Haftann yalancs...KK da ...Yalan rzgarlar...Hadi buyrun...

bizimkidee sizin o kaldığınızz dubaideki otelii benim için almışş..sevgililer güünüü hediyesiii.bu akşam onuruma verdiği partiyee gelirsinizz o zman.davet salonundaa olcekk duygucummşakkıdı

bizimkidee sizin o kaldığınızz dubaideki otelii benim için almışş..sevgililer güünüü hediyesiii.bu akşam onuruma verdiği partiyee gelirsinizz o zman.davet salonundaa olcekk duygucummşakkıdı

demekkı sensın haaaaaaaaa..........:mymeka:
o benım sevgılımdı...............:asigim:........ama araya gıren bır kadın bozdu aramızı...demek sendın haaaaaaaaa....
benı ayrıp otele konan....klava:

yokk duygucummm sen yanlış anladım benim sefgülüm seninkinden daha yeni devralmışşş.yanii olaylaa yakından uzaktann alakam yok vallaaa ben o kadın değilim.ayapar mıyım ölee şeyyy:1no2:ben bulursamm o kadını saçını başını yolarım senin yerine merak etmeee

Allahım neden ben bu kadar sevgisiz saygısızım (Yalan ha....):):)

SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

nişanlım sevgililer gününde asker olduğu içinn izinini bu gün kullanamadığı içinn ve bu sevgililer gününü onsuz kutladığım için hiç üzgün değilim sormayın gitsinÇok üzgünüm çoook

yahu ben bu gece öle bı yere davvet lıyım kı tahmın bıle edemezsınız o rası romantızm kokan soğuk bı kule olsada robert benı ısıtır robert kım dersenız denıro ayol

yahu ben bu gece öle bı yere davvet lıyım kı tahmın bıle edemezsınız o rası romantızm kokan soğuk bı kule olsada robert benı ısıtır robert kım dersenız denıro ayol

çok şanslıymışsın canımcım en az benim kadarr=)
kocişim bu gece büyük bir sürpriz hazırlamış kızlarr..çoluğu çocuğu da annemlere bırakıp başbaşa Paris' uçucaz bu gece

benimkiii ölee bi partii düzenlemişkiii.hayal bile edemezsinizz.boşunaaa anlatmıorum betimleme yapmak imkansızz o dereceeeeee.bi dee bana balo içinnn süüperrr bi tuvalet diktirmiş.pırlanta taşlarr var üstündeee.müthişşş müthiş.nazaraa gelirim diee foto koymuorum o yüzden.zaten prenses gibi gacıyımm:):)):süper fizik,süperr bi yüzüm var.taşşş gibiyimm kısacasıııı

tu tu tu nazar deymesın bana benım kocısde Londra ve Parısı serdı ayagımaaa yalvardıdaa gıtmedımmm

ben lafı ortaya koyuyorum ıster ınanırsınız ıster ınanmas....kafamçokkarıştı

dun cok ama cok guzel bır gundu ve cok duygusalllllll.................:asigim:yerimseniben

ayyyy kociş bana neler hazırlamıs robert le gıtmeyım dıye..orkıde almıs ben dıyım at nalı sız deyın öküz gözü kadar bı pırlanta....gıtmedım kıramadım zavallıyı:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…