kizlar 21 kasim son adet tarihim.adetlerim düzenli ve 7 aralik yumurtlamamdi.o zamandan beri gebelik bbelirtilerinin hepsi var bu 3. hamileligim ben hissediyorum kaldigim zaman.19 aralikta idrar testi yaptim silik pozitif cikti 21 aralik doktora gittim idrar testi pozitif kan sonucum 31 cikti.2. gün tekrar gittim kan sonucum 58 cikti.yani ikiye katladi normal hamilelik ama cok cok yeni daha dedi.bir hafta anca olmus dedi.ama son adet tarihime göre ben 5 haftalik cikiyorum kan sonucu acaba az gösterebilir mi?ulrasonda rahim duvari alinlasmis ama daha cok kucuk gözükmüyor dedi.ilgilenirseniz sevinirim
canım karışmasın kafan herhalde bizim döllenmemiz geç oldu ben öyle diyorum artık benimde idrarda 8 gün sonra çıktı offf valla çok zor bende çok stres oluyorum allahım dualarımızı kabul etsinde bebişlerimizi kucağımıza alalım ben yarın doktora gidicem sana haber veririm.sende ona göre değerlendir artık.seelcan sagol canim cevabin icin.benimde kafam cok karisik aslinda belirtileri cok erken farkettim sonradan hamile kaldiysam diyorum neden o kadar erken farkettim birde idrar testi iliskiden en az 8-10 gün sonra gösterir.benim idrar testi pozitifse hamile kaldigim gün en az 2 hafta öncesi degil mi?benim bir arkadas 4 haftalik hamileyken hem idrar hem kan negatif cikmisti simdi massallah bir kizi var.insallah öyle oluruz bizde...
canım son adet tarihim 24 kasım yumurtlama günüm 7 aralık hiç idrar testim yapmadım 23 aralıkta kan testi yaptırdım 202 çıktı doktor daha 2 haftalık olmamıştır bile dedi ve 4 ocak tarihine gün verdi keseyi görmek için sakin ol kötü düşünme son adet tarihine bakma kesenin büyüklüğünden kaç hafta olacağı anlaşılacak
arkadaşlar bende hcg me ilk baktırdığımda 5.41 sonra 25 kusur falandı,ama son adet tarihime göre 5 haftalık hamile olmam gerekirken bu değerlere göre hamile olup olmadığım bile meçhuldü,meğer geç döllenme olmuş,eminim sizin ki de geç döllenmedir,rahat olun ama takip edin,ben hep doktora gidiyordum.
kizlar 21 kasim son adet tarihim.adetlerim düzenli ve 7 aralik yumurtlamamdi.o zamandan beri gebelik bbelirtilerinin hepsi var bu 3. hamileligim ben hissediyorum kaldigim zaman.19 aralikta idrar testi yaptim silik pozitif cikti 21 aralik doktora gittim idrar testi pozitif kan sonucum 31 cikti.2. gün tekrar gittim kan sonucum 58 cikti.yani ikiye katladi normal hamilelik ama cok cok yeni daha dedi.bir hafta anca olmus dedi.ama son adet tarihime göre ben 5 haftalik cikiyorum kan sonucu acaba az gösterebilir mi?ulrasonda rahim duvari alinlasmis ama daha cok kucuk gözükmüyor dedi.ilgilenirseniz sevinirim
mrhb benimde son adetim 16 kasım ama geçen p.tesi test yaptırdım 345 çıktı anormallik var dimi ya ??? eylüldede düşük yapmıştım zaten . çok korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?