- Konu Sahibi aysecikcik
-
hem de nasıl yardımcı oldun bitanem...inan ki aklıma gelen yemekler benim büsbütün aklımın karışmasına neden olmuştu...şimdi dediğin gibi yaprak sarıp buzluğa atayım...kesinlikle kırmızı biber mezesini yapayım....kahvaltı için sigara böreği fikrini de beğendim....mantı yapmayı bilmiyorum...hazırlarını da bir türlü beceremedim yapmasını....mahlepli bir tarifim yok...KK da varsa ufak bir araştırma yapayım....çok teşekkürler canım benim.....bu çiçekler sana gelsin....a.s.
mısraa nın dediği gibi buzluğa koyabileceğin herşeyi yap.sigara böreği,milföy hamurun olsun,dolma sararsan iyi olur,
kahvaltı için çok kasma bence birçok kahvaltılık var alırsın çeşit çeşit birde kızartma türü şeyler yaparsın
yemeklerden zeytinyaplı fasulye yada barbunya yap yemeklerin yanında extra olsun
1.gün çorba (ben mercimeği tavsiye ederim),yoğurtlu semizotu salatası,saray köfte (patlıcana sarılan köfte nefis oluyo),pilav,içecek
2.gün çorba,mevsim salatası,arnavut ciğeri,püre,pilav
olabilirrr a.s.
3.gün çorba,tavuk yemeklerinden herhangi biri,ton balıklı salata,makarna olabilir
çok güzel fikirler.....canım benim....opuyorumnanaktan
saray köftenin tarifi burada var mı?...patlıcanın bol zamanı...böyle bir yemek mutlaka yapmalıyım diye düşünüyorum...kolay bir yemek mi?.....
çok hoş bir tarif....yazdığını kopyalayıp yazıcıdan çıkardım...mutlaka bu tarifi deneyeceğim canım....çok teşekkürler tekrar....:asigim::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?