• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hagısını yapardınız??

yapra_k

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
227
0
46
Diğer
sevdiginizle evlenme karar verdınız dıyelım aılesı sızı ıstemıyor eger evlenrsenız evlatlıktan reddedıcegını soyluyor sevgilinizi ondan vazgecermısınz herseye ragmen evlenırmısınız??? ben cevabımı verım aılesının benı sevmesını ısterım ama olmuyosa zorlamam madem sevmedıler ben yınede herseye ragmen evlenırım vazgecmemsempatiksalakcinni

biz birimizi sevmişizz gerisi çokta tıınn:kahve:
seven sever sevmeyenide boynundan tutupda sevdiremem yaalsanaalsanasmile herkesin keyfi bilir şakkıdı

Son düzenleme:
Yok ben öyle alengirli işlere giremem..
Adam gitsin çözsün ailevi sorunlarını bana ne!
Evladını seven evladının seçimlerine saygı duyar,eğer adamın ya da kadının ailesi sorun çıkarıyorsa ana-baba-çocuk kendi aralarında problem var demektir..
Arada kaynayan ben olmak istemem..
Hiç düşünmeden çıkarım hayatından..
Yoramam kendimi ben bir adam için bu saatten sonra..

beni kabullenmesini sağlarım elbette.. ama yok olmuyosaa..

ve eğer evlenirsek zor duruma düşeceğimizi biliyorsam ne kadar seversem sevimm vazgeçerimm..

Onu da ailesinden ayırmak istemem ..

herkes kendi ailesini istedigi kisiyle kurma ozgurlugune sahiptir eger sevdigim adam herseye ragmen seninle olmak istiyorum diyorsa vazgecmem tabi

onun aile sorunları yüzünden sürekli mutsuz rahatsız olacağımıza vazgeçerdim..
çünkü kendimi biliyorum takarım bunu kafaya..

evlenince siz de bi aile oluyorsunuz o zamanda siz de onları istemezsiniz nasıl bi duygu oldugunu anlarlar belkim cahillik başka bişiy degil büyük söz dinlenmeli tamam ama evlilik bambaşka bişey...

Back