- 18 Kasım 2020
- 20.483
- 49.374
Bence para vermeyin sizin adınıza avukatınız halletsinFacebook'ta yaptığım bir yorumla ilgili hakkımda dava açılmış.
Bir tarikat yurdunda tecavüze uğrayan bir çocukla ilgili, o dönem haberin altına. "Insan çocuğunu bunlara emanet edebilecek kadar nasıl ahmak olabilir" yazmışım.. Ahmak dedim evet, özür de diledim polisteki ifademde. Olayın vehameti ile aynı yaşta evladım var, bir ebeveyn olarak üzüntüden ne dediğimi bilemedim özür dilerim dedim. Çocuğun babası dava açmış. Dava İskenderun'da görülecekmiş. Ben İstanbul 'da ikamet ediyorum.
Arabulucu aradı adam 16.000 TL istiyordu 15.000 e düştü. Avukat muhtemelen tarikatın avukatı. Eşim uğraşma ver kurtul diyor ama tarikat müridlerine para kaptırmak canımı sıkıyor. Sicilim temiz, beş yıldır trafik cezası bile almadım.
Şimdi benim İskenderun'dan mı avukat bulmam gerekiyor?
Teşekkürler.
Hagb verirler en fazla bos para vermeyinFacebook'ta yaptığım bir yorumla ilgili hakkımda dava açılmış.
Bir tarikat yurdunda tecavüze uğrayan bir çocukla ilgili, o dönem haberin altına. "Insan çocuğunu bunlara emanet edebilecek kadar nasıl ahmak olabilir" yazmışım.. Ahmak dedim evet, özür de diledim polisteki ifademde. Olayın vehameti ile aynı yaşta evladım var, bir ebeveyn olarak üzüntüden ne dediğimi bilemedim özür dilerim dedim. Çocuğun babası dava açmış. Dava İskenderun'da görülecekmiş. Ben İstanbul 'da ikamet ediyorum.
Arabulucu aradı adam 16.000 TL istiyordu 15.000 e düştü. Avukat muhtemelen tarikatın avukatı. Eşim uğraşma ver kurtul diyor ama tarikat müridlerine para kaptırmak canımı sıkıyor. Sicilim temiz, beş yıldır trafik cezası bile almadım.
Teşekkürler.
Aynen öyle eğitim vermek üzere personel alıyolar sosyal medyada yapılan hakaretleri buldurup dava açıyolar oyüzden herşeye yorum yapmamak lazımsosyal medyada özellikle hakaret edilmesi için içerikler açılıyor ve ara bulucu ile para alınıyor. Bazı kişiler bunu meslek haline getirmiş o yüzde sosyal medyada yorum yapmıyorum.
Avukat bulup durumu sorun bence
Bana bi hakaret eder misin cicim, bir şey deneyeceğim.Evet bunu meslek edinenler var. Bilerek tahrik edici gönderiler paylaşılıyor. Hakaret edenlerin hepsine dava açılıyor. 10 kişiden 15bin alsa köşe.
Ben de mi girsem bu işe ya
Aynı konuya instagramda yorum yazdım, bir ay sonra karakola çağırdılar. Sizin ki gibi bir ifade yazdılar ama bir tanıdığım yorumunu da sil demişti sildim. Savcı dava açarsa size bildirim gelir dediler iki ay sonra savcının davaya gerek görmediği yazısı geldi, dava açılmadan önce ifade için çağırmadılar mı siziFacebook'ta yaptığım bir yorumla ilgili hakkımda dava açılmış.
Teşekkürler.
Islak banyo perdesi seniBana bi hakaret eder misin cicim, bir şey deneyeceğim.
Normalde çok sosyal medya da kullanmam yani nasıl denk geldi işte bu da bana bir hayat dersi oldu.
Çenemi kapalı tutmalıydım.
Çağırdılar. Ama yorumumu bile bulamadım yoksa silerdim. Siz ne yazmistiniz yorumunuzda?Aynı konuya instagramda yorum yazdım, bir ay sonra karakola çağırdılar. Sizin ki gibi bir ifade yazdılar ama bir tanıdığım yorumunu da sil demişti sildim. Savcı dava açarsa size bildirim gelir dediler iki ay sonra savcının davaya gerek görmediği yazısı geldi, dava açılmadan önce ifade için çağırmadılar mı sizi
Baba mısın lan sen yazmıştımÇağırdılar. Ama yorumumu bile bulamadım yoksa silerdim. Siz ne yazmistiniz yorumunuzda?
Tuvalet terligine bak heleIslak banyo perdesi seni
Demek ki savcı benim yorumumu daha ağır bulmuş.Baba mısın lan sen yazmıştım
Daha komik bir şey söyleyeyim savcının kararında yazdığım yorum yoktu. Nick imi hecelere ayırıp incelemişler ve mahsuru yoktur demişlerDemek ki savcı benim yorumumu daha ağır bulmuş.
Gevşemiş don lastiği sesin çok çıkıyorTuvalet terligine bak hele