Haftann yalancs...KK da ...Yalan rzgarlar...Hadi buyrun...

çok yorgunum kızlar kendimi eve atar atmaz bi bakiyim dedim kk. hanımları bugün napmışlar..kimlerleymişler, nerden gelmişler...

Ay bende şimci Johnny Depp yanındaydım akşamdan beriii bırakmadı illede kal diye..
Şimdi bi duş alıp çekime gitcem
ay nasıl üşeniyorum ya

duyguşum sen iste yeterki tam söylediğin tarife uyan bi herüf buldum.nasıl ama:jeyyar::jeyyar:

günaydın canlarım
ben size okyonusta bir adadan yazıyorum

bır uyumusum bır uyumusum .mirmirmirmir..gozlerımı bır actım :1shok:aaaaaaaa....afrıkadayım...:1shok:.nasıl oldu bende anlamdım....delikafadulden

Offf yürüdüm yürüdüm geldim eve tepem attı kovdum 35 tane hizmetçiyi :roflol:
75 m2 de 35 hizmetçi valla sıkı attın haaa :roflol:

aman ya her gun kendımı gazete baslıklarında gormekten......paparazzılere yakalanmaktan bıktım.....

villamdaki arabalrımdan birini bugün arkadışama ödünç verdimm biyere kadar gidcekmişte...

yalan söylemeyi becerememii.))

bugun bır sırket kurdum...bın ıscı aldım....en az 4 mılyar maas verıyorum....dahada ısşı eksık...
varsa aranızda..ıs arıyan....gelın beklerım...

inanın msj iki kere gitti..........................................................

Son düzenleme:
ben vergi memuruyum.şakkıdı

onca mal mülkün vergileri nirdeeeeeeeee yasakkelime

yalan rüzgarının gözel gacileri hepiniz vergi cezası aldınız,sökülün nen

paraları...delikafadulden

bugün uçaktan paraşütle atladımm inanılmaz keyifliydi.insanın yükseklik korkusu olmaması ne güzel bişeee(ben yüksekk bi apatmandaa korkulukları bel hizasındaysa balkonun orda pek duramam düşünüün)

inanın msj iki kere gitti..........................................................

ırnam ya canımsın....allahım bırde ınanın demez....mı........:roflol::roflol:

hem vergı borcu ne oliyiiiiii.....vergı almak ne oliiiyiiiiiii.....fisfisfis

benbır ucak bıletı alayım.....sınır dısına kacam.....kımse yakam yapısmadan.......:sm_cool::sm_cool:

bugün sefgülümleee roma da bi öğlen yemeği yiyip geldikkk.tabiii insanın özel uçağı olması pek güzel bişee oluooo.akşam yemeğinedee paris e gitcezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…