- 6 Aralık 2021
- 1.384
- 2.164
bir arkadaş daha yazmış, bunlar kasıtlı paylaşılıp, yapılan yorumlardan davalık olabilecekler seçiliyor, yeni bir geçim kapısı yapmıl adamlar resmen. Yani mahkeme görülse sonuç ne olur? Geçen bir fenomen hayvan haklaarı ile ilgili aynı tuzağa düşmüş, özür, arabulucu.. girmedim bunlara para kaptırmam demişti. Aynı şeyi yaşayan biri de yorum yapmış para istemişlerdi, mahkemden sonuç çıkmadı iyi ki vermemişim diye. İşin uzmanları, hukukçu arkadaşlar yazar belki daha ayrıntılı ama bu ihtimale karşın hele bunlara gibilerini. Amacına hizmet edeceğime paramla gidenileceğim yere kadar giderim ben şahsen. Araştırın yani hemen kabul etmeyin bence belki de sonuç çıkmazFacebook'ta yaptığım bir yorumla ilgili hakkımda dava açılmış.
Bir tarikat yurdunda tecavüze uğrayan bir çocukla ilgili, o dönem haberin altına. "Insan çocuğunu bunlara emanet edebilecek kadar nasıl ahmak olabilir" yazmışım.. Ahmak dedim evet, özür de diledim polisteki ifademde. Olayın vehameti ile aynı yaşta evladım var, bir ebeveyn olarak üzüntüden ne dediğimi bilemedim özür dilerim dedim. Çocuğun babası dava açmış. Dava İskenderun'da görülecekmiş. Ben İstanbul 'da ikamet ediyorum.
Arabulucu aradı adam 16.000 TL istiyordu 15.000 e düştü. Avukat muhtemelen tarikatın avukatı. Eşim uğraşma ver kurtul diyor ama tarikat müridlerine para kaptırmak canımı sıkıyor. Sicilim temiz, beş yıldır trafik cezası bile almadım.
Şimdi benim İskenderun'dan mı avukat bulmam gerekiyor?
Teşekkürler.
bize neler neler dediler
bende dava açabiliyor muyum?
bana sürtük dedi.
OluyorHakaret davalarında HAGB oluyor mu acaba?
Davayı görebiliyor musunuz sistemde, resmi bilgilendirme yapıldı mı, dolandırılmayasınız. Bir avukatla görüşmeniz en sağlıklısıFacebook'ta yaptığım bir yorumla ilgili hakkımda dava açılmış.
Bir tarikat yurdunda tecavüze uğrayan bir çocukla ilgili, o dönem haberin altına. "Insan çocuğunu bunlara emanet edebilecek kadar nasıl ahmak olabilir" yazmışım.. Ahmak dedim evet, özür de diledim polisteki ifademde. Olayın vehameti ile aynı yaşta evladım var, bir ebeveyn olarak üzüntüden ne dediğimi bilemedim özür dilerim dedim. Çocuğun babası dava açmış. Dava İskenderun'da görülecekmiş. Ben İstanbul 'da ikamet ediyorum.
Arabulucu aradı adam 16.000 TL istiyordu 15.000 e düştü. Avukat muhtemelen tarikatın avukatı. Eşim uğraşma ver kurtul diyor ama tarikat müridlerine para kaptırmak canımı sıkıyor. Sicilim temiz, beş yıldır trafik cezası bile almadım.
Şimdi benim İskenderun'dan mı avukat bulmam gerekiyor?
Teşekkürler.
Evet UYAP'da gözüküyorDavayı görebiliyor musunuz sistemde, resmi bilgilendirme yapıldı mı, dolandırılmayasınız. Bir avukatla görüşmeniz en sağlıklısı
Basit yargılama mı olacak, duruşma olacak mı davanızdaEvet UYAP'da gözüküyor
İleri zekalılar.Daha komik bir şey söyleyeyim savcının kararında yazdığım yorum yoktu. Nick imi hecelere ayırıp incelemişler ve mahsuru yoktur demişler
Onu hiç bilmiyorum işte avukat tutmam gerekiyor ve İskenderun'da olsun istiyorum avukat çünkü dava orada görülecek.Basit yargılama mı olacak, duruşma olacak mı davanızda
Benim de devam eden bi hakaret davam var,uyap ta iddianamede yazıyor aslında basit yargılama olup olmayacağı. Eğer basit yargılama olacaksa bu duruşma olmadan dosyadan karar verileceği anlamına geliyormuş,yani illaki avukatı Iskenderundan bulmanıza gerek yok bu durumda. Bir de hakaret davalarinda hagb oluyormus genellikleOnu hiç bilmiyorum işte avukat tutmam gerekiyor ve İskenderun'da olsun istiyorum avukat çünkü dava orada görülecek.
İki kere adnan oktara hakaretten dava açıldı bana da, geçen yıl da eşime yine dava açılmıştı. kayınpederime en tepede bulunan bir kişi için dava açtılar. benimkilerden bir şey çıkmadı, eşiminkinden de çıkmadı, kayınpedere ceza vermişler ama hükmün geri bırakıması denmiş sanırım. bence bir şey çıkmaz. para koparmaya çalışıyorlar, en fazla o kadar ödersiniz zaten kazansalar bile ki ben sanmıyorum. para kaptırmayın bence vermeyin istediklerini.
Türkiyenin büyük değeri Adnan Hoca için gelen adalet gözlerimi yaşarttıÜlkemizin bir başka değeri içinse yorum yapmıyorum
Ay bunlari duyduğuma o kadar memnun oldum ki ümit verdiniz bana. Çok geçmiş olsun size ve ailenize.İki kere adnan oktara hakaretten dava açıldı bana da, geçen yıl da eşime yine dava açılmıştı. kayınpederime en tepede bulunan bir kişi için dava açtılar. benimkilerden bir şey çıkmadı, eşiminkinden de çıkmadı, kayınpedere ceza vermişler ama hükmün geri bırakıması denmiş sanırım. bence bir şey çıkmaz. para koparmaya çalışıyorlar, en fazla o kadar ödersiniz zaten kazansalar bile ki ben sanmıyorum. para kaptırmayın bence vermeyin istediklerini.
Bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum.Benim de devam eden bi hakaret davam var,uyap ta iddianamede yazıyor aslında basit yargılama olup olmayacağı. Eğer basit yargılama olacaksa bu duruşma olmadan dosyadan karar verileceği anlamına geliyormuş,yani illaki avukatı Iskenderundan bulmanıza gerek yok bu durumda. Bir de hakaret davalarinda hagb oluyormus genellikle
Peki HAGB alırsam dosya ve karşı tarafın vekalet ücreti 16.000 den fazla tutar mı acaba? 20.000 bile olsa razıyım yeter ki tarikat muridine para yedirmiyim.Basit yargılama mı olacak, duruşma olacak mı davanızda