- 8 Nisan 2015
- 65
- 87
- 34
bende 30 yil cocukduz gezdim.hic sizin gibi seslerle karsilasmadim.bende sizin cocuklu ailelere ve cocuklara ozel bir hinciniz oldugunu dusundumYok gerçekten tahrik amaçlı değil ciddi anlamda sessizliğe huzura ihtiyacım var. Çocuklu aileler alışkın olduğundan rahatsız olmuyorlar ama biz öyle değiliz..
Biraz da bizim şansımıza heralde hep öyle...polonezköye gittik hava alalım diye bütün masalarda ikişer çocuk ve gürültü vardı yemeği zor yedik..geçen hafta da avm de bi restorantaydım mesela ordada hep çocuklu aileelr vardıIstanbulda ne tur yerlere gidiyorsunuzda hep coluk cocuk gurultusune denk geliyorsunuzevlendigimden beri hic okadarina denk gelmedim ben ozellikle aramam lazim heralde
Söyledikleriniz beni çocuklu bir bayan olarak cok rahatsız etti.heryerde çocuk olması çok doğal sokakta avm de markette restoranda insanlarız biz uzayda yasamiyoruz. Ama siz nerdesiniz neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadım. Evinizden çıkmayın bence siz sessiz sedasız oturun.disardakilere anormalmis gibi davraniyorsunuz.çocuklar buyuyene kadar zindana atalım istersenBiraz da bizim şansımıza heralde hep öyle...polonezköye gittik hava alalım diye bütün masalarda ikişer çocuk ve gürültü vardı yemeği zor yedik..geçen hafta da avm de bi restorantaydım mesela ordada hep çocuklu aileelr vardı
Bizimde sansimiza hep asiri huysuz annesini yanindakini bunaltan dertli dertli aglayan yorulmus cocuklar cok yakinimiza denk gelir. Artik kendimizi unutur aileye kizariz cocuk yorgun bunalmis derdini anlatamaz halde huysuzlanip durur anne baba anlamaz etraf ciyak ciyak aglama dinler. en fazla masa degistiririz ben anladim sizi ama orda asil sorun buyuklerden kaynaklandigi icin bide biz cocuga aliskin oldugumuz icin genelde dert etmedik.
aslinda her yerin zamani var kisacik zamanda avmye alisverise de gitmek gerekiyor sahilede parkada sinemayada.
onemli olan duzgun cocuklar yetistirmek ve sira bize geldiginde kimseyi cocuklarimizla bunaltmamak.
aynen ya. tepkilere şaştım. sanki üye çocukları sevmiyorum demiş.Kadin iyi ki cocuk gurultusunden uzak, sakin yer tavsiyesi istemis. Cocuk dusmani yapmislar. Ah bu kk'nin dram dolu, abartili, gercek disi yorumlari, beni cok baydi. Her sey siyah ya da beyaz degildir. Cocuklarin olmadigi yer tavsiyesi isteyen bir insan cocuk dusmani demek olmuyor. Sanki kadin cocuklarin kokunu kurutacak plan istemis gibi saldirgan yorumlar gereksiz.