- 3 Şubat 2018
- 346
- 444
- 103
- Konu Sahibi FairyTale7
Arkadaşlar devlette burun estetiği olmak istiyorum hakan hocaya giden bilen birileri var mı acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir doktor bu kadar suratsız soğuk umursamaz ve çelişkili konuşan biri olur... asla gitmeyin
Canım ben devlette düşünüyorum ve yaklaşık 2 aydır araştırma içindeyim. Ama nedense zar zor randevu alıp gittiğim her devlet doktoru(plastik cerrah) istifa ediyor yani gerçekten şaka gibi belkide hayırlısı seçtiklerim değil bilmiyorum ama 4 doktor oldu birine nasip olmadı yoruldum artık.. sizin sorunuza gelince acayip derecede ilgisiz bir doktor hakan bey ve kendine güveni gerçekten sıfır yani baya olumsuz ve isteksiz yaklaşıp konuşuyor hiç hoş değil koymaktan beter ediyor neden geldim der gibi bakışlar konuşmalar sanki ona mecburum yani çok saçma
Merhaba forumda yeniyim. Bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum sizin bu yorumunuz resmen benim yaşadıklarımın özeti. Bende mi bir uğursuzluk var diye düşünmeye başlamıştım ki bu yorumu görünce benim gibi biri daha varmış dedim. Gerçekten kimden randevu alsam özele geçiyor tayini çıkıyor elimi attığım yeri kurutuyorumŞuan esabil bey ve hakan beyden başkası kalmadı devlette. Hakan beyden de randevu almıştım iptal olmuş şimdi esabil beyden aldım randevu bakalım o ne zaman iptal olacakCanım ben devlette düşünüyorum ve yaklaşık 2 aydır araştırma içindeyim. Ama nedense zar zor randevu alıp gittiğim her devlet doktoru(plastik cerrah) istifa ediyor yani gerçekten şaka gibi belkide hayırlısı seçtiklerim değil bilmiyorum ama 4 doktor oldu birine nasip olmadı yoruldum artık.. sizin sorunuza gelince acayip derecede ilgisiz bir doktor hakan bey ve kendine güveni gerçekten sıfır yani baya olumsuz ve isteksiz yaklaşıp konuşuyor hiç hoş değil koymaktan beter ediyor neden geldim der gibi bakışlar konuşmalar sanki ona mecburum yani çok saçma
esabil bey de herkesi 2. kez ameliyat ediyor nedense xdesabil beyde uzun süredir gidecek diye konuşuluyor umarım gitmez.ben kendisine ameliyat olmuştum bi sıkıntı oldu onu düzeltecekti inşaAllah düzeltir.
Vallahi esabil beyden bende 3.kez randevu aldım 1.sinde görevlendirmesi cıktı 2.sinde randevu iptal oldu allahım bi işaret mi veriyor anlamadım pek güvenemiyorum o yüzden o doktordan da vazgeçicem gibi.. kendim gibi birini bulmaya bende çok sevindim tatlım:))Merhaba forumda yeniyim. Bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum sizin bu yorumunuz resmen benim yaşadıklarımın özeti. Bende mi bir uğursuzluk var diye düşünmeye başlamıştım ki bu yorumu görünce benim gibi biri daha varmış dedim. Gerçekten kimden randevu alsam özele geçiyor tayini çıkıyor elimi attığım yeri kurutuyorumŞuan esabil bey ve hakan beyden başkası kalmadı devlette. Hakan beyden de randevu almıştım iptal olmuş şimdi esabil beyden aldım randevu bakalım o ne zaman iptal olacak
Evet mutlaka sorun çıkıyor herkeste pek güven veren yapısı yok gibiesabil bey de herkesi 2. kez ameliyat ediyor nedense xd
Çok şaşırdım vallahi bende söylediklerinize... benden sonra bir hanımefendi daha girdi oda aynı dertten yakındı ve söylendi haliyle. Bilemedim günü gününü mü tutmuyor:)Ben bi ameliyatımı hakan hocama oldum, benle hep ilgilendi ya siz böyle diyince çok şaşırdım, ameliyattan sonra kendi mesaj attı hep muayeneye gittiğimde falan da hep sohbet ederiz şakalaşırız estetikle ilgili her şeyim için kendisine gidiyorum ben hem fiyatı uygun hem istediğim gibi yapıyor
Haklısınız...açıkçası ikinci kez ameliyat edip düzelttikleri kişileri görmek isterdim hiç rast gelmedim.kapısında bekleyenler genelde yeni ameliyat olmuş kişilerdi.umarım düzelir daha kötü olursa korkusuda var yani.
orhan aydın benim aklıma çok yatıyor. bakalımEvet mutlaka sorun çıkıyor herkeste pek güven veren yapısı yok gibi
Açılışında 6000 tl dedi o kadar parayı vermiş olsam çok daha iyi doktorlara giderim biraz daha fazla olsun daha iyisi olsun mantığıyla ama 2500 ile 6000 arası uçurum yani orhan beyide zaten devlette olduğu için seçmiştim ama durum böyleyken baya zororhan aydın benim aklıma çok yatıyor. bakalım
orhan aydın zaten çok iyi bi doktor. daha iyi kim var ki? zaten burun bu ya çok önemli bi organ. ucuz olsun diye de saçma sapan insanlara yaptırma. sonra 2. ameliyatlar falan oluyor bi sürü dert. öğrenciysen paran yoksa yazın çalış 3 ay part time . para biriktir. adam gibi birine gitAçılışında 6000 tl dedi o kadar parayı vermiş olsam çok daha iyi doktorlara giderim biraz daha fazla olsun daha iyisi olsun mantığıyla ama 2500 ile 6000 arası uçurum yani orhan beyide zaten devlette olduğu için seçmiştim ama durum böyleyken baya zor
Canım benim bende o muamma ve belirsizlikten çok sıkıldım ya dediklerine katılıyorum net konuşmuyor hakan bey ve şikayetimi burda belirtmiştim güvensiz konuşuyor banada kasım ortalarında gel kesin karar verirsen şubatta falan yapalım dedi ay allahım ya sinirlendim şimdi sende böyle diyince yaptırmayın dicek sonunda ya ahahah ber işte ameliyat günü niye vazgeçirmeye çalışıyorsun ki.. 1000 tlye şehir dışında hallediyor herkes dediğin gibi ve imreniyorum açıkçası ya biz burda o paraya asla yani devletler bile 2500den açıyorBugün Hakan beye gittim doluymuş randevu veremedi. Nisan mayıs gibi yine gel istiyorsan yine bakalım, bu arada başka doktorlarlada görüşürsün dedi. Bana ameliyat günü vermiyor sonra gittiğindede vereceği belli değil, verdi desek üç ay sonraya ameliyat ediyor.Tam bir muamma. Tabi bu süre zarfında özele bile geçebilir, tayini çıkabilir boşuna beklemişte olabilirm. 6000 liram olsaydı hiç durmaz orhan aydına yaptırırdım gerçekten yıldım