Facebook'ta yaptığım bir yorumla ilgili hakkımda dava açılmış.
Bir tarikat yurdunda tecavüze uğrayan bir çocukla ilgili, o dönem haberin altına. "Insan çocuğunu bunlara emanet edebilecek kadar nasıl ahmak olabilir" yazmışım.. Ahmak dedim evet, özür de diledim polisteki ifademde. Olayın vehameti ile aynı yaşta evladım var, bir ebeveyn olarak üzüntüden ne dediğimi bilemedim özür dilerim dedim. Çocuğun babası dava açmış. Dava İskenderun'da görülecekmiş. Ben İstanbul 'da ikamet ediyorum.
Arabulucu aradı adam 16.000 TL istiyordu 15.000 e düştü. Avukat muhtemelen tarikatın avukatı. Eşim uğraşma ver kurtul diyor ama tarikat müridlerine para kaptırmak canımı sıkıyor. Sicilim temiz, beş yıldır trafik cezası bile almadım.
Şimdi benim İskenderun'dan mı avukat bulmam gerekiyor?
Teşekkürler.
O çocuğa o kadar üzüldüm ki ahh. Tam olarak ne yazdığımı bilemedim işte.
Normalde çok sosyal medya da kullanmam yani nasıl denk geldi işte bu da bana bir hayat dersi oldu.Allah Allah yani bu kadar olur. Bir fikrim yok ama çok can sikici
Facebook'ta yaptığım bir yorumla ilgili hakkımda dava açılmış.
Bir tarikat yurdunda tecavüze uğrayan bir çocukla ilgili, o dönem haberin altına. "Insan çocuğunu bunlara emanet edebilecek kadar nasıl ahmak olabilir" yazmışım.. Ahmak dedim evet, özür de diledim polisteki ifademde. Olayın vehameti ile aynı yaşta evladım var, bir ebeveyn olarak üzüntüden ne dediğimi bilemedim özür dilerim dedim. Çocuğun babası dava açmış. Dava İskenderun'da görülecekmiş. Ben İstanbul 'da ikamet ediyorum.
Arabulucu aradı adam 16.000 TL istiyordu 15.000 e düştü. Avukat muhtemelen tarikatın avukatı. Eşim uğraşma ver kurtul diyor ama tarikat müridlerine para kaptırmak canımı sıkıyor. Sicilim temiz, beş yıldır trafik cezası bile almadım.
Teşekkürler.
Yani ne yazacaktın panpa, oh ne güzel çocukllarını bilmediklere yere vermişler yaşasın mı yazacaktın .. az bile yazmışsın , adam oturup ders çıkaracağına hatasından bir de senden para mı istiyor?? Sosyal medyada bolca hakaret yiyorum madem bari bu işten para kazanayım demiş sanki o adam
Evet oluyor diye biliyorum . Siz bu yorumu ne zaman yazdiniz olay buralara geldi ?Hakaret davalarında HAGB oluyor mu acaba?
1 yıl oldu. Yargı bunların elinde bence davayı kaybederim diye düşünüyorum. Yoksa normal şartlarda savcı takipsizlik kararı bile verebilirdi.Evet oluyor diye biliyorum . Siz bu yorumu ne zaman yazdiniz olay buralara geldi ?
İnşallah ama zor.İns hakim o kafadan değildir…..
Bunu hem avukatlar hem de bu tarz paylaşım yapan kişiler bilerek yapıyorlar zaten maksat hem avukat hem biz kazanalım. Ben olsam sonuna kadar giderim . Zamanında biri Süleyman soylunun annesine küfür etmiş soylu da şikayet ediyor sonucunda bisey olmamış soylu da neden hakaret suçunun cezasi hapis olmuyor falan diye açıklama yapmış netten bulabilirsiniz. Size de en fazla daha az para cezası ve 5 hgb çıkar gibi duruyor .1 yıl oldu. Yargı bunların elinde bence davayı kaybederim diye düşünüyorum. Yoksa normal şartlarda savcı takipsizlik kararı bile verebilirdi.
Şaka givi hem zuçlu hem güçlüler yaFacebook'ta yaptığım bir yorumla ilgili hakkımda dava açılmış.
Teşekkürler.