kişisel bakım için kozmetik krem, vs gibi ürünlerin iadesi ancak kullanılmamış olmak şartı ile mümkündür. Giyilmiş bir iç çamaşırının ya da ambalajı açılmış ve kullanılmış bir parfümün cayma hakkı kapsamında iadesi alınmamaktadır.
Kandırıyorlar sizi. Öyle bir uyarı da yapamaz, paketli ürüne iade ya da değişim yapmıyorum da diyemez.
Bende parfüm almıştım. Çok övdüler kokusu şöyle böyle her tene uyar bilmem ne birde açıkcası merak ediyordum kokuyu üstün körü koklayıp aldım. Ama sonra sevmedim kokuyu. Aman aman asla kullandığınız kokudan şaşmayın. Duruyor öyle birine uysada hediye etsem diye bekliyor.Ben bugün bir x mağazasına gidip fondoten aldım. Tester yoktu kadın bu olur herhalde size dedi bir renk için bende aldım. Şimdi ben açıp 2 pompa sıkıp denesem olmayınca da gidip bişey olmaz bunu 5 lira eksiğe satın desem olur mu ? Olmaz. Alırken uymama ihtimalini göze alıyoruz çünkü. Küçük esnaf diye öyle bir teklifte bulunuyorsunuz ama üç beş lira sizin için önemliyse 50 kere araştırıp öyle almanız gerekir. Kimse açılmış ürünü almak zorunda değil.
Özür, öyleymiş cidden. Ama sebepsiz olursa geçerliymiş. Değişim için zaten öyle bir hakları yok.Ürünü mağazadan aldığımız takdirde üründe herhangi bir kusur yoksa ürün iadesi artık mağazanın takdirine kalmış oluyor, iade almama gibi hakları varmış.