Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merha bende dun doktora gittım degerlerim dusuk cıktı 5haftalık hamilehım 1241 cıktı gecermi bu durum kızlarıarkadaşlar bende hcg me ilk baktırdığımda 5.41 sonra 25 kusur falandı,ama son adet tarihime göre 5 haftalık hamile olmam gerekirken bu değerlere göre hamile olup olmadığım bile meçhuldü,meğer geç döllenme olmuş,eminim sizin ki de geç döllenmedir,rahat olun ama takip edin,ben hep doktora gidiyordum.
BıraDaha beklemen gerekKızlar lütfen yardım edin dün hamile olduğumu öğrendim adetim 1 gün gecikmeyle kan verdim sonuc 34 bana az geldi çok korkuyorum normalmi sizce![]()
Bırazdaha bekle
Canim durumun nasil ?artdimi degerin ?Kızlar lütfen yardım edin dün hamile olduğumu öğrendim adetim 1 gün gecikmeyle kan verdim sonuc 34 bana az geldi çok korkuyorum normalmi sizce![]()
Kimyasal gebelik geçirdim canım hemde 2 ay üst üsteCanim durumun nasil ?artdimi degerin ?
Gecmis olsun canim.tam olarak nasil oluyor kimyasal gebelik?Kimyasal gebelik geçirdim canım hemde 2 ay üst üste
Canm merhaba, kimyasal gebelik sonrası tekrar gebe kslabişdin mi?Kimyasal gebelik geçirdim canım hemde 2 ay üst üste
Şuan gebeyim canım çok şükür herşey yolunda.Canm merhaba, kimyasal gebelik sonrası tekrar gebe kslabişdin mi?