• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAKAN BULAM BURUN ESTETİĞİ-KEÇİÖREN HASTANESİ

İnsanlar başka şehirlerde 1000 liraya bir hafta içinde ameliyat yaptırıyor biz Ankarada 2500e hiç bir yerde yaptıramıyoruz:kızgın: FairyTale7 canım bu arada bir doktor bulup ameliyata fln karar verirsen banada haber verir misin?
Ahh doktor bulsam hemen canım ama görüşmediğm kimse kalmadı ya devlette

Canım benim bende o muamma ve belirsizlikten çok sıkıldım ya dediklerine katılıyorum net konuşmuyor hakan bey ve şikayetimi burda belirtmiştim güvensiz konuşuyor banada kasım ortalarında gel kesin karar verirsen şubatta falan yapalım dedi ay allahım ya sinirlendim şimdi sende böyle diyince yaptırmayın dicek sonunda ya ahahah ber işte ameliyat günü niye vazgeçirmeye çalışıyorsun ki.. 1000 tlye şehir dışında hallediyor herkes dediğin gibi ve imreniyorum açıkçası ya biz burda o paraya asla yani devletler bile 2500den açıyor
Nasıl yani sana kasımda gel şubatta yaparız mı dedi. Ee ben kasımda gittim işte yapsaydı ya şubatta kararımda kesindi. Hadi mart desin onada razıydım. Bıktım valla ya

Nasıl yani sana kasımda gel şubatta yaparız mı dedi. Ee ben kasımda gittim işte yapsaydı ya şubatta kararımda kesindi. Hadi mart desin onada razıydım. Bıktım valla ya
Kasım 2.haftasından sonra yani sonuna doğru gel dedi şubat 'ta yaparız dedi e madem öyle şimdi ameliyat tarihi ver diyorum geçiştiriyor bende sinirlendim çıktım cidden napcaz tatlım ya bende bıktım inanır mısın

Esabil eker gerçekten 6 ay sonraya mı veriyor ameliyat gününü? Öyleyse hiç gitmeyim randevuya zaten çok uzak.

Para sıkıntı degilde orhan aydın hoca gerçekten iyimiki gittim görüştüm 5 gün önce ama karar veremedim burnunu yaparım dedi ama instagram hesabında paylaştıgı burunlar benim burnuma benzemiyor sanki kolay burunları yapıyor gibi orhan aydına ameliyat olan varsa bilgi versin rica ederim...

Back