- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- Konu Sahibi Kazuletbagyan
Tamamda nobetci bosanmaya bakarmı .Ilcede 1 yila yakındir sira bekleyen tanidığim var .Nöbetçi mahkemeler var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamda nobetci bosanmaya bakarmı .Ilcede 1 yila yakındir sira bekleyen tanidığim var .Nöbetçi mahkemeler var
Dediğim gibi gittik. Ama ben eşimin bebekle ilgili söylediklerinden sonra düzeltmeye gücüm kalmadığını farkettimOhalde sizde evlilik terapisti şartını sunabilirsiniz.
Hayir, bekarim.. Zaten 3 küsur sene filan oldu, cok uzun bi zaman gecmedi..Hayirlisi olsun nediyim.yeniden evledinizmi peki?
Ya Allah aşkına sizin derdiniz ne? Oturup size bunu mu kanıtlayacağım ben? Benim derdim bana yetiyor birde sizin şüpheci Tavrınızla uğraşacak değilim. İnanmıyorsanız yorum yapmayın lütfen.Tamamda nobetci bosanmaya bakarmı .Ilcede 1 yila yakındir sira bekleyen tanidığim var .
Bu yüzden ağladım ya zaten. Bir yanda para derdi olan annem diğer yanda eşim olacak insan. Mahvolmuş hayatım...Adam sizi yeterince yerden yere vurmuş. Vurmadığıyla kalmamış bir kara toprağa gömmediği kalmış, aileniz zaten ayrı bir kaos. Bomboş bir şekilde acılarla baş başasınız. Birde çıkıp ağlıyorsunuz ne diyeyim ya.
Rica ediyorum şöyle 5 para etmeyen adamların karşısında ağlayıp mahvetmeyin kendinizi.
Bu sefer dimdik durun ve size yaptıklarını göz önüne getirin ve iğrenerek kararınızı verin.
Anneniz ayrı bir dünya hele şu zamanlarda yanınızda olması gerekirken düşünmeniz doğru değil. Bir an önce boşanmaya bakın ve şu adamdan kurtulun. Yeni bir hayat sizi bekliyor.Bu yüzden ağladım ya zaten. Bir yanda para derdi olan annem diğer yanda eşim olacak insan. Mahvolmuş hayatım...
Eski konularını okudunuz mu bilmiyorum ama adam normal değil. Yapmadığını bırakmamış kadına.Anlamadigim cocuk benden degildi demesi. Kolay degil bunun soylenmesi. Yanlış anlamayin bi guvensizlik oldu mu aranizda? Size hic guvenmiyor bu adam.
Hakkinizda hayirlisi olsun. Allah gonlunuze gore birini cikarsin :))Hayir, bekarim.. Zaten 3 küsur sene filan oldu, cok uzun bi zaman gecmedi..
Oooo keşke bugün boşansaymışsın be kardeşim .Tahammülsüzlük ve sözlü şiddet diyeyim. Ağzından küfür çıkmayan adam şimdi sinirlendiği zaman ya aynayı kırıyor yada başka birşeyi.konuşamıyoruz konuşmamız tartışmaya dönüyor. Sinirliyken beni sürekli sadakatsizlik, ahlaksızlık,vasıflsızlıkla suçluyor. Çantamı karıştırıp,telefonumun sürekli kurcalamaya çalışıyor. Sürekli bir giyimimi ve oturup,kalkma mı eleştirme modunda. Hemfikir olduğumuz nerdeyse hiçbir konu yok. Rahatça birbirimize sanane diyoruz. Geçmişi aşamıyoruz. O benim yüzüme parasını vuruyor bende geçmişi. Savaş var aramızda. O bana beni ezemezsin diyor ben ona.
Ben ona kürtaj olmamı istediği için bir daha senden çocuk yapmam diyorum oda acımı paylaşmadığı gibi birde iyi ki yaptırdım,pişman değilim,yaşın küçüktü, benden değildi, ben senden hiç çocuk istemiyorum, çok para harcıyorsun, çocuğun olsa çocuğunu bile satarsın gibi söylemlerde bulunuyor. Bende sen adam değilsin diyorum kayış kopuyor.
Boyle bir haftadan az surede bosanlidigini iki defa duydum
Bu saglikli bi durum degil bence. Bugun dava acayim , birhaftada bosanayim.
Konune gelirsek , anlatiklarin bana benzer durumlardi. Ama zamanla gecti . Dayanabilmek onemli . Sen esinden cekici ve guzelsen erkek bunu kiskanclik yapiyor . Daha yeni evlisiniz . Ben yasadigim icin dayanirsan gecer diyorum.
Beni neden alintiladiniz ki?Kanıt sunma mı ister misiniz? Ne diyim şimdi ben bu mesaja
Yok okumadim. Bunu sebep yokken diyorsa normal degil tabi.Eski konularını okudunuz mu bilmiyorum ama adam normal değil. Yapmadığını bırakmamış kadına.
Allah razi olsunHakkinizda hayirlisi olsun. Allah gonlunuze gore birini cikarsin :))
Bisey soyleyecegim. Avukata gidiyorsunuz gecen sali, bu pazartesi dava oluyor. Cok anormal degilmi bir haftada anlasmali bosanma oluyormu.?