Hakim boşanma davasını erteledi?

Iyi ama belki de bi kac ay ayri kaldilar, dava acilir acilmaz sira geldi ve hemen bitti, olamaz mi? Bende oldu şahsen : )

Evlilik danışmanına gitmiş miydiniz? (Öyle bir bilgi göremediğim için soruyorum)

Evet bizde kanlı bıçaklı değiliz,boşanıyoruz ve üzgünüm çünkü bende hayatımın mahvolduğunu düşünüyorum, zor kurduğum yuvam ve hayallerim yıkılıyor... üzgünüm. Çok üzgünüm ama kararlıyım. Çünkü bende umut görmüyorum

Ne kadar suredir evlisiniz?

Nacizane tavsiyem öfkeyle alelacele karar vermeyin.Bir evlilik terapisti ayarlasanız Ve ilişkinize zaman verseniz .Sevgili ,ya da nişanlı gibi görüşüp deneyebilirsiniz.Boşanıp tekrar aynı kişiyle evlenen ve şimdi eskisinden çok daha mutlu olan tanıdıklarım var.Bazen ara vermek iyi geliyor çok üstüste gelmiş dolmuş,birbirinizi anlamaya fırsat verememişsiniz Üzerine birde 3.şahıslar

Bu adam icin mi agladiniz?
Bana bu cocuk benden degil diyecek adamin emdigi sutu burnundan getiririm

Eşim ayrı kalmaktan yana değil. Ya boşanalım yada barışalım diyor. Benden ayrı ne halt yediğin belli olmadan ben yeniden barışmam diyor

Bu adam icin mi agladiniz?
Bana bu cocuk benden degil diyecek adamin emdigi sutu burnundan getiririm
Her şey çok hızli gelişiyor konu sahibi bizim bile başımız döndü yavaş. Sanki yaptıklarınızı değil de yapmayı istediklerinizi anlatır gibi yazıyorsunuz.
Kanıt sunma mı ister misiniz? Ne diyim şimdi ben bu mesaja

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…