- 10 Aralık 2022
- 2.716
- 1.429
-
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
Evet canım doktor doğru tahmin etmis artısların pek güzel değilMerhabalar
Arkadaşlar benim adet olmam gereken tarihin üstünden tam o günü de sayarsak 11 gün geçti.
Normalde uygulamadan bakınca 5+3 gebe olmam gerekiyor
Ama kan testi verince cuma günü 385 çıktı bu kan aralığı 3. Haftaya tekabül ediyor.
Sorum şu,
Bu haftalarda her biriniz yüksek rakamlar mı gördünüz? Benim gibi düşük ilerleyen ama tutan yok mu?
23 Mart adet günümdu olmadim
24 Mart Cuma 99
27 Mart Pazartesi 205
29 Mart Çarşamba 242
31 Mart Cuma 385
Doktor diş gebelik veya sağlıksız olabilir diyor.
Aynı yerde mi verdiniz kanlarıMerhabalar
Arkadaşlar benim adet olmam gereken tarihin üstünden tam o günü de sayarsak 11 gün geçti.
Normalde uygulamadan bakınca 5+3 gebe olmam gerekiyor
Ama kan testi verince cuma günü 385 çıktı bu kan aralığı 3. Haftaya tekabül ediyor.
Sorum şu,
Bu haftalarda her biriniz yüksek rakamlar mı gördünüz? Benim gibi düşük ilerleyen ama tutan yok mu?
23 Mart adet günümdu olmadim
24 Mart Cuma 99
27 Mart Pazartesi 205
29 Mart Çarşamba 242
31 Mart Cuma 385
Doktor diş gebelik veya sağlıksız olabilir diyor.
27 Mart ve 31 Mart aynı yerde diğerleri başka hastanelerdeAynı yerde mi verdiniz kanları
YaaaEvet canım doktor doğru tahmin etmis artısların pek güzel değil
Bi kere benim başıma da az artık olayı geldi farklı hastanelerde yaptırdığım içinmiş. Umarım siizn için en hayırlısı olur27 Mart ve 31 Mart aynı yerde diğerleri başka hastanelerde
Yani 3 gün ara ile 205 ve 385 cikti
Çok şükür Allah bana da nasip etsin insalah neler yaptırdım neler su 5 yılda çok çektim insallah bu sefer güzel olur hayırlısıyla evladımızı kucağımıza alırız hepimiz insallah aminAynı yerde ve saatte yaptırmak önemle. Pazartesi 3.50 olan değerim cuma akşamı başka bir hastanede 250 ile öğrendim. Pazartesi aynı hastanede sabahtan 590 çarşamba aynı saatte 850 Cuma ise 1700e çıktı. Yani artışım başlarda %40lardaydı cuma normale döndü. Biz de dış gebelikten şüphelendik ama çok şükür şimdilik her şey yolunda. Kalp atışı da duyduk, darısı başınıza inşallah
Hayır ben ilk verdim 23.10’du 4 gün sonra tekrar verdim 195’e cıkmıştı sonra zaten keseyi gördüm umarım seninkide sonradan düzelir düzelebiliyor çünküYaaasizde de mi öyle oldu
iğne düşük için yapılıyor diye biliyorum o süreyi de evde geçirmeniz tehlikeli ben de kürtaj olmak istemediğimde dr bana da 2 gece yatarsın dedi ben hastanede yatmak istemediğim için kürtaj oldumKızlar doktor kesin diş gebelik dedi bana ilk önce kürtaj dedi istemiyorum dedim. İğneyi öğrendim çünkü sizlerden.
Yarın Ege üniversitesinde yapılacak iğne işlemi 1 ya da 2 gece yatış olacakmış.
O neden yapılıyor.
İğne kabadan yapılıyor diye okudum kalma amacı nedir takviye vb bir şey mi olacak?