merhaba size mail attım.
Satılmıştır...
Ayakkabıları satın alan çok tatlı anne adayı arkadaşımın bebişine sağlıklı, mutlu günlerde giydirmesi dileğiyle...
Kırmızı grili mont,kahve kadife pantolon,beyaz lacivert ayakkabı ,hardal sari yelek,suveter,ve krem pantolon aylari ve hepsine toplu fiyat verirmisinArkadaşlar artık bu konuyu kapatmak istiyorum. Çok uzadı. Size de bana da zor oluyor. Teklif yapın alın gitsin.
Yalnız özellikle etiketli ürünlerde makul teklifler yapmanızı rica ediyorum.
Haydi bekliyorummm...
Özelden detaylı cevapladım...Kırmızı grili mont,kahve kadife pantolon,beyaz lacivert ayakkabı ,hardal sari yelek,suveter,ve krem pantolon aylari ve hepsine toplu fiyat verirmisin
Beden ölçüleri farklı. Sizin için farketmiyorsa uygun bir fiyat veririm. Sayfayı kapatmak istiyorum artık .Hepsini derken kiyafet ve ayakkabı türünden olanları kasdettim. .
Oğlum 6 aylık. . Küçük olmadıkça giydirebileceğim digerlerini dusunebilirim. Ne olur fiyat?Beden ölçüleri farklı. Sizin için farketmiyorsa uygun bir fiyat veririm. Sayfayı kapatmak istiyorum artık .
kahve rengi bot ne kadar canım kac numara.2 bebek olunca yeni alamadım. umarım uygundr............
Kahverengi bot 23 numara, yeni. İç,dış deridir.kahve rengi bot ne kadar canım kac numara.2 bebek olunca yeni alamadım. umarım uygundr
23 numara 35 tl. Yelek 86 numara 20 tl. İkisi de kullanılmadı. Yalnız toplu fiyat soran bir arkadaş oldu ilk önce. Onunla bir karara bağlayalım durumu...Canım kahve botun nosu ve fiyatı ile yeşil yeleğin beden ve fiyatını alabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?