Hakaret , olumle tehdit,darp, iftiraya ugradim ne yapabilirim ?

kubra7042

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
146
19
Merhaba iki gün önce ayni apartmanda oturduğumuz bir bayan tarafından arkadasim ve karsi komsumla apartmanın önünde annesiyle birlikte darp edildim ağza alinmayacak hakaretlere ugradim ölümle tehdit edildim ve uygunsuz iftiralara ugradim o gün aksami polis cagirdik apartmana ve kendisinden şikayetçi olduk beraber karakola götürüldük ifade verildi ben darp raporu aldim ve maddi manevi tazminat davası ve uzaklaştırma ne gerekiyorsa talep ettim .
Daha sonra eve döndük süreç isliyecek diye bilgi verildi eve geldiğimde ikimizinde ortak tanidigi olan bir arabulucu tarafından telefon geldi özür dilemek istiyomus suçlu kişi en azindan bi konusun tatliya bağlayin dedi neyse konuştuk kadinla özür dilerim sinir le ben kalbini kirip canini acitmis olabilirim bak ben mahkeme ve dosya masraflarini odeyemem benim durumum yok calismiyorum nolur davadan vazgec bir daha böyle birşey kesinlikle tekrar lamicak dedi bende öyle diyince acidim kadina ki acimamam lazimmis herneyse bende yüzüme karsida hem komsumdan hem benden özür dilersen kabul ederim şikayeti geri çekmeyi dedim kabul etti yüzüme karşı özür dilemeyi biz gittik gittiğimizde çoktan karakoldan cikmisti bizde sandikki galiba eve gelip özür dinleyecek sikayetimizi geri çektik sonraki gün yani dün kadin bu sefer kapima geldi bende özür dilemesini bekliyorum komsumla beraber ben onu kapattim bacak kadar boyun la sen benden ne istiyosun kapa çeneni dedi ayrıca parmak sallayarak senin canina okuyacam diye de tehdit etti yine beni bende özür dilemeyi kabul etmiyosaniz hakkimizi hukuki yollardan ariyacagiz maddi ve manevi tazminat davasida acicagimi belirttim ve bu olanlari o kişinin benim fiziksel ozelliklerimle dalga geçip parmak sallayip canina okuyacak dediğini yani bütün olayi kameraya çektik cektigimizide söyledim cekersen çek dedi biz yine sikayetimizi yinelicez daha öncede karakolda çekilmiş ses kaydimiz var tahrik olup vurmuş olabilirim ittirmis olabilirim diyor kendisi bu ses kaydı ve videodan bi sonuc cikarmi acaba ben hangi konularda hakkimi arayip karsi tarafa cezai yaptirim uygulatabilirim yardimci olursaniz sevinirim ayrıca bunlar olurken yaninda sahitlerimde vardi.

İlk olayda şikayetten vazgeçme geri alınamayacağından şikayete tabi olan hakaret ve basit yaralama suç iddiaları bakımından kovuşturma yapılmasına yer olmadığına karar verilir. Ölümle tehdit bakımından soruşturma devam eder. İkinci olayda şikayetçi olabilirsiniz, tanıklarınız da varmış. Sonucuna göre de manevi taminat davası açabilirsiniz isterseniz.