Kız İsteme haftasonu gelıyorlarrrrr:))))))

sevgi006

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
1.775
5
358
37
Ankara
ya kızlar cok heyecanlıyım hafta sonu aılecek tanısmaya gelıyorlar sadece tanısma olcak ama ısterle gıbıme gelıooo ne gıyıyım elbısemı uygun olur etek sık bı bluz mu karar veremedımmmmmmmbilmiyorumkismile

sadece tanisma olcak dyosun.
eger boyleyse elbise hic uygun olmaz.
sade bir kiyafet giyersen daha uygun olur bence.

ayyy evetttt bu pazarda bizim tanışmaa heyecanımız varrr aklinialirimsmile evet cnm sadece tanışma olacağı için ben kumaş,şık bi etek üzerine henüz almadım ama ne çok klasik ne de çok spor o tarz bişi bakıcam istemede daha farklı olur tabi benm isteme-söz bi arada olabilme ihtimali olduğu için cnm :jeyyar: Allh yardımcımız olsun cnmm ..

amin canımm valla heyecanlıymıs bu işlerrr yanı ısteme soz aynı anda olur onda ztn elbıse gıyerım bende abartıya kacmayımm sıyah etek bluz alayımmm en ıyısıııııııı

evet cnm aynı şekilde düşünüyorum..Hayırlısı olsun şimdiden a.s.

cnm ben tanışmaya geldiklerinde dizimde sade koyu gri bir elbise giymiştim hem o gün istendim gerçi babam hemen vermedi ama etek bluz bence olmaz gibi ama senin kendini içinde iyi hissetmen önemli

hayırlısı olsun

ya sıyah etek aldım ustunede grı fırfırlı bıras bı gomlek aldım sık oldu elbıseyı sözde gıyecegım ztn bı hafta sonrada söz olur ozaman gıyerım dıe dusundum

güzel cnm iyi düşünmüşsün bende siyah şık bi etek üstüne de petrol yeşili siyahlı böyle şifon aldım çokda seçti güzel oldu valla ben beğendim aklinialirimsmile ayy az kaldı yaaa sorunsuz atlatırız inşş heyecan stres yapmamaya çalışıyorum elim ayağım dolanmasın die ama dur bakalım -tatlicadiarzu- Bol şanss şekercim bize dimii :jeyyar:

ne güzel bir heyecan.arkadaşlara katılıyorum elbise gereksiz olur.etek üzerine şık bir bluz yada gömlek tercih edebilirsiniz.bolşans a.s.

Tanışmaya geleceklerse, pat diye isteme olmaz canım büyük ihtimal, zaten normalde de iki tarafta bir ön tanışma olsun ister.
Tanışma olacağı için çok ta abartıya gerek yok bence kıyafet için.
Güzel heyeceanlar bunlar, inş herşey yolunda gider.
Hayırlı olsun şimdiden.

fikir olur belkim benim arşivimdeki kıyafetleri yükliim size
söz takılırken hoş ve zarif diye düşünüyorum

FAVORİM :lepi:

Bu da FAVORİM

valla kızlar tanısma ısını hallettık baya bı tartsmadan sonra salı gunu yanı yarın soz kesılmeye karar verıldı hersey aceleye gelıoo sıyah saten sade bı elbıse aldım söz ıcın olaylar benım dısımda gelısıo sankıı hala ınanamıyormm damatt tarafı kayserılı olunca tuttugunu koparıo sanırım:))))))

Aaa cnm ölemi hayırlı olsun inş.benmde dün dü ama biraz hüsranla sonuçlandı mafoldumben sade ve şık olursun cnm sende ne güzel.umarım onuda sorunsuz atlatırsın.Allah tamamına erdirsin şimdiden

hehehe benimkide kayseriliii inşallah oda beni tutar alırkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana hayırlı olsun allah tamamına erdirsinboshayallersmile

Allah mest etsin şimdiden. Bence de böyle bir gün için şık sade bi elbise de olabilir, etek ve üstüne şık bi bluz de.

kızlarr hepınıze tesekkur ederım dun atlattım superdı heeycanlydımm damada tuzlu kahve yaptırmadılarr bızımkıler ııcmde kaldı hehee hersey guseldı sırada nısan varrrrrrrrrrr ne zor bu ısler ya ama allah herkesı sevdıgıne nasıp etsın ınsallaahh çok mutluyuum darısı tum sevenlerın basınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…