- 18 Temmuz 2013
- 1.146
- 52
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba yeniden,23 numara 35 tl. Yelek 86 numara 20 tl. İkisi de kullanılmadı. Yalnız toplu fiyat soran bir arkadaş oldu ilk önce. Onunla bir karara bağlayalım durumu...
Ayakkabının tabanı 17 cm şimdi ölçtüm.Kalıbı normal (dar ya da geniş değil).CANIM AYAKKABININ NUMARASINDAN ÇEKİNİYORUM, ŞU AN 23.5 NO GİYİYORUZ, EĞER KALIBI DAR VEYA NORMAL İSE AYAKKABI KÜÇÜK GELİR
YELEĞİ BEN ÇOK BEĞENDİM DE 86 CM, BENİM OĞLUM ŞİMDİ RAHAT 90 CM VARDIR, OLUR MU Kİ ÜSTÜNE ?
Sadece köpek duruyor. Boyu 30 cm. Düşünürseniz uygun bırakırım...pelus oyuncaklar duruyormu duruyorsa fiyat nedir uygunsa talibim
Tulum derken gri olanı kastediyorsan 9 ay 7,5 tl.Canım tulum ve takımın beden ve fitatı ne?
Cicilerimiz geldi tertemiz herkseze tavsiye ederim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yeni sahibi için yola çıktılar. Kargo takip no yu özelden gönderdim arkadaşım...
Beğenmenize sevindim. Beğendiğiniz başka şeyler de olursa yardımcı olmaya çalışırım. Maksat karşılıklı memnuniyetCicilerimiz geldi tertemiz herkseze tavsiye ederim