haftasina göre beta hcg düsük cikanlar

kizlar malesef ebegimin kalbi atmiyor ve haftaya kürtaj olacagim.kanimda beta hcg degerine bakildi iki katina cikmadi yani artik ilerlemiyor.yine tesellileriniz icin sagolun.ikinci bebegimin yanina kardesini yolluyorum.kader....

inan bana yazılarını okurken gözlerim doldu canım,sadece Allaha dua et,herşeyin hayırlısını o bilir,sonuçta verende o,alanda.birde şöyle düşün en azından hamile kalamama gibi bir sorunun yok,ileride ınşaallah tekrar hamile kalır,bu sefer sağlıkla bebişini kucağına alırsın ınşaallah.ama başka doktora daha git,o da aynı şeyi söylerse öyle aldır,birde sağlıklı hamile kalamayışının sebeplerini araştır ve 3.de çok daha dikkatli ol canım.üzülme ve umudunu yitirme,sevgiler.

sagol canim umarim 3.de aynisi olmaz gercekten ümidini yitiriyor insan zamanla.ogluma bu dünyada bir kardes vermek isterim ama herhalde bu gidis olmayacak.allah bütün herkesin gönlüne göre versin

Merha bende dun doktora gittım degerlerim dusuk cıktı 5haftalık hamilehım 1241 cıktı gecermi bu durum kızları

Kızlar lütfen yardım edin dün hamile olduğumu öğrendim adetim 1 gün gecikmeyle kan verdim sonuc 34 bana az geldi çok korkuyorum normalmi sizce

Hanımlar bende dün beta HCG yaptırdım . Adet baslangıcına göre hesaplarsak 3 haftalık . Degerim 37.6 sizce normal mi yarın tekrar gdicem. Umarım hersey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…