Hakaret eden öğretmen

dilek3444

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2025
4
0
1
36
Arkadaşlar, oğlum 8 yaşında, şu anda 2. sınıfa gidiyor. Gelişiminde gerilik yaşıyoruz. Sınıfta arkadaşının oyuncak arabasını almış. Dersleri de İngilizce öğretmeni, derste araba ile oynamasın diye uyarmış. Oğlum kızmış, tepki vermiş. Öğretmen de daha fazla üstüne gitmiş, oğlum daha çok sinirlenmiş. Öğretmene yaklaşırken ısıracakmış gibi yaklaşmış, öğretmen de "Hadi ısırsana, ısırsana" demiş. Çocuğuma "gerizekalı" demiş. Ben sınıf öğretmenine durumu anlattım, olaylar büyümesin diye. O da "Ben konuşurum" dedi. Sınıf öğretmenimiz bu arada iyi ve anlayışlı bir öğretmen, oğlumu da tanıdığı için nasıl yaklaşması gerektiğini çok iyi biliyor. Velhasıl, konuşmuş, idareyle de konuşmuş. Ben de açıkçası meseleyi çok uzatmadım. Daha sonra nöbetçi olduğu için bahçede İngilizce öğretmeni, oğlum çocuğun üstüne çıktı diye tutanak tutmuş. Ben de bu duruma şaşırdım ve kasıt düşündüm. Sizce ne yapmalıyım?

Müdüre çık. Doğrudan müdüre çık. Durumu ona anlat. Burada yazdığın gibi söyle ona da. Şunu da ekle. Hocam ben çocuğumun durumunun farkındayım. Gelişim geriliği için sınıf öğretmeniyle bizzat konuşmuş bir insanım. İngilizce öğretmeni bir cocuğa gerizekalı diyerek neden arkadaşlarının yanında rencide eder ? He oldu ki gerçekten benim cocuğum gerizekalı. Tanı koymak ingilizce öğretmenine mi kaldı ? Bu okulun rehberlik öğretmeni yok mu de ? Ben milli eğitim müdürlüğüne de giderdim. Okul sıkı denetimden mi geçer, sık sık müfettiş teftişe mi gelirdi bilmem artık. Ben bu durumu sınıf öğretmeniyle konuştum ve kapattım. Lakin öğretmen kapatmamış, sınıf öğretmeniyle paylaşmamdan rahatsız olmuş olacak ki çocuğuma tutanak tutmuş. Ben veli olarak size dahi gelme gereksinimi duymamıştım. Lakin ben artık öğretmende art niyet arıyorum. Ben gene doğrudan milli eğitime gitmedim size geldim. Lakin siz de problemime çözüm bulmazsanız milli eğitime gideceğim, dilekçe vereceğim de. Müdürün yaklaşımı emin ol güzel olur

Ben lisedeyken bizim ingilizce öğretmeni de bana demişti. Annem de bu okulun rehberlik hocası yok mu, ingilizce hocasına mı kaldı tanı koymak diye müdüre gidip esip gürleyip arkadan milli eğitime gitmişti. Koca sene zırt pırt müfettiş geldi. Sürekli derslere girip, müdüre de iş çıkartıyorlardı. Emin olun sürekli müfettiş gelmesi müdürü de rahatsız ediyor. O da öğretmene gerekli sekilde konusuyor. O hoca da bir daha kimseye öyle bir sey dememişti kendine çeki düzen vermişti… ha bir de ben de o öğretmene inat hırlanıp, o seneyi okul birinciliğiyle bitirmiştim. Aynı hoca ve müdür evime tebrik etmeye gelmişti :))

Ben lisedeyken bizim ingilizce öğretmeni de bana demişti. Annem de bu okulun rehberlik hocası yok mu, ingilizce hocasına mı kaldı tanı koymak diye müdüre gidip esip gürleyip arkadan milli eğitime gitmişti. Koca sene zırt pırt müfettiş geldi. Sürekli derslere girip, müdüre de iş çıkartıyorlardı. Emin olun sürekli müfettiş gelmesi müdürü de rahatsız ediyor. O da öğretmene gerekli sekilde konusuyor. O hoca da bir daha kimseye öyle bir sey dememişti kendine çeki düzen vermişti… ha bir de ben de o öğretmene inat hırlanıp, o seneyi okul birinciliğiyle bitirmiştim. Aynı hoca ve müdür evime tebrik etmeye gelmişti :))
Dediğinizi yapicam çünkü bu mesele uzicak ingilizce ogretmeni başka başka şeyler ortaya aticak nöbetçi oldugu günlerde gidip de çocuğuma bakmak zorundayım artık
Çünkü kendisini temize çekmek elinden geleni yapar mesleği söz konusu

Tutanaga imza atmadim ben zaten bayramdan sonra sınıf öğretmenimiz konusuruz dedi.
Korkmayın dedi tutanak benim dosyamda kalcak

dersler ingilizce dediginize göre özel okul.
siz her ay asgari ucretten fazla parayi ogretmen cocugunuza hakaret etsin diye mi ödüyorsunuz? böyle çekinceleriniz yüzünden özel okul buldunuz zaten
şaka mi ne
yillar önce eski sevgilim arap kolejinde ise basladi - öğretmenler gününde hediye göndermek için okulun adresini ararken google yorumlara denk geldim
birkac kisi "hergun cocugumu dövüyorlar bunlar nasil özel okul" gibi yorumlar yazmislar, cok trajikomik gelmisti.
sizinki de buna benziyor
bence o gerizekalı olayini bu kadar cabuk unutmayin

siz her ay asgari ucretten fazla parayi ogretmen cocugunuza hakaret etsin diye mi ödüyorsunuz? böyle çekinceleriniz yüzünden özel okul buldunuz zaten
şaka mi ne
yillar önce eski sevgilim arap kolejinde ise basladi - öğretmenler gününde hediye göndermek için okulun adresini ararken google yorumlara denk geldim
birkac kisi "hergun cocugumu dövüyorlar bunlar nasil özel okul" gibi yorumlar yazmislar, cok trajikomik gelmisti.
sizinki de buna benziyor
Maalesef var yengenç inanılır gibi değil ama
Benim oğlumun okulunda da ilkokulda İngilizce öğretmeni ingilizce bütün salaklar bu sınıfa toplanmış gerizekalılar filan diye hakaret ediyormuş

şaka mi ne
sizinki de buna benziyor
Özel okul değil devlet okulu 2.sinif olduğu için haftada 2 ders ingilizce görüyorlar

Back
X