Hakaret

Bence para vermeyin sizin adınıza avukatınız halletsin

Hagb verirler en fazla bos para vermeyin

İnandığınız bir cümleyi söylemişsiniz neden özür dilediniz ki? 15 bini onlara vereceğinize tutun bir avukat uğraşın. Bu da size ders olsun, arkasında duramayacağınız cümleleri sosyal medyada kullanmayın

Aynen öyle eğitim vermek üzere personel alıyolar sosyal medyada yapılan hakaretleri buldurup dava açıyolar oyüzden herşeye yorum yapmamak lazım

Aynı konuya instagramda yorum yazdım, bir ay sonra karakola çağırdılar. Sizin ki gibi bir ifade yazdılar ama bir tanıdığım yorumunu da sil demişti sildim. Savcı dava açarsa size bildirim gelir dediler iki ay sonra savcının davaya gerek görmediği yazısı geldi, dava açılmadan önce ifade için çağırmadılar mı sizi

Normalde çok sosyal medya da kullanmam yani nasıl denk geldi işte bu da bana bir hayat dersi oldu.

Çenemi kapalı tutmalıydım.

Siz bence öncelikle bir avukata danışın, danışmanlık için çok az para isterler veya istemezler.

Zira burada karşı tarafın amacı dava süreci ile tehdit edip daha yüksek para almak olabiliyor. Hatta tamam mahkemede görüşelim derseniz geri adım bile atabilirler. Herşey kar zarar hesabına bağlı.

Çağırdılar. Ama yorumumu bile bulamadım yoksa silerdim. Siz ne yazmistiniz yorumunuzda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…