Bebek İkinci El Haftasonuna kadar güncellenmiş ürünlerde %25 indirim var. 27 ve 28. sayfaya buyrun...

72 deki ürünler kullanılmış mı bir de pudra hariç fiyatı nedir?

16,18,67 , desitin pişik kremi ,Johnson bedtime losyon satılmış; 53 numara hediye gönderilmiştir...
Diğer ürünler için toplu alımda indirim ya da kargo benden...

Eki Görüntüle 911596 Eki Görüntüle 911597
Merhaba,

Rıca etsem yukarıdaki uc urunun durumu hakkında bilgi alabilir miyim? Satıldı mı? Mama onlugu ne kadar kullanıldı/yıprandı? Bır de abartacagım sanırım rıca etsem halakarın resmini azıcık daha yakından çekebilir misiniz? Benim sıpa canlı renkler seviyor Agzına sokma potansiyeline bakarsak daha lezzetli olduklarını düşünüyor olabilir :)))

Eger satılmadıysa bana mail adresiniz gerekecek gibi. 50 mesaj sınırına yetişemedim henüz; özelden yazışamıyorum.

Çok teşekkür ederim.

Bir tek önlük kaldı elimde:-(
Sadece önlük değil buradaki kıyafetlerin tamamı yeni ya da sayılı kullanıldı. Hepsi temiz, sorunsuz , markalı, kaliteli ya da yurtdışından alınmıştır.Bu konuda içiniz rahat olsun...

aynı onluk modelınden elınızde baska var mı? Yoksa elınızdekı tek mı? Kargosu cok tutmaz herhalde. Neredeyse bır zarfa sıgar katlanıncaç Almak ıstıyorum da ben onlugu :)

Eki Görüntüle 911833

Bır de bu urun hala duruyor mu? Ayrıca C&A muzıklı oyuncagı satıldı mı? Tam maymun ıstahlı alıcı durumunda yazıyorum kusura bakmayın

Estağfirullah))
Son sorduğunuz ürünlerin hepsi duruyor. Aynı önlükten başka yok. Ama 4 tane bir arada önlük var. Onlar cırt cırtlı, takıp çıkarması size kolay ama bebeğe zor. Ayrıca mavi olan hariç diğerlerinde iki kumaş arası naylon ya da benzeri bir tabaka var. ıslaklığı çocuğun üstüne geçirmiyor. Tavsiye ederim.

Bu ürünlerin toplam fiyatı nedir? İndirim yapıyor musunuz?
Bir de emzikler silikon mu?

Eklentiler

• $IMG_0927.jpg
    9,3 KB · Görüntüleme: 77
  • $IMG_0937.JPG
    6,9 KB · Görüntüleme: 74
Posta girişiniz dolu buraya yazmak durumunda kaldım..

İstanbuldayım.. İndirimli hali ne kadar oluyor bu arada yanlış olmasın saten pijama ve oyuncak dahil değil onları çıkarmaya çalışmıştım olmamış

mesaj kutumu boşalttım ve yeni mesaj yolladım...

ben o tek önlük ile bu ürünü alayım en güzeli.. rica etsem bana özelden mail adresiniz yollayabilir misiniz? adresler konusu vb konuşalım

teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…