Hakim boşanma davasını erteledi?

Kazuletbagyan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
300
358
53
29
Selam

Önceki konularımın devamı olarak; bugün saat 3’de boşanma davam görüldü ama ailemin tutumu ve eşimin duruşmaya girmeden beni sürekli boşanmayalım vazgeç diye taciz etmesinin verdiği birikinti ile duruşma salonunda hakimin ısrarla “emin misin” sorusu karşısında ağladım. Hakim de duruşmayı erteleyip biraz daha düşünün dedi.
Eşimde bunu bir barışma olarak kabul etmiş olacak ki hadi evimize gidelim dedi bende benim kararım kesin dedim.
Oda o zaman ağlamasaydın da boşasaydı hakim. Dik dur birdahakine uzamasın bu iş dedi.
Bende bizim ilişkimiz sağlıklı değil ve ben son şans falan vermek istemiyorum diyip sonlandırdım konuşmayı. Herkese yorum yaptığı ve bana destek olduğu için teşekkür ederim...

şimdiye kadar gördüğüm tüm ağlamalı anlaşmalı boşanmalarda hakim git düşün dedi

gidip düşünün eminseniz ona göre bitirin

hakkınızda hayırlısı olsun

Bence aileleri bi kenara bırakıp eşinle “sevgili” gibi takılsanız? Yani ağlamak kadınsal bi duygu, ağladığına göre sende istemedin bir anda bitmesini?

Boşanma sebepleriniz neler , belki de kurtarabilirsiniz evliliginizi .
Tahammülsüzlük ve sözlü şiddet diyeyim. Ağzından küfür çıkmayan adam şimdi sinirlendiği zaman ya aynayı kırıyor yada başka birşeyi.konuşamıyoruz konuşmamız tartışmaya dönüyor. Sinirliyken beni sürekli sadakatsizlik, ahlaksızlık,vasıflsızlıkla suçluyor. Çantamı karıştırıp,telefonumun sürekli kurcalamaya çalışıyor. Sürekli bir giyimimi ve oturup,kalkma mı eleştirme modunda. Hemfikir olduğumuz nerdeyse hiçbir konu yok. Rahatça birbirimize sanane diyoruz. Geçmişi aşamıyoruz. O benim yüzüme parasını vuruyor bende geçmişi. Savaş var aramızda. O bana beni ezemezsin diyor ben ona.
Ben ona kürtaj olmamı istediği için bir daha senden çocuk yapmam diyorum oda acımı paylaşmadığı gibi birde iyi ki yaptırdım,pişman değilim,yaşın küçüktü, benden değildi, ben senden hiç çocuk istemiyorum, çok para harcıyorsun, çocuğun olsa çocuğunu bile satarsın gibi söylemlerde bulunuyor. Bende sen adam değilsin diyorum kayış kopuyor.

Bence aileleri bi kenara bırakıp eşinle “sevgili” gibi takılsanız? Yani ağlamak kadınsal bi duygu, ağladığına göre sende istemedin bir anda bitmesini?
Biraz ayrı kalalım dedim boşanmadan önce “ senin benden ayrı ne halt yediğin belli olmayacak sonra tekrar bir araya mı gelecez” dedi

Niye siz ünlümüsünüz? Konulariniz cok pespese ondan soyledim.
Ünlüyüm demedim çok anormal olsa onlar nasıl yapıyor demek istedim. Avukatta beklemiyordu hakimin davayı kabul etmesini 10 günü bulur diyordu ama saat 13:00 gibi arayıp saat 15:00 burda olun dedi. Zaten kadın boşamadı ağladım diye

Boyle bir haftadan az surede bosanlidigini iki defa duydum
Bu saglikli bi durum degil bence. Bugun dava acayim , birhaftada bosanayim.
Konune gelirsek , anlatiklarin bana benzer durumlardi. Ama zamanla gecti . Dayanabilmek onemli . Sen esinden cekici ve guzelsen erkek bunu kiskanclik yapiyor . Daha yeni evlisiniz . Ben yasadigim icin dayanirsan gecer diyorum.

İlişkimizde sağlıklı değil zaten. Kıskanmak farklı birşey sadakatsizlik ile suçlamak çok farklı birşey

Benimki de ertelenmişti 1 hafta filan.. Çünkü çok üzgündük, normal olarak.. Herkes kanli bıçaklı bosaniyor diye bi sey yok.. Bitsin istiyordum ama hayatimin mahvoldugunu dusundugum icin cok uzgundum, insan hayallerine ve yapilanlara yanıyor, bosanma aci bi durum oldugu icin de hakim bile duygulandi ve erteledi ama sonuc olarak kararimdan donmedim.. Cunku duzelme ihtimali yoktu.. Velhasil, hic pisman değilim, Allah utandirmasin..
InsaAllah senin icin de en mutlu olacağın şekilde sonuçlanır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…