- 12 Ocak 2025
- 15
- 3
- 1
- 38
- Konu Sahibi zakkumundibi
-
Bence de her zaman verecek.coxugunuz yokmus ayrilin yani adam degismeyecek yurt disinda oldugunuz icin ölene kadar akrabaalarina para verecek ya bunu kabulleneceksiniz ya da ayrilacaksiniz.ama sizede mal mülk tatli geliyor birseyimiz yok diyorsunuz ev arabaniz varmis.onlari bölusmek zor geliyordur size tabi ulkenin kanunlarini bilmeyorum
Teşekkür ederim desteğiniz icin. Doğru soyluyorsuniz.Sizin bu düşüncelerinizi bildiği için bu kadar rahat zaten adam. Yurtdışındasınız, imkanlarınız daha geniş. İsterseniz yaparsınız.
Yok, sen de onlar gibi ol. Onların durumunda kal gibi.Hakaret dediğiniz şeyler nedir tam olarak? Küfür vs. mi? Yoksa sizi ailenizden mi vuruyor? Ben ne yaşandığını anlayamadım.
Normalde çok iyi bir insan olması, sinirlenince öfke kontrolü sorunu var.Niye değil? Çocuğunuz olsa babasız büyümesin der, çocuğu bahane ederdiniz ama size hakaret eden bir herifle ömür boyu bir arada yaşama motivasyonunuz nedir?
11 yıldır burada değilim. İki yıldır buradayım. Ama haklısınız. Dili ogrenmem gerekiyor.11 yilda dil olayini nasil cozemezsiniz yahu?
Adam niye kaybetme korkusu yasasin ki? Ona mahkum bir kadin var elinde ne derse desin gitmiyor. Bu adamlari bu kadar şikarlandırıp (tepenize cikartip) sonra neden hakaret ediyor diyorsunuz.
Yurtdisindasiniz, burada yuzlerce binlerce saglik calisaninin olmak istedigi yerdesiniz, dil olayini acilen cozup kendinizi bu ayidan kurtarin.
Kendinizi kandırmayın lütfen, adam aldatmış sizi, yapmadığı pislik kalmamış. Böyle birinin iyi olma gibi bir ihtimali yok.Normalde çok iyi bir insan olması, sinirlenince öfke kontrolü sorunu var.
Ne zaman aldatmış. Benim haberim yok. Anlamadım.Kendinizi kandırmayın lütfen, adam aldatmış sizi, yapmadığı pislik kalmamış. Böyle birinin iyi olma gibi bir ihtimali yok.
Konulari karistirdiniz galiba.Kendinizi kandırmayın lütfen, adam aldatmış sizi, yapmadığı pislik kalmamış. Böyle birinin iyi olma gibi bir ihtimali yok.
Bir dakika ya, konuları mı karıştırdım ben. Tekrar okuyorum.Ne zaman aldatmış. Benim haberim yok. Anlamadım.
:))Bir dakika ya, konuları mı karıştırdım ben. Tekrar okuyorum.
Katiliyorum, dil olayini çözüp mesleginizi yapin, bununda totosuna tekmeyi basin, icinizde o guc var, kendinize inanin.11 yıldır burada değilim. İki yıldır buradayım. Ama haklısınız. Dili ogrenmem gerekiyor.
Pardon ya, aldatmalı konu bu değilmiş. Adamı iki dakikada zampara yaptım ama o da sürekli hakaret ediyormuş size.
Bu sebeple boşanmıyorsunuz o halde.. Bence siz bi işe girin, çalışarak daha çabuk öğrenirsiniz dili, tabi ki hemşirelik yapamazsınız ama başka bir şeyden başlayabilirsiniz.. Sonra özgüveniniz gelirHayır calismiyorum. Eve tikanip kaldım zaten. Hemşireydim. Dil olayını çözemedim.
yani bunlar çok klasik artık hakarete susan insan sürekli hakaret işitir o saatten sonra. saygısızlığı kabul ettiğiniz ana bitiyor her şey. insan sevdiğine hakaret etmez ya. hiç kandırmayın kendinizi beni seviyor diye. hakaret edince rahatlayan tiplerdenMerhaba kızlar,
Kalbim çok kırık. Eşim normalde iyi, sevgisini saygisini gosteren bir insan. Ama bir tartışma aninda bambaşka bir kişiliğe bürünüyor. Bana beddualar hakaretler etti. Normalde tanısanız adam ne kibar ne olgun beyefendi dersiniz. Egitim seviyesi maximum. Eğitimle adam olunmadiginin tam bir ornegi. O kadar içim acıdıyor ki. Ben kocamdan hakaret duymak için gelmedim bu dünyaya. Kaç defa konuştuk. Tamam dedi. Benim de bazı takintilarim vardi. Ben kendimi düzelttim. Ama o hayır. Her geçen tartışmadan seviyesini daha da dusuruyor. Tartismanin konusu da aradıklarında tek muhabbetleri para olan dolaylı ve ya direkt para isteyen kardesleri. Çocuğumuz yok. Gözleri sadece bizim gelirimizde. Gelirimiz iyi de olsa daha bir ev ve arabadan başka bir şey yok. Onların da daha kredileri var. 11 yıllık evliyim. Her geçen yıl hakaret seviyesi arttı. Eskiden bu kadar değildi. İçim çok soğudu ona karşı.
Çok büyük ders vermek istiyorum. Ciddi anlamda kaybetme korkusu yaşasın istiyorum. Geçmişte de boşanirim senden dediğim için bence ciddiye almıyor simdi. Diyeceksiniz e boşan. Kafam çok karisik. Bir insan hayatı paylaştığı insana bunları söyleyebiliyorsa zaten onu hak etmiyordur ama ben nereden başlayacağımı bilmiyorum. Üstelik yurt dışındayım. Bunun gibi bir insan için mesleğimi bıraktım geldim. Asla böyle bir şey yapmasin hiç bir kadin. Asla.
bence hemsire iseniz isiniz cok daha rahat.yani kac senedir ulkenin dilinden azbucuk anlamissinizdir.burdan oraya gidenler bile dil bilmeden gidiyor hemsirelige .Hayır calismiyorum. Eve tikanip kaldım zaten. Hemşireydim. Dil olayını çözemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?