HAKAN BULAM BURUN ESTETİĞİ-KEÇİÖREN HASTANESİ

Ahh doktor bulsam hemen canım ama görüşmediğm kimse kalmadı ya devlette

Nasıl yani sana kasımda gel şubatta yaparız mı dedi. Ee ben kasımda gittim işte yapsaydı ya şubatta kararımda kesindi. Hadi mart desin onada razıydım. Bıktım valla ya

Nasıl yani sana kasımda gel şubatta yaparız mı dedi. Ee ben kasımda gittim işte yapsaydı ya şubatta kararımda kesindi. Hadi mart desin onada razıydım. Bıktım valla ya
Kasım 2.haftasından sonra yani sonuna doğru gel dedi şubat 'ta yaparız dedi e madem öyle şimdi ameliyat tarihi ver diyorum geçiştiriyor bende sinirlendim çıktım cidden napcaz tatlım ya bende bıktım inanır mısın

Esabil eker gerçekten 6 ay sonraya mı veriyor ameliyat gününü? Öyleyse hiç gitmeyim randevuya zaten çok uzak.

Para sıkıntı degilde orhan aydın hoca gerçekten iyimiki gittim görüştüm 5 gün önce ama karar veremedim burnunu yaparım dedi ama instagram hesabında paylaştıgı burunlar benim burnuma benzemiyor sanki kolay burunları yapıyor gibi orhan aydına ameliyat olan varsa bilgi versin rica ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…