- Konu Sahibi aysecikcik
merhaba arkadaşlar....yarın tatili bitirip evime dönüyorum....haftaya salı günü 3 günlük yatılı misafirlerim var....daha önce 3 günlük yatılı misafirim hiç olmamıştı...uzun yıllar evli olup evinde sayısız misafir ağırlamış bir de değilim....mutfağım iyidir....sık sık boş zamanlarımda mutlaka mutfakta yemek,pasta ,börek ve değişik tatlar denemeyi de çok severim....fakat dediğim gibi uzun kalan misafirlerim hiç olmadı...
şimdi sizden ricam,bu 3 gün misafirlerime yemek olarak neler yapabilirim?...hem kahvaltıda,hem de yemekte...deneyimli arkadaşlardan bu konuda mönü istiyorum....yemeğin adını bırakmak ,bana yemek yapmaktan daha kolay geliyor....fikirlerinizi bekliyorum....beni yalnız bırakmayın......:1no2:
şimdi sizden ricam,bu 3 gün misafirlerime yemek olarak neler yapabilirim?...hem kahvaltıda,hem de yemekte...deneyimli arkadaşlardan bu konuda mönü istiyorum....yemeğin adını bırakmak ,bana yemek yapmaktan daha kolay geliyor....fikirlerinizi bekliyorum....beni yalnız bırakmayın......:1no2: