haftasina göre beta hcg düsük cikanlar

yesim25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
106
0
96
Almanya
kizlar 21 kasim son adet tarihim.adetlerim düzenli ve 7 aralik yumurtlamamdi.o zamandan beri gebelik bbelirtilerinin hepsi var bu 3. hamileligim ben hissediyorum kaldigim zaman.19 aralikta idrar testi yaptim silik pozitif cikti 21 aralik doktora gittim idrar testi pozitif kan sonucum 31 cikti.2. gün tekrar gittim kan sonucum 58 cikti.yani ikiye katladi normal hamilelik ama cok cok yeni daha dedi.bir hafta anca olmus dedi.ama son adet tarihime göre ben 5 haftalik cikiyorum kan sonucu acaba az gösterebilir mi?ulrasonda rahim duvari alinlasmis ama daha cok kucuk gözükmüyor dedi.ilgilenirseniz sevinirim

canım benimde son adet tarihim 7 kasım bende 9 gün adetim gecikince test yaptırdım beta 136 çıktı dr bana yumurtlama günü 14 gündür sen ondan sonra hamile kalmışsındır dedi 6 gün sonra gene test yaptık 935.7 çıktı ona bakarsan bende nerdeyse 7 haftalık hamileyim ama değer düşük öfff bende çok kötüyüm hakkımızda hayırlısı dr belki dış gebeliktir dedi ondada kahverengi akıntı olurmuş oda bende yok belki aynı durumda olabiliriz diye anlattım allah herkezin gönlüne göre versin amin.

seelcan sagol canim cevabin icin.benimde kafam cok karisik aslinda belirtileri cok erken farkettim sonradan hamile kaldiysam diyorum neden o kadar erken farkettim birde idrar testi iliskiden en az 8-10 gün sonra gösterir.benim idrar testi pozitifse hamile kaldigim gün en az 2 hafta öncesi degil mi?benim bir arkadas 4 haftalik hamileyken hem idrar hem kan negatif cikmisti simdi massallah bir kizi var.insallah öyle oluruz bizde...

canım son adet tarihim 24 kasım yumurtlama günüm 7 aralık hiç idrar testim yapmadım 23 aralıkta kan testi yaptırdım 202 çıktı doktor daha 2 haftalık olmamıştır bile dedi ve 4 ocak tarihine gün verdi keseyi görmek için sakin ol kötü düşünme son adet tarihine bakma kesenin büyüklüğünden kaç hafta olacağı anlaşılacak

canım karışmasın kafan herhalde bizim döllenmemiz geç oldu ben öyle diyorum artık benimde idrarda 8 gün sonra çıktı offf valla çok zor bende çok stres oluyorum allahım dualarımızı kabul etsinde bebişlerimizi kucağımıza alalım ben yarın doktora gidicem sana haber veririm.sende ona göre değerlendir artık.

canım nasıl bekledin o kadr kan testi yaptırmak için ben öldüm meraktan sende bizdensin herhalde geç döllenme var dr bana öyle demişti hayırlı olsun bebişin:)

kizlar cok sagolun cevaplar icin inanin bana moral oldu.rabbim insallah hepimiin gönlüne göre versin.bende gelismeleri sizinle paylasirim sizde bana yazin

yeşimcimmmm ben bugün doktora gittim alttan ultrasonla baktı hamileyim :teytey: geç döllenme olmuş eminim sennde öyle kalbini bozma güzelim bana yaz olur mu merak ederim hadi öpüyorum..

geç döllenme olmustur.. hic heyecan yapma.. allah hayırlısıyla tamamına erdirsin. tebrikler & sevgiler :)

kizlar cok sagolun bana teselli oluyor.6 ocak terminim.benim 2. hamileligimde 10 haftalik bebek karnimda öldü ve bu kan tahlilleriyle cok ugrastim bu bebekte ayni öyle baslayincA insan kafaya takiyor.onda kromozom yada gen bozuklugu söylendi ama yinede insan yasayinca korkuyor.ben size muhakkak yazacagim öptüm

arkadaşlar bende hcg me ilk baktırdığımda 5.41 sonra 25 kusur falandı,ama son adet tarihime göre 5 haftalık hamile olmam gerekirken bu değerlere göre hamile olup olmadığım bile meçhuldü,meğer geç döllenme olmuş,eminim sizin ki de geç döllenmedir,rahat olun ama takip edin,ben hep doktora gidiyordum.

antalya da hangi doktora gidiyorsun canım

canım Allah yardımcın olsun, herşey yolundadır Allaha sığın takma kafana..

mrhb benimde son adetim 16 kasım ama geçen p.tesi test yaptırdım 345 çıktı anormallik var dimi ya ??? eylüldede düşük yapmıştım zaten . çok korkuyorum..

mrhb benimde son adetim 16 kasım ama geçen p.tesi test yaptırdım 345 çıktı anormallik var dimi ya ??? eylüldede düşük yapmıştım zaten . çok korkuyorum..

canımcım bak hiç moralini bozma kötü düşünme değerin iyi önemli olan bu değerin katlaması sen en iyisi pazartesi gene yaptır bence geç döllenme olmuş hiççç üzülmee haberlerini bekliyoruz yeni yılın kutlu olsun iyi seneler...

kizlar yarin doktor terminim var sabah saat 10.00da.cok korkuyorum ötü bir gelisme olacak doktor birseylerde olumsuz konusacak diye.nolur bana dua edin hersey yolunda olsun.size yazacagim

evet kizlar doktordan geldim 6+4 haftalik olmam lazim ama zaten kan testinde iki hafta geri gösterdi gec döllenme demislerdi.bugun gittim bebek var ama kalp atisi yok ve bebek cok kucuk doktor pazartesi tekrar gel dedi ama umutsuz konustu herhalde kürtaj olacagim

Yeşim bişey sorucam: yumurtlamanı nereden biliyorsun? Ovulasyon testi falan mı yaptın? Yapmadıysan, ateş de ölçmüyorsan adetinden sonraki 14. gün yumurtlayacaksın diye bir kural yok. 21. gün bile yumurtlama olmuş olabilir. Ayrıca bazı gebelik testleri çok düşük seviyedeki bchgyi bile algılar. Yani mesela 21. gün döllenmiştir. 5 günde de yerleşmiştir böylece senin yumurtlama zannetiğin tarihten 12 gün sonra idrarda çıkmış olabilir. Sen sanırsın ki bebek 4 haftalık sattan sayarsan, 14. günden sayarsan 2 haftalık, ama aslında 1 haftalıktır. Doktorlar pratik olsun diye gebeliği sattan sayıyorlar, aslında yerleşmeden itibaren hamilesin. Ama yerleşmeyi bilmeye imkan yok. O zaman da bebeğin daha 2 haftalık olmuş olabilir. O kadar küçük bebeğin kalp atışı çıkmaz ki. Ancak bchg 1500 olduktan sonra 6 hafta civarında duyuluyormuş. Kafanı karıştırmak istemem ama sana kürtaj demişler, kürtaj olmadan önce BCHGnin yükselmediğinden emin ol, bi doktora daha görün.

benim sat 21 kasim.zaten bugun kan aldilar kanda ölcecekler ben 2. gebeligimdede 10 haftalikken kalbi durdu en büyük korkum buydu.insallah sizin dediginiz gibi cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…