• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakim boşanma davasını erteledi?

Adam sizi yeterince yerden yere vurmuş. Vurmadığıyla kalmamış bir kara toprağa gömmediği kalmış, aileniz zaten ayrı bir kaos. Bomboş bir şekilde acılarla baş başasınız. Birde çıkıp ağlıyorsunuz ne diyeyim ya.
Rica ediyorum şöyle 5 para etmeyen adamların karşısında ağlayıp mahvetmeyin kendinizi.
Bu sefer dimdik durun ve size yaptıklarını göz önüne getirin ve iğrenerek kararınızı verin.

Tamamda nobetci bosanmaya bakarmı .Ilcede 1 yila yakındir sira bekleyen tanidığim var .
Ya Allah aşkına sizin derdiniz ne? Oturup size bunu mu kanıtlayacağım ben? Benim derdim bana yetiyor birde sizin şüpheci Tavrınızla uğraşacak değilim. İnanmıyorsanız yorum yapmayın lütfen.

Adam sizi yeterince yerden yere vurmuş. Vurmadığıyla kalmamış bir kara toprağa gömmediği kalmış, aileniz zaten ayrı bir kaos. Bomboş bir şekilde acılarla baş başasınız. Birde çıkıp ağlıyorsunuz ne diyeyim ya.
Rica ediyorum şöyle 5 para etmeyen adamların karşısında ağlayıp mahvetmeyin kendinizi.
Bu sefer dimdik durun ve size yaptıklarını göz önüne getirin ve iğrenerek kararınızı verin.
Bu yüzden ağladım ya zaten. Bir yanda para derdi olan annem diğer yanda eşim olacak insan. Mahvolmuş hayatım...

Bu yüzden ağladım ya zaten. Bir yanda para derdi olan annem diğer yanda eşim olacak insan. Mahvolmuş hayatım...
Anneniz ayrı bir dünya hele şu zamanlarda yanınızda olması gerekirken düşünmeniz doğru değil. Bir an önce boşanmaya bakın ve şu adamdan kurtulun. Yeni bir hayat sizi bekliyor.

O halde iki seçenek var söylenenlerin ağırlığına rağmen Ya onu söyledin bunu söyledinleri bir kenara bırakıp tertemiz bir sayfa açıp bir şans daha vermek ki her insanın öfke anı patlaması farklı oluyor .Ya da duygusallığı bir kenara atıp katı durarak,noktayı koymak.Hakkınızda hayırlısı olsun dilerim en doğru kararı verirsiniz.

Anlamadigim cocuk benden degildi demesi. Kolay degil bunun soylenmesi. Yanlış anlamayin bi guvensizlik oldu mu aranizda? Size hic guvenmiyor bu adam.

Tahammülsüzlük ve sözlü şiddet diyeyim. Ağzından küfür çıkmayan adam şimdi sinirlendiği zaman ya aynayı kırıyor yada başka birşeyi.konuşamıyoruz konuşmamız tartışmaya dönüyor. Sinirliyken beni sürekli sadakatsizlik, ahlaksızlık,vasıflsızlıkla suçluyor. Çantamı karıştırıp,telefonumun sürekli kurcalamaya çalışıyor. Sürekli bir giyimimi ve oturup,kalkma mı eleştirme modunda. Hemfikir olduğumuz nerdeyse hiçbir konu yok. Rahatça birbirimize sanane diyoruz. Geçmişi aşamıyoruz. O benim yüzüme parasını vuruyor bende geçmişi. Savaş var aramızda. O bana beni ezemezsin diyor ben ona.
Ben ona kürtaj olmamı istediği için bir daha senden çocuk yapmam diyorum oda acımı paylaşmadığı gibi birde iyi ki yaptırdım,pişman değilim,yaşın küçüktü, benden değildi, ben senden hiç çocuk istemiyorum, çok para harcıyorsun, çocuğun olsa çocuğunu bile satarsın gibi söylemlerde bulunuyor. Bende sen adam değilsin diyorum kayış kopuyor.
Oooo keşke bugün boşansaymışsın be kardeşim .

Merakınızı gidereyim diye yazıyorum. Öncelikle anlaşmalı boşanma davaları adli tatilde de bakılabilir. İkinci olarak anlaşmalı boşanmada dava açıldıktan bir hafta sonra duruşma günü verilmesi anormal bir durum değil . Aynı güne veya ertesi güne bile verilebilir . İş yoğunluğuna bağlı . Ünlüyle , iyi avukatla falan ilgisi yok . 1 yıl falan da beklenmez . O dediğiniz çekişmeli boşanmalar için geçerli . Adli tatilde görülmemeyeceği gibi , duruşma gününün verilmesi de aylar sürer. Hakkınızda hayırlısı olsun

Boyle bir haftadan az surede bosanlidigini iki defa duydum
Bu saglikli bi durum degil bence. Bugun dava acayim , birhaftada bosanayim.
Konune gelirsek , anlatiklarin bana benzer durumlardi. Ama zamanla gecti . Dayanabilmek onemli . Sen esinden cekici ve guzelsen erkek bunu kiskanclik yapiyor . Daha yeni evlisiniz . Ben yasadigim icin dayanirsan gecer diyorum.

yeri geldiğinde aynı gün de boşanılabiliyor

mahkemenin iş yoğunluğu vs gibi etkenler önemli

Kanıt sunma mı ister misiniz? Ne diyim şimdi ben bu mesaja
Beni neden alintiladiniz ki?
Ben size inaniyorum , aksini belirtrn bir mesaj yazmadim
Tam tersi bu adam icin mi agliyorsunuz , bana bir erkek bu cocuk benden degil dese emdigi sutu burnundan getiririm dedim
Yani bosuna agliyorsunuz basin tekmeyi gitsin

Back