- Konu Sahibi iNsANizbECAncagizim
-
cezaevinde diğer mahkumlar versin bakalım hak ettikleri cezayı da tecavüz etmek ne kadar zevkliymiş görsünler bakalım.
İçerde birde koruyoruz onları. hayati tehlike göz önüne alınıp tek kişilik hücrelere koyuyorlar.
onlar hücreye alınasıyacak işleri bitirilir.
onlar hücreye alınasıyacak işleri bitirilir.
Ben de ayni fikirdeyim ama baslangic icin hakimler verebilecekleri en yuksek cezayi vermisler.Takdirlerini en yuksekten yana kullanmislar. (Cinayete de ayni ceza veriliyor.Ya muebbed ya 22 yil veya 25 yil.Zaten adam hapiste curur.Verilen cezalar az sayılmaz ama ben tecavüz suçlularının hadım edilmesinden yanayım.
Ben de ayni fikirdeyim ama baslangic icin hakimler verebilecekleri en yuksek cezayi vermisler.Takdirlerini en yuksekten yana kullanmislar. (Cinayete de ayni ceza veriliyor.Ya muebbed ya 22 yil veya 25 yil.Zaten adam hapiste curur.
Toplum bilinclendikce kanunlarda o noktada daha caydirici olacak sekilde degistirilebilir.Hantallasmis hukuk kanunlari insallah toplumu mutlu edecek sekilde degistirilecek.Ama ilk konu bilinc.Kesinlikle daha caydırıcı cezalar verilmeli,maalesef hukuk sistemi çökmüş ceza verilse ne olur ki yarın af çıkar hepsi dışarda ,bu devlet baklava çalan çocuğa daha çok ceza veriyor komik ,herkes kendi işini kendi halletmek zorunda kalıyor buda daha çok suç ve suçlu ortaya çıkarıyor.Allah sonumuzu hayır etsin..
Devlet kendine yapilan suclara af getirebilir(Fikir sucu gibi) ama Topluma yapilan suclari AFFEDEMEZ.Artik milletimiz yavas yavas bilincleniyor.Kolay kolay af cikaramazlartabii rahşan affı gibi bir af çıkartmazlarsa.
17 aylık bebeğe tecavüz etmişlerdi.hala hatırladıkça tüylerim ürperir
çok üzülürüm
idam bir kurtuluş olur bu mahlukatlar için
taşlayacaksın bunları ama ölmelerine izin vermeyeceksin
derilerini yüzüp tuz basacaksın
Hadım edilmeliler ama böyle ucuz ve caydırıcı olmayan hapis cezalarıda kalkmalı
yani ömür boyu hapse mahkum olsunlar mesela birkaç yılla sınırlı kalmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?